Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
máte někdo zkušenost s tímto kočárkem? Na prodejně nám ho vychválili až do nebes, tak mě zajímá, jestli je realita stejná
http://kocarky.heureka.cz/…-zluta-2013/
Máte zkušenost s Camarelo Granada?
Přidejte zkušenost s Camarelo GranadaAhoj, máme přesně tuhle barvu. Jezdíme s ním dva měsíce a zatím jsem moooc spokojená. Lehoučký, krásně ovladatelný, prostorná hluboká korba, odpružený…jediné mínus je celkem špatně dostupný košík na věci.
@LE.nova děkuji za info
právě taky přemýšlíme o této barvě, jen trošku váhám, jestli v létě nevybledne a jestli v něm nebude prckovi moc horko… ten košík na věci nám právě taky vychvalovali
to si člověk asi nevybere… a máte k němu i autosedačku nebo jste volili jinou?
@pajule022 s tím blednutím neporadím, jak říkám, jezdíme dva měsíce…autosedačku jsem koupili maxi cosi, dá se nacvaknout na podvozek pomocí adaptérů. Viděla jsem tu, co se dává ke kočárku a přišla mi taková fórová
Ahoj, máte některá autosedačku přímo k tomuto kočárku? Jsou na ni potřeba adaptéry? Ještě mě zajímá jak se sundavá korba z podvozku, jde to jednoduše i s dítětem uvnitř? Díky.
Holky je vás tu víc, co mají tento kočárek? Taky mě v prodejně zaujal nejvíc.
Taky ho mame vybrany, zaujal mne na netu a minuly tyden jsem si ho prohlidla v obchodu a je super, hlavne je vysokej, coz se nam s manzelem hodi,, jen ho tam meli v barve, kterou nikde na netu nemaji, tak snad ji budou mit v tom kvetnu, kdy ho pujdem objednat ![]()
@pet01 píše:
Taky ho mame vybrany, zaujal mne na netu a minuly tyden jsem si ho prohlidla v obchodu a je super, hlavne je vysokej, coz se nam s manzelem hodi,, jen ho tam meli v barve, kterou nikde na netu nemaji, tak snad ji budou mit v tom kvetnu, kdy ho pujdem objednat
A jakou chceš barvu? Já se právě nemohu rozhodnout
Chtěla bych nějakou neutrální, protože si kočárek chci schovat na další mimi, pokud se zadaří
Mě by se líbila fialová, ale ta se nelíbí příteli. Taky je hezká ta zelená, ale na mě je zelená až moc
Potom se mi líbí ta hnědá, ale zase na mě moc světlá
Taky ta černo-žlutá, ale zase moc tmavá. Asi půjdu do šedé, ale ta je taková zase smutná. A ta modrá je krásná, ale to mi zase rozmlouvá mamka, že kdybych měla holku…Já chci prostě fialovou ![]()
@marikita u nas v obchode jsem prave videla takovou neutralni svetlouckou, ne bilou ani sedou ani bezovou, ani nevim jak ji pojmenovat
hned vecer jsem mrkla na net a nikde nenasla., ta zelena se mi taky libi, ale mam strach z musek, navic budem mit druhyho klucika, tak mam treba zimni fusak modry, tak s tou zelenou by se to triskalo, tak chci tuhle, je to neco jako uplne nejsvetlejsi seda az do bila, fakt nevim jak to napsat ![]()
Myslim, ze je to jen jinak barevna verze Malagy/Sevilly, diskuze zde https://www.emimino.cz/…2013-150576/
@marikita @Hanka44 holky neni to ani jedna, vanicka dole je cerna, ale horejsek je barevne mozna jak je granada c.14 ten prostredni pruh - mezi tou cernou a sedou, ta nejsvetlejsi cast.. a ten jakoby ksilt u ty hluboky korby je vestejny barve, bez vzoru ![]()
@Hanka44 jo tak uz jsem ji nasla ve fotoalbu v tom tematu, je to asi ta malaga 2013, ale podle fotky je to on
![]()
@pajule022 a jakou barvu? Uz se na nej taky tesim, ale musim si jeste pockat ![]()