Stupátko Bumprider

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4972
12.2.14 17:27

Stupátko Bumprider

Ahoj holky,
potrebovala bych poradit nebo spis jen ujistit jde stupatko Bumprider opravdu na kazdy kocarek?? Mam X-lander XA 2011 a na ten bych to potrebovala…

Dekuji za rady a zkusenosti :-D

Preji krasny zbytek dne Lenca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Bumprider Stupátko ke kočárku?

Přidejte zkušenost s Bumprider Stupát...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5822
12.2.14 21:49

Ahoj, ano toto stupátko ti tam půjde super. Já sice měla V-travel, ale má úplně stejnou konstrukci a toto stupátko jde vážně na každej kočár. Můžeš si nastavit i vzdálenost od kočárku i šířku. Stupátko je super vysoký, takže když jdeš, krásně se pod něj vejdou nohy a člověk nezakopává. Taky jsem ho měla, pak jsem ho přidělala i na golfáč a fakt spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
12.2.14 22:50

Děkuji moc, a jak se potom s kocarkem jede jestli se muzu zeptat. Nemusis od toho kocarku stat moc daleko mne prijde ze nebudu moci dosahnout na rukojet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
13.2.14 07:58

To ale musíš stát u každého stupátku, já jsem zvyklá chodit hodně rychle, takže jsem musela zvolnit temp a jde to, nebo jsem chodila bokem a držela kočárek jednou rukou, což mimochodem dělám dost často i bez stupátka. Co si budeme říkat, bez stupátka je to lepší, ale když to jinak nejde, toto je fakt super, já vybírala hooodně dlouho a toto, bylo sice nejdražší, ale fakt dobrý. Jinak jsem ho kupovala pro 1,5 letýho syna, používala jsem ho jen když jsem šla sama, jinak chodil pěšky a pak jsem ho skoro za tu samou cenu i prodala, bylo ještě 1,5 roku v záruce. Jo a ještě je dobrý, že když ho chceš oddělat od kočáru, tak ti na kočárku můžou zůstat přidělaný ty pásky, že to nesundáváš celý a o to, to je jednodšší. Fotku teda poslat nemohu, protože žádnou nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
2.5.14 16:17

Ahoj holky,
potřebuju radu - někde jsem zašantročila šňůru na přichycení stupátka Bumprider k řidítkům. Nevíte, kde se dá sehnat? Popř. nemáte nějaké foto, jak vůbec vypadá? Na netu se mi to nepovedlo dohledat.
Děkuji za fotky a případné odkazy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
14.4.15 08:55

Ahoj maminy,
prosim Vás, jaké má stupátko kola? Gumová, nebo plastová? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí