Stokke scoot - zkušenosti?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Stokke Scoot?

Přidejte zkušenost s Stokke Scoot
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1109
21.8.14 19:37

Kvůli kočárům bych potřebovala dětí aspoň 10 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
21.8.14 19:47

Jo, a ještěže mám holčičku. Pro ni by se táta rozkrájel. Sice nad výdajema zanadává, ale toleruje. JO, to syn (5let)chudák jezdil na takových verglech, chlap vždycky mávl rukou se slovy:„To je dobrý.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
21.8.14 20:59

Copak tatínkové a dcerušky…to je známá věc, holčička se uculí a tatínek se může přetrhnout :lol: musím říct, že u nás zatím všechny výdaje prochází, mám takovou univerzální větu: „vždyť to využijeme i příště“ :oops: no a s těmi kočárky…bude nový stokke trailz do terénu, vidělas? @zoe546

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
21.8.14 21:32
@MillaJ píše:
Copak tatínkové a dcerušky…to je známá věc, holčička se uculí a tatínek se může přetrhnout :lol: musím říct, že u nás zatím všechny výdaje prochází, mám takovou univerzální větu: „vždyť to využijeme i příště“ :oops: no a s těmi kočárky…bude nový stokke trailz do terénu, vidělas? @zoe546

já se zblázním, kde je k vidění? A jaká bude cena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
21.8.14 21:34
@MillaJ píše:

Ano, už si to představuju. Syn v 15 na mol, dostane šupu ze předu, šupu ze zadu. Dcerka v 15 na mol? „Mamko, vždyť my jsme taky byli mladí.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
21.8.14 21:54

@zoe546 Koukni tady: http://www.stokke.com/…troller.html
Video je i na youtube. Na bestbuggy.co.uk psali, že bude stát asi 900 liber

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
21.8.14 21:55
@zoe546 píše:
Ano, už si to představuju. Syn v 15 na mol, dostane šupu ze předu, šupu ze zadu. Dcerka v 15 na mol? „Mamko, vždyť my jsme taky byli mladí.“

No a co teprve až za holčičkou začnou chodit nápadníci. To bude taťka trpět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
21.8.14 22:09
@MillaJ píše:
@zoe546 Koukni tady: http://www.stokke.com/…troller.html
Video je i na youtube. Na bestbuggy.co.uk psali, že bude stát asi 900 liber

hezký, ale prdím na to, beru Scoot :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
21.8.14 22:09
@MillaJ píše:
No a co teprve až za holčičkou začnou chodit nápadníci. To bude taťka trpět :lol:

no to teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
21.8.14 22:10

Holky, ale stejně, xplory je xplory :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
21.8.14 22:15
@zoe546 píše:
hezký, ale prdím na to, beru Scoot :palec: :mrgreen:

To je jasný :) taky mě trailz nijak nenadchnul, nějak nemůžu přijít na chuť tomu madlu na kloubu, jinak to vypadá jako crusi podvozek s černými koly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
22.8.14 10:29

Mě se tedy taky ten nový Trailz nelíbí. Stejný jako Crusi, akorát to divné madlo. Taky nechápu, proč ho tam tak cpou. Hlavně je hodně poruchový (u Gessleinu).

Mě se, holky, strašně líbí Xplory. Ale manželovi ne. A nejvíc mě na něm odrazuje to NEpérování. Jinak bych ho na dalšího prcka měla už koupený.

U Scoota co mi tedy chybí k dokonalosti je madlo pro prcka. Přitom Xplory i Crusi ho na sportovní sedačce mají :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
22.8.14 11:30

Někde psali, že to madlo takhle změnili, aby se vysokým lidem kočárek lépe vezl a nekopali do osy zadních kol. No nevím, asi to mají vyzkoušené :), ale moc hezky to tedy nevypadá.

Chybějící madlo byla jedna z věcí, proč jsem se Scootem dlouho váhala. Už jsem sedačku i prozkoumávala, jestli by tam nešlo dodatečně přidělat. Ale nakonec jsem usoudila, že zas až tak nutné to není :)

A Xplory je prostě :srdce:, to snad ani jinak nejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
22.8.14 12:06
Xplory je porche mezi kočárky, souhlasím. Ano, na nerovných cestách jsme drkotali jak něco, hrůza…Jinak jet s ním po dědině, hotové pozdvižení a já si to užívala. Říkala jsem mu pštrosí noha. :mrgreen:
@Martooni píše:
Mě se tedy taky ten nový Trailz nelíbí. Stejný jako Crusi, akorát to divné madlo. Taky nechápu, proč ho tam tak cpou. Hlavně je hodně poruchový (u Gessleinu).

Mě se, holky, strašně líbí Xplory. Ale manželovi ne. A nejvíc mě na něm odrazuje to NEpérování. Jinak bych ho na dalšího prcka měla už koupený.

U Scoota co mi tedy chybí k dokonalosti je madlo pro prcka. Přitom Xplory i Crusi ho na sportovní sedačce mají :think:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.9.14 14:23

Ahoj holky, můžu se prosím zeptat, jestli mi stokke scott nebo bubaboo bee nahradí golfky? Mám kočárek peg perego book plus fiat 500 limitku a je super, ale chtěla bych ještě golfky a nějakou designovku :D :D :D. No ale ta v golfkách moc není… Zase nechci být uplně trhlá a mít dva sportáky :roll:. Však to asi znáte jak to tady čtu :lol:. Nebo poradíte nějaké opravdu hezké golfky prosííím. Děkuji moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí