Kočárek - Newbuddy 2013 Easy Way

8927
1.3.14 21:53

Kočárek Newbuddy 2013 Easy Way

Ahoj všem, máte prosím někdo zkušenost s kočárkem Newbuddy 2013 Easy Way?
http://www.babypoint.cz/…ane-easy-way
Děkuji :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7955
3.3.14 10:34

@badela Ahoj, s tímto kočárkem zkušenost nemám, ale máme od new buddy kočárek Claudia a spokojeni jsme. Má velkou korbu a dobře se s ním jezdí. Zatím teda máme zkušenosti jen s korbou (jezdíme jen 5 měsíců). Myslím, že moc recenzí na kočárky new buddy nenajdeš, když jsme kupovali kočár tak jsem také hledala a na ten náš nic nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
3.3.14 10:51

@Lucka1111 Díky :-). Koukám, že má vnitřní délku korby jen 77 cm, tak to je škoda, budeme potřebovat min. 80cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7955
3.3.14 13:46

@badela ale ta korba je fakt veliká, když vidím s jakýma korbičkama jezdí maminky okolo, tak mi přijde velká. Také jsem to řešila a zpočátku mi přišla malá. A větší korbu budeš shánět asi těžko. Velkou mají roary a dorjany. Ale nevím jestli chceš polský kočárek. Já na oba koukala, ale nechtěli jsme houpací kočár a chtěli jsem 4stejná velká nafukovací kola, takže možností zas tolik nebylo, zvlášt když jsme chtěli spíš levnější kočár. A jakmile se dítě samo posadí tak by mělo do sporťáku, takže korba není na dlouho. Spíš tam píší, že je do 9 kilo a naše malá má teď v 5 měsících skoro 7,5 kilo, takže možná bude problém s váhou. Ale místa tam má u hlavy i nohou spoustu a to tam má fusak a je v kombineze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.3.14 14:13

Já si ho tedy taky plánuji koupit, ale nejsem schopná nalézt jedinou rozumnou recenzi ani kdo je výrobce. Korba malá není toho bych se nebála, spíš se mi zdá menší ten sporťák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
4.3.14 14:54

Mě se nakonec zdá docela těžký, ale nemůžu pořád najít nic rozumného, buď je to němec a drahý anebo polák a fórový :-). Výrobce je asi český, otázka je kde to nechávají dělat, ale našla jsem firmu, co to vymyslela… tj. Babypoint. Nevíte kde se dá na ten kočárek podívat v Praze a okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
4.3.14 15:10

@Lucka1111 A jak se ti jezdí na těch kolečkách, nejsou poruchová (jestli jste už nepíchli), jak se nafukují? Je kočár trochu i do terénu? Má odpružení?

Koukám, že ho mají v Malvíku v Hostivici :-). Asi se na něj podívám, sice jsem chtěla bez adaptérů na autosedačku, ale to mají skoro všechny kočáry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7955
4.3.14 15:27

@badela do terénu je dobrý, odpružení má, proto jsme ho kupovali. Defekt jsme měli jednou, ale to jsme měli v kole zapíchnutý nějaký drát. Náhradní duše se dají koupit v cykloservisu, případně se dá slepit lepením na kolo. Ale prý se ta duše mění docela blbě, měnil to přítel a říkal, že to jde hůř než na kole. Nafukují se jako kolo, zatím jsme je nafukovali jen když jsme ho koupili a pak to jedno kolo jak jsme píchli. Kočár jezdí hodně dobře, po rovině člověk ani nepozná že tlačí kočár. Já s ním chodím dokonce i běhat a jde to dobře (bez problému uběhnu 5-8km). Rukojeť má dlouhou a při běhu se nekopu do podvozku. My ho kupovali v Českých Budějovicích. Koukali jsme i na ten easy way, ale právě jsme nechtěli ty otočný kola vepředu. Pokud chceš jezdit v terénu tak jsou lepší 4 stejná pevná kola. Kde je to vyrobený nevím, paní v prodejně říkala, že firma je česká. Koukala jsem na korbičku a tam píší vyrobeno v EU, nápisy na korbě jsou česky, slovensky a anglicky. Ale často bývají výrobky označené made in EU polské (alespon když jsem kupovala ostatní věci na miminko tak mi to tak přišlo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
4.3.14 15:44

@Lucka1111 Díky moc, musím se na něj jet podívat :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.3.14 19:57

Tak opravdu by ho meli vyrabet pro babypoint a ten je tady kousek od nas tak se tam zeptam a dam vedet… Jinak v praze je k videni i v krtecku.Me nevadi ze je tezky mame bezbarier. vstup a nakl. vytah. Jen se bojim rozmeru sportaku, muzu znat vase nazory? Miminko mam jeste v brisku tak nevim jak bude velke az pujde do sportaku…nechci hned v roce kupovat dalsi kocar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7955
4.3.14 22:11

@Koudynka tak to ti bohužel neporadím, my jezdíme zatím jen s korbou, do sporťáku půjde na jaře nebo v létě. Bohužel recenze na tyhle kočárky neexistují, také jsem před nedávnem hledala a nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.3.14 07:33

My právě půjdem navíc do sporťáku až na zimu…
Rozměry: lůžko sportovní nástavby délka 76 cm, šířka 31 cm
A má nějaká zkušená maminka informace, jestli rozměry uvedené víše stačí? Možná jsem otravná, ale prosíííím :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
5.3.14 10:57

@Koudynka aha, to je podle mě málo :think:, sport nástavba by měla být kolem 90cm, vem si, že velikost oblečení dítěte v roce je 74cm, tak mu budou viset nohy dolů a ven, natož když bude mít třeba v zimě fusak. I když teď koukám na X-lander, ten má 75cm. Tak to asi je normální, dítě má ty nohy na té šprycli na nohy. My měli od dvou let golfky Peg Perego Pliko Completo a bylo akorát, má délku na ležení /šířku 91 cm / 35 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
5.3.14 10:59

@Koudynka To už mi přijde lepší Bebecar http://www.landcentrum.cz/…-1-1444.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.3.14 13:47

No mě jde o to abych ho dovozila tak nějak do dvou let myslim, že už pak bude lítat po zahradě a nebo se pořídí taky nějaké golfáče… právě, že všude protěžované X-landery mají rozměry hodně podobné, nebo i menší :D Ten Bebecar se mi moc nelíbí, jsem do tohohle zakoukaná i co do vzhledu :) Asi do něj půjdu a fertig a pak sem písnu recenzi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí