Zkušenosti kočárek Camarelo Malaga nebo Garanda

Máte zkušenost s Camarelo Granada?

Přidejte zkušenost s Camarelo Granada
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7151
22.1.15 09:44

Holky diky! Ja i manzel mame okolo 180cm, takze pro nas zrejme idealni. Mame rd, tudiz kocar bude stat v hale, planuju jen prochazky po okoli, autem nejezdim, takze denni skladani nepada v uvahu, pouze na vylety v lete, tudiz take super..k dr.apod.staci v autosedacce, takze pro me idealni verze zda se. V patek ho jdu omrknout nazivo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
22.1.15 12:38

@Tinkka u nas ma muz vysku pres 190, takze dlouhy krok a do podvozku nenarazi, kocar je i celkove vyssi a madlo se da otocit nahoru. Tak dej vedet, jestli se libi nazivo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
22.1.15 12:57

@Tinkka také jsem hledala co nejvyšší kočárek, já mám 176 a manžel 190 cm. Z tohohle hlediska je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
22.1.15 19:11

@pralinka2727 ano, tohle je dulezite, u nasich mame po synovci starsi kocarek, je nizky a semtam o nej zakopnu i ja a to mam prumernou vysku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
23.1.15 18:15

Holky, zajímalo by mě, jestli se kočárek dobře a rychle skládá? a jak je velký po složení? máme docela malý kufr u auta…děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
23.1.15 20:12

@vevik1 Ahoj, rozmer nevim, my mame auto hatchback, hodne malej kufr a krom kocaru se nam do nej vesly tak 3 igelitky a nejake drobnosti. Mame s tim potize, veci nalozeny v osobnim prostoru, spatny komfort cestovani, takze porizujeme kombi. Doporucuji jet s autem do prodejny a vyzkouset, my jsme tak postupovali jak s autosedackou, tak s kocarkem. Skladani je rychle, jen jak jsem psala vyse, me se spatne odcvakava korba od podvozku, zvlast u sportaku, ale jini zas problem nemaji, chce to vyzkouset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
25.1.15 22:02

@modrousko děkuji za info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
26.1.15 06:20

Ahoj holky,
tak jsem se byla podívat na kočárek, bohužel ho tam neměli, ale viděla jsem alespon konstrukci, zkoušela jsem s tím jezdit, tak mě to přišlo takové mohutné, ale dobře ovladatelné, vyskově ke mě 178cm super. Co mě překvapilo, že pán mě ukazoval vzorník - červená - mají tam kousek látky co je na kočáru pro představu a ta červená nebyla jasně zářivá jako na fotce, ale hodně tmavě červená, tak to mě tedy zmátlo. Chtěla jsem jasnou barvu, ne matnou. Pak se mi dle vzorníku líbila ještě tmavě růžová a fialová. Za 14dní budou mít nějakej na skladě, tak mam zavolat a konečně ho snad uvidím celej. Nemáte někdo červenej kočárek Malaga? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
26.1.15 15:19

@Tinkka díky za informace. určitě dej vědět, až uvidíš kočárek na skladě. Kdyžtak ho můžeš i vyfotit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
27.2.15 12:21

@Tinkka jezdíme od září a spokojenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
27.2.15 12:23

@Tinkka viděla jsem i červený a je to opravdu jasně červená barva :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
14.3.16 11:28

Ahoj holky, prosím o radu. Rozhodujeme se mezi Camarelo Malaga/Garanda a Tako Moonlight. Oba sem viděla naživo a oba jsou moc pěkné. Moonlight je dražší, ale Malaga je zase polský kočárek, tak by mě zajímalo, jestli je to znát na kvalitě? Máte někdo srovnání těchto kočárků? Oba jsme dost vysocí a miminko bude na podzim, takže potřebuju kočárek, kde bych ho,,narvala" i v zimě s fusakem. Zajímalo by mě, jestli se nějak dají tyhle kočárky srovnat, protože se mi zdá, že o Malage píšete jako o kočárku v jiné cenové kategorii, takže i jiné kvalitě a prostě někde jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
28.6.16 13:37

Tako moonlight i Camarelo jsou oba polské kočárky ne :-) Chci se zeptat na tu malagu, je opravdu tak lehká jak píšou? Konstrukce 4,6 kg bez koleček? a nevíte kolik má ta konstrukce i s kolečkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aqu
4
9.8.16 05:19

Ahoj holky, musím se podělit o negativní zkušenosti s kočárkem Camarelo Malaga. Máme ho 1 rok, zpočátku jezdil super. Defekty jsme měli asi 3×, šlo to jednoduše vyřešit. Kočárek (sportovní verze) je ale nestabilní, padá, navíc se velmi rychle (již asi po 3 měsících používání) „vyběhala“ rukojeť nastavení sedu/lehu, takže se nedá zvednout úplně do sedu a v leže se přehupuje až do záklonu… Další negativum jsou popruhy, které nedrží, samy se uvolňují, musí se pořád dotahovat. A na závěr to nejhorší - brzdy. Celý systém je špatně. Již jsem to reklamovala 2×, teď jsme s manželem zjistili, že je poškozený plast, který má sloužit jako zarážka, takže to už asi nepůjde opravit…Za mě bych jej navzdory pozitivním stránkám již znovu nekupovala (např. super velká korbička, lehké ovládání, nastavitelnost madla, velká kolečka…). Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
12.8.16 21:16

@aqu @aqu moje řeč..hluboká korba super s tou jsem byla spokojená 9m ale sportak je hrůza…už mám jinej a to britax go..nejvic mě tedy vadilo to polohovani zad ohnul se tam něj drát a už od počátku to šlo špatně polohovat brzda taky naprd…musela jsem to odbrzdovat i ručně!!! je to nekvalitní provedeni no..jinak kola a jizda super…teď mám penova kola a to se nedá srovnat…holt každý kočár má své pro a proti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí