Kočárek - Depemo Apollon, 2013

Máte zkušenost s Depemo Apollon?

Přidejte zkušenost s Depemo Apollon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
5.3.14 08:45

:D :lol: to by bylo docela dobrý no… my by jsme dyštak měli holku v modrém :lol: a vy chlapce v růžové :) :) no my byly na tom 3D ultrazvuku a bylo tam krásně vidět že je to kluk, ale na 100% to budem vědět až se nám narodí že? No když se neotočí, tak určitě zvolím císaře, docela mě děsí ta představa že by šel ven jinak než by měl :) takže já mám jasno. No já u mého dr. byla naposled minulý týden a teď budu taky chodit do nemocnice a to každý týden. Závidím ti že budeš rodit přirozeně, mě je líto akorád to že ho nebudu moct mít u sebe hned :,( no jo já taky nevim co mě ještě čeká, ale to zvládnem.. a za chvíly budem doma :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
6.3.14 09:22

Kočárek prý můžem vyměnit, tak je to dobrý kdyby náhodou, nám taky řekli už 2 doktoři, že je to holka i na tom 3D, ale 100% to bude až se nám narodí. Nos nad se otočí, já ti ani nevim jestli si závidim, že budu rodit přirozeně :D s mojí úzkou pánví. Samozřejmě, po císaři je delší léčení a nedaj ti hned mimčo, ale já jsem strašnej posera, můj prah bolesti je hodně vysoko :D. Hele uvidíš, třeba si jen dává na čas a pak se otočí:) kluci jsou línější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí