Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím maminky, můžu vás poprosit o recenze a zkušenosti s kočárkem Apollon 2013?Uvažuji o něm, ale stále váhám
Děkuji
Máte zkušenost s Depemo Apollon?
Přidejte zkušenost s Depemo ApollonAhoj, tak my kočárek pořídily nedávno, ale ještě jsme nevyjeli, termín mám 27.3. Když jsme ho přivezli domů tak jsme ho sestavily a prozkoumaly, zatím je super a líbí se přítelovi
Jinak kupovali jsme ho v Hostivicích v Malvíkovi byly jsme se tam na něj podívat a doma jsme ho objednali přes internet a dorazil nám za týden a je v poho… Až ho budu mít vyzkoušený i v terénu tak napíšu svou zkušenost, doufám že pak trochu pomůže i jiným maminkám, protože jsem o tomto kočárku také moc nenačetla… A Kdy máš termín ty??
Ahoj, já mám termín 13. dubna, kočárek stále ještě nemáme vybraný. Netušila jsem, že to bude tak težký rozhodování
Já právě taky toho moc nenašla, ale když jsem ho zkoušela, tak se ovládal suprově a je hezky odpruženej. Ještě máme trošku času, ale už bych chtěla mít doma kočárek ![]()
Já to taky neměla jednoduché, hlavně když jsem vybírala kočárek poprvé. Já to udělala tak že jsem vybrala dva kočárky ty jsme si pak vyzkoušeli a prohlídly na prodejně a nechala jsem přítele ať nějaký vybere, protože jak jsme kočárek ještě neměli, tak bych furt koukala po jiných
teď už je doma, teda u budoucí babičky
a pořád jsem z něj unešená
i vyměňování korbiček a celková manipulace jako je skládání není těžké všechno jsem zvládla sama
Tak pak dej vědět jak jste se rozhodli u Vás ![]()
Já taky furt koukám po jiných, ale je fakt, že tenhle mi prostě sedl nejvíc, at už manipulací, vzhledem i finančně, sice jsou to Poláci, ale který kočárky nejsou z Polska
Ještě jsme přemýšlely nad Tako alive, ale nikde ho nemaj na vyzkoušení, a to mě dost štve
a co myslíš co ten sporták damé tam v zimě mimi s fusakem?
No my se rozhodovali mezi apollonem nebo jsme ještě koukali na Camarelo GRANADA. Jenže u toho se mi nelíbily ty barevný kolečka, ale každý má jiný názor… ten je taky polský a při mých 158 cm je na mě vysoký…
jelikož budu mít svoje první mimčo, tak doufám že ho tam v zimě nacpu, předce jenom mu těch 8-9 měsíců bude co??? Můj názor je takový že každý dítě roste jinak rychle
a taky jestli už bude chtít sedět
… nevím kde ale někde jsem četla že je to kočárek od 0 do 3 let… tak uvidíme
![]()
Já jsem taky mala a navíc hubena, před těhu jsem měla 40 kg, takže u me rozhoduje i váha kočárku. Já si myslim, že v zimě už se nám vyprdnou na hlubokej a budou chtít koukat na svět a budou ve sportáku:D uvidíme. A co čekáte? My holčičku, už aby byla venku, je to náročný ![]()
My budeme mít chlapečka Martínka
Taky už se těším až bude na světě. Já za celý těhu přibrala zatím jen deset kilo, tak jsem zvědavá jak bude velkej.
taky si myslím že v zimě už budou zkoumat kde co a ležet už nebou chtít, ale co já vím třeba budu mít lenocha
a ty budeš mít taky první mimčo?? Já se porodu ani nák nebojím, ale jak se to blíží tak začínám mít vítr
co ty??
My jsme se konečně dohodly na Adélce
, ja se těšim, ale zároven bojim, ale asi ten vetší strach teprve příjde, ikdyž se fakt těšim, až bude venku. Mě to těhotenství zrovna nějak nebere, je to náročný, ja už jí chci muchlat
a je to naše první ![]()
Taky už se těším až mi prcek bude dělat radost v postýlce
Dlouho jste se rozmýšlely pro Adélku?? My jsme dali jméno po tatínkovi a částečně i po mě
Takže jsme byly rozhodnutý docela rychle
Koukám že nám sem asi nikdo nepřispěje zkušeností s kočárkem ![]()
To jste měli jednuduchý, když bude jmenovec po tatkovi, to přítel nechtěl, kdyby jsme měli kluka teda a ja zas nechtěla, aby měla holčina po mě jméno, no měli jsme to težké:D kočárek a jméno, pro nás peklo:D…No mě přijde, že nováčky tu moc neberou a neodepisujou, možná mi to tak jen příjde, ale tenhle kočárek je prej jeden z hodně prodávaných, tak musí vědět ty maminky
a nám tu nikdo nenapíše
tak nvm
Ahoj
no u nás jméno bylo jasný už od začátku
takže jsem i ráda že jsme se shodli. U nás je horší nakupování oblečků a různých věcí, ptž přítel preferuje zelenou a mě se víc líbí modrá
no tak aby jsme se nehádali v obchodě koupíme raději obě barvy a nebo ustopím aby byl klid
Prosímtě ty máš termín začátkem dubna že?? no já koncem března a chtěla bych se zeptat jestli nevíš kdy se má mimčo otočit hlavičkou dolů?? já byla na kontrole u Dr. a furt je hlavičkou nahoru a Dr. se to nelíbilo. už jsem 35 týden totiž. Tak nevím
Docela mi to leží v hlavě ![]()
Tak máme apollona:) nakonec jsme ho koupili a jsem z něj unešená:) No tak u nás vítězí jasně růžová
a motiv Minnie
. jj mám termín 13. dubna, a já už mm malou otočenou dolu trošku déle, ale podle mého máš ještě trochu času, hlavně žádnej stres
Četla jsem, že když se mimčo neotočí, tak nějak rukama ho otočí, hmatem na bříše, ale fakt netušim
a jak se cítíš?
Jéé, tak si pak dáme vědět jak se nám jezdí
Jakou barvu kočárku jste vybrali?? My máme modrej
Taky jsem to četla, jenže né vždy se to prý podaří tak taky nevim
No já včera byla v motole a tam mi dr. řekl že je pořád koncem pánevním a že se třeba ještě otočí a kdyby ne, tak že se pak domluvíme jak bych chtěla rodit, že by nebyl problém rodit normálně. Takže jsem z toho pochopila že to nechá na mě jestli normálně a nebo císařem.. no jinak se cítím dobře, teď mám rýmu, tak ležim v posteli
no a co jinak ty?? Máš vše v pořádku?? Už se nám to krásně blíží, už se těším až budem s malým doma
![]()
No snad nám bude dobře sloužit
Máme tu tmavě růžovou
, jen doufám, že to fakt bude ta holka
… Páni tak rodit koncem pánevnim, bych asi fakt nechtěla, budu držet palce at se ti otočí, to bych šla asi císařem, samozřejmě uvidíš co ti i řeknou a jak se rozhodneš ty, ale snad se otočí a nebudete muset nic řešit
…Jj mám vše v pořádku zatim, ještě nechodim na ty poslechy, ale zítra jdu k doktorovi a ten už mě pošle do nemocnice
…No blíží, už aby to bylo hlavně ten porod at už je zamnou
na to se fakt netěšim :/ když nevim do čeho jdu ![]()