Kočárek Camarelo Granada zkušenost

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
743
18.2.14 11:59

Kočárek Camarelo granada

Ahoj,

máte někdo zkušenost s tímto kočárkem? Na prodejně nám ho vychválili až do nebes, tak mě zajímá, jestli je realita stejná :) http://kocarky.heureka.cz/…-zluta-2013/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Camarelo Granada?

Přidejte zkušenost s Camarelo Granada
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
281
18.2.14 12:03

Ahoj, máme přesně tuhle barvu. Jezdíme s ním dva měsíce a zatím jsem moooc spokojená. Lehoučký, krásně ovladatelný, prostorná hluboká korba, odpružený…jediné mínus je celkem špatně dostupný košík na věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
18.2.14 12:11

@LE.nova děkuji za info ;) právě taky přemýšlíme o této barvě, jen trošku váhám, jestli v létě nevybledne a jestli v něm nebude prckovi moc horko… ten košík na věci nám právě taky vychvalovali :D to si člověk asi nevybere… a máte k němu i autosedačku nebo jste volili jinou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
18.2.14 12:26

@pajule022 s tím blednutím neporadím, jak říkám, jezdíme dva měsíce…autosedačku jsem koupili maxi cosi, dá se nacvaknout na podvozek pomocí adaptérů. Viděla jsem tu, co se dává ke kočárku a přišla mi taková fórová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
3.3.14 10:27

Ahoj, máte některá autosedačku přímo k tomuto kočárku? Jsou na ni potřeba adaptéry? Ještě mě zajímá jak se sundavá korba z podvozku, jde to jednoduše i s dítětem uvnitř? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
18.3.14 20:57

Holky je vás tu víc, co mají tento kočárek? Taky mě v prodejně zaujal nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
18.3.14 22:09

Taky ho mame vybrany, zaujal mne na netu a minuly tyden jsem si ho prohlidla v obchodu a je super, hlavne je vysokej, coz se nam s manzelem hodi,, jen ho tam meli v barve, kterou nikde na netu nemaji, tak snad ji budou mit v tom kvetnu, kdy ho pujdem objednat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
20.3.14 21:21
@pet01 píše:
Taky ho mame vybrany, zaujal mne na netu a minuly tyden jsem si ho prohlidla v obchodu a je super, hlavne je vysokej, coz se nam s manzelem hodi,, jen ho tam meli v barve, kterou nikde na netu nemaji, tak snad ji budou mit v tom kvetnu, kdy ho pujdem objednat :-)

A jakou chceš barvu? Já se právě nemohu rozhodnout :nevim: Chtěla bych nějakou neutrální, protože si kočárek chci schovat na další mimi, pokud se zadaří :) Mě by se líbila fialová, ale ta se nelíbí příteli. Taky je hezká ta zelená, ale na mě je zelená až moc :D Potom se mi líbí ta hnědá, ale zase na mě moc světlá :D Taky ta černo-žlutá, ale zase moc tmavá. Asi půjdu do šedé, ale ta je taková zase smutná. A ta modrá je krásná, ale to mi zase rozmlouvá mamka, že kdybych měla holku…Já chci prostě fialovou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
20.3.14 22:36

@marikita u nas v obchode jsem prave videla takovou neutralni svetlouckou, ne bilou ani sedou ani bezovou, ani nevim jak ji pojmenovat :P hned vecer jsem mrkla na net a nikde nenasla., ta zelena se mi taky libi, ale mam strach z musek, navic budem mit druhyho klucika, tak mam treba zimni fusak modry, tak s tou zelenou by se to triskalo, tak chci tuhle, je to neco jako uplne nejsvetlejsi seda az do bila, fakt nevim jak to napsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
20.3.14 23:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
20.3.14 23:40

Myslim, ze je to jen jinak barevna verze Malagy/Sevilly, diskuze zde https://www.emimino.cz/…2013-150576/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
21.3.14 19:22

@marikita @Hanka44 holky neni to ani jedna, vanicka dole je cerna, ale horejsek je barevne mozna jak je granada c.14 ten prostredni pruh - mezi tou cernou a sedou, ta nejsvetlejsi cast.. a ten jakoby ksilt u ty hluboky korby je vestejny barve, bez vzoru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
21.3.14 19:24

@Hanka44 jo tak uz jsem ji nasla ve fotoalbu v tom tematu, je to asi ta malaga 2013, ale podle fotky je to on :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
27.3.14 11:08

Kočárek už máme doma, tak snad bude dobře sloužit  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
27.3.14 14:38

@pajule022 a jakou barvu? Uz se na nej taky tesim, ale musim si jeste pockat :D