Stokke scoot - zkušenosti?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Stokke Scoot?

Přidejte zkušenost s Stokke Scoot
Napsat příspěvek
Velikost písma:
507
17.7.14 13:51

@Martooni Četla jsem vaši recenzi na scoota a udělala mi velikou radost :) Padl mi do oka, ale skoro nikde není naživo k vidění. Chtěla jsem se zeptat, jestli jste s ním stále spokojeni, nebo jste přišli na nějaký nedostatek? Jak se vám skládá? Opravdu to jde tak snadno jednou rukou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
17.7.14 14:10

@MillaJ Jsme nadále spokojení a milujeme ho :srdce:. Všichni kdo k nám příjdou, ho obdivují, každému se líbí. Až přijdu domů, mohu poskytnout fotky, jestli chcete.
Skládá se skvěle. Opravdu to jde jednou rukou, někdy musíte víc zmačknout dlaní celý ten čudl, ale při většině skládání to jde na poprvé.

Nedostatek, asi že je těžší, ale to už jsem psala v recenzi, já jsem za tu váhu ráda, je perfektně stabilní a s dcerkou nespadne. Už se těším, jak ho využiji pro druhého prcka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
17.7.14 14:19

@Martooni Uf, tak to jsem ráda :) Mě se právě líbí moc. Jen jsem si nebyla jistá kvůli odpružení. Kvůli tomu jsem zvažovala Bee+, i když k němu mám pár výhrad. Takže je rozhodnuto. Moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
17.7.14 19:02

@MillaJ pak napiste, jak jste spokojena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
17.7.14 23:10

@Martooni Napíšu. Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
19.7.14 23:19

Tak ja uz ho mam taky. Jsem s nim spokojena krom nedostatku co uz jsem tu psala. Co se ale tyce skladani- jednou rukou rozhodne nejde. Vozim v nem 8m/7kg a naprosto neni problem. Do bee bych ale tak male mimi nedala, jak tam ma postrane ty tyce, tam musi. vsechno propadavat ne? Jestli vite co myslim. Jo a jeste u scoota se da lehce prehodit sedacka do protismeru i s ditetem, to je super. A kocarek se krasne ovlada, jen to odpruzeni stale hledam marne, ale nicemu to nevadi.

Muzu se zeptat jak budete kocarek resit na zimu, uz vite jaky koupite fusak a nechate si nekdo usit nanoznik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
19.7.14 23:28

@Martooni
Prosimte ja premyslim, jak jsi psala, ze bee s malou spadnul- jak se to stalo? Jen me to zajima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
20.7.14 00:00

@Mikys Já se na Scoota zatím pouze chystám, ale už jsem to trochu promýšlela :lol: Na chladnější dny vložím kožešinu a připnu deku. A až bude jó zima dám Stokke nožičkový fusak, co mám do Crusi. Uvidím, jak praktické to bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
20.7.14 10:09

@Mikys ten nedostatek myslis madlo? Pokud je syn zivejsi, rozhodne bezpecnejsi je 5ti bodovy pas nez madlo.

Ja na chladnejsi dny mam fusak Aesthetic, ale dcerce v rijnu budou tri a bude chodit do skolky, myslim, ze uz pak cely kocar schovam pro druhe ;).

A k tomu spadnuti - sama jsem to nepochopila. Bylo to vloni na prelomu jaro/leto, dcerce byl rok a pul, mela tak 11kg. Nefoukal zadny vitr. Sedacka byla otocena po smeru jizdy. Dcerka spinkala. A z niceho nic spadnul dozadu. Prastila se do hlavy. Byl to hrozny sok. Zrejme se precazil. Nic na kocarku nebylo-zadna taska, jen spici dite :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.7.14 22:16

Dobrý den,

můžu mít na Vás taky dotaz na tento kočárek? Myslíte, že je vhodný opravdu jen do města? Jezdíme sem tam i na horší terény - ne přímo les, ale polní cesta, trávník…atd. zvládne to taky? Předem moc děkuju :) Nejdřív jsem vybírala kočárek asi půl roku a stejně jsem to nevychytala a hledám dál:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
30.7.14 09:17

@Evini do terénu vhodný moc není. Když malou uspávám na zahradě a jezdím jen po trávě, tak hrká, vždy si říkám, zlatý Gesslein :D. Polní cestu nedá. Já ho používám do města i po vesnici, ale jen po chodníkách. Jsou to prostě lepší golfky. Pokud hledáš terénní kočárek, tak bych vybírala jiný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
30.7.14 11:20

Moc děkuju za radu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
20.8.14 15:28

Holky, rušíme pomalu Stokke xplory a uvažuju z jara o pořízení sporťáku. Bugaboo bee+. Chci se zeptat, nemám info, lze Scoot brát jako sporťák u většího dítěte? Jinak - jaká hmotnost dítěte je uváděná u Scoot či do jakého věku lze v něm dítě vozit? Přes zimu budu drncat v dědině s Roan Marita - markantní rozdíl, ale je praktický. Sporťák co jsem zmínila bych chtěla spíš (pardon) jen na takovou tu frajeřinu, praktičnost vzhledem ke skladnosti do auta (máme malý kufr) apod. pak ho samozřejmě dobře prodám. Malá má 9m, 10,5kg už teď. Na jaro počítám plus 2Kg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
20.8.14 18:37

@zoe546 Není to sice úplně přesná odpověď na tvou otázku, ale chystá se nový Scoot V2. Sedačka má oproti stávající drobná vylepšení, a podvozek prošel poměrně velkými změnami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
20.8.14 20:57
@MillaJ píše:
@zoe546 Není to sice úplně přesná odpověď na tvou otázku, ale chystá se nový Scoot V2. Sedačka má oproti stávající drobná vylepšení, a podvozek prošel poměrně velkými změnami.

Výborně, děkuji za info, je k mání někde foto té nové verze, co se připravuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí