Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky máte někdo doma kočárek garandu nebo malagu? Moc se mi líbí, že má velkou korbičku a je hlavně lehký
Máte zkušenost s Camarelo Granada?
Přidejte zkušenost s Camarelo GranadaTak to si taky pockam na odpovedi, zalibil se mi Malaga (sevilla), libi se mi ze je i vysoky, coz je pro nas s manzelem super, oba jsme vysoci.. ![]()
Taky mě to zajímá, včera jsem je viděla a super, krásný, jen ani v krámu mi k nim moc nechtěla říct a pořád nabízela Patrony… :-/
Budu si pořizovat Malagu a co jsem o tom slyšela a měla možnost se s ním projet, tak je to prý velice dobrý kočárek hlavně pro nás vysoký lidi
Jediné co řeším a nemůžu to nikde pořádně dohledat je váhová kategorie vajíčka.
Někde nacházím 0-11 a jinde zase 0-13kg tak nevím. ![]()
My mame po prvnim synovi maxi cosi, takze bysme dokoupili jen adaptery.. a narazila jsem na tady na diskuzi o camarelu sevilla, coz je stejny jako malaga, a je dost chvaleny, i tam davaly maminy realny fotky.. ja az potkam u nas pani co ho ma tak ji vyzpovidam ![]()
My jsme vybrali Malagu a vypadá super!
Jen hned při cestě z obchodu se nám zdálo, že jedno zadní kolečko o trochu více „klokotá“. Po roztočení jde mírně do osmičky. Kdo máte doma, dělá vám to někomu taky tak? Je to na reklamaci, nebo je to prostě taková kvalita? ![]()
@La4 ja bych to teda reklamovala, kdyz uz neco koupim, chci aby to fungovalo na 100%.. jasne ze treba casem az s nim budete dennodenne jezdit se to muze stat, nam se to u prvniho kocaru stalo asi po roce jezdeni a jen malicko, ale jako nova vec by mela myslim byt v poradku.. brali jste z kamenyho nebo eshopu?
Objednali jsme přes e-shop a vyzvedli v kamenným. Při přebírání jsme se toho bohužel nevšimli, až pak venku po cestě - jeli jsme s kočárkem domů pěšky. Není to tak hrozný, ale jedno kolečko se zkrátka točí méně rovně než druhé. Říkala jsem si, že je to třeba normální, ale zas aby se to nezhoršovalo…
Holky co uz jezdite, muzete mi prosim napsat jak na kocar sedi sitka? Jestli jde dobre i na sportak? My meli prvni kocar dorjan a sitka sla jakztakz na hlubokou korbu, na sportak byla moc mala, tak jestli jste treba dokupovali tu univerzalni?
Zdravím Vás,
jdu k Vám pro radu. Přišel mi kočár Camarelo a u otáčecích koleček je takový to zarážedlo pro případ, že nechci aby se kolečka otáčely. Když to,,zarážedlo,, otočím směrem ke košíku, tak se mi po pár metrech jízdy zašprajcne o tu plastovou část u kola.Snad mě chápete nevím jak jinak to popsat ![]()
Nevíte co s tím?
Děkuji
Jsem to schvalne sla vyzkouset a popravde nejak nechapu co myslis, dyt to zarazedlo se muze pohybovat jen nahoru a dolu
@Hanka44 To už mi jedna paní psala taky, ale já ho můžu mít vodorovně bud směrem od košíku a nebo ke košíku
Ahoj,
uvažuju o koupi Camarelo Malaga.
Nemáte někdo zkušenosti se sportovní verzí? Zda je sportovní korbička posazená dostatečně nízko, aby si do kočárku mohlo dítě samo vylézt?
Moc děkuju ![]()