Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Stokke Scoot?
Přidejte zkušenost s Stokke Scoot@zoe546 Jo, jo. Na jejich facebookové stránce jsou dvě fotky. Ten černý vůbec nevypadá špatně. Achjo ![]()
@MillaJ píše:
@zoe546 Jo, jo. Na jejich facebookové stránce jsou dvě fotky. Ten černý vůbec nevypadá špatně. Achjo
Cena bude vyšší?
@zoe546 Tak podle bestbuggy.co.uk by cena měla být 619euro, což je kolem 17000.
@MillaJ píše:
@zoe546 Tak podle bestbuggy.co.uk by cena měla být 619euro, což je kolem 17000.
Líbí se mi hlavně nově vyřešená opěrka, že tam bude asi o tu jednu polohu víc? A hlavně že je odpružený, i ten starší byl. Xplory nám drkotal jako traktor. Ale tuším, že jednou novou řadu Xplory postaví právě na výhodě odpružení. JInak je úžasný. Tak teda nevím, jestli nepuidu do toho Bugaboo bee+.Mám do jara čas. Nejsme extra bohatí, žijeme na maloměstě, patříme k tomu středu, ale ráda si dopřeju luxus a miluju to!!! ![]()
@zoe546 ahojda, já jsem měla Bugaboo Bee plus a potom, co s dcerou, která v něm spala, samovolně spadl (venku nebyl žádný vítr, nic), šel okamžitě z domu! Prostě v poloze po směru není v leže s dítětem stabilní. Už jsem to tu psala mnohokrát. Klidně mrkni na moji recenzi Bee+.
Scoota máme od letošního jara a nedám na něj dopustit. Parádu s ním udělaš stejnou, možná větší jako s Bee+. Každý nám ho obdivuje. Je bezvadně stabilní, odpružený stejně jako Bee+. Naprosto ho miluju!
Na nové verzi se mi líbí ta kola. Ale stejné držadlo mám na Gessleina a u Scoota se mi to původní držadlo líbí víc, zdá se mi praktičtější. Ale je fakt, že když dáš mimčo do lehu směrem od sebe a jsi prcek (jako já 158cm), tak ti trochu ta bouda vadí..proto si dávám držadlo víš a je po problému. Možná proto udělali tohle stejné madlo jako má Gesslein.
Líbí se mi i ty síťované otvory, ale možná by bylo lepší, kdyby byli po celém obvodu a na zip. Takhle tam pořád bude na prcka foukat. Což v chladnějším počasí neuvítáš.
Takže pro shrnutí za mě stále starý typ Scoota! ![]()
@zoe546 ještě na tvoji otázku do kolika kg. Myslím, že tam psali do 20kg.. že jsem se tomu docela divila.. naše holčička má ve 3 letech 13kg.. takže vám vydrží až do školy ![]()
@Martooni píše:
@zoe546 ahojda, já jsem měla Bugaboo Bee plus a potom, co s dcerou, která v něm spala, samovolně spadl (venku nebyl žádný vítr, nic), šel okamžitě z domu! Prostě v poloze po směru není v leže s dítětem stabilní. Už jsem to tu psala mnohokrát. Klidně mrkni na moji recenzi Bee+.Scoota máme od letošního jara a nedám na něj dopustit. Parádu s ním udělaš stejnou, možná větší jako s Bee+. Každý nám ho obdivuje. Je bezvadně stabilní, odpružený stejně jako Bee+. Naprosto ho miluju!
Na nové verzi se mi líbí ta kola. Ale stejné držadlo mám na Gessleina a u Scoota se mi to původní držadlo líbí víc, zdá se mi praktičtější. Ale je fakt, že když dáš mimčo do lehu směrem od sebe a jsi prcek (jako já 158cm), tak ti trochu ta bouda vadí..proto si dávám držadlo víš a je po problému. Možná proto udělali tohle stejné madlo jako má Gesslein.
Líbí se mi i ty síťované otvory, ale možná by bylo lepší, kdyby byli po celém obvodu a na zip. Takhle tam pořád bude na prcka foukat. Což v chladnějším počasí neuvítáš.
Takže pro shrnutí za mě stále starý typ Scoota!
Moc děkuji za informace. Asi budu volit starší tip scoota, na jaro. Jsme docela outdooroví, do kaváren nejezdíme, nákupy všechny řeším po netu, v kamenném obchodě nakupuju jen jídlo a hotovo. Takže bee by bylo stejně na nic na těch našich kočičákách na silnicích. Do lesa to pořeší náš roan marita
a do města scoot.
Mě se ta nová vylepšená sedačka hodně líbí. U té současné jsem si říkala, že kdyby měla ještě jednu polohu a nějaké větrání v poloze ležmo, byla by to naprostá dokonalost
nový podvozek se mi až tak nelíbí. Takže si teď trošku pohrávám s myšlenkou, že bych koupila jenom tu novou sedačku ![]()
Black melange, na urban blue se mi moc nelíbí ty barevné zippy. Ale zase, melangáčů jezdí spousta, a urban blue jsem potkala snad jen jednou, a to ještě xplory.
@MillaJ píše:
Black melange, na urban blue se mi moc nelíbí ty barevné zippy. Ale zase, melangáčů jezdí spousta, a urban blue jsem potkala snad jen jednou, a to ještě xplory.
Urban blue xplory prodávám, ale jen starší V2. Scoota vezmu black melange a basta fidli. Neutrál a moc hezká barva, že? Já bych docela ocenila dark khaki jako je u bee+. ![]()
@zoe546 Taky máme black melange
Váhala jsem mezi ním a černým, a melange vyhrál. Ta dark khaki je dobrá, kdybych chtěla bugaboo, šla bych do ní