Ladíte oblečení s kočárkem?

576
1.3.14 11:43

ladíte oblečení s kočárkem?

Ahojky maminky, mám asi blbý dotaz. Nechala jsem se ukecat a koupila výrazně zelený kočárek(u toho co máme je teda zelená jen boudička a pak z části nánožník, korbička je černá)Mě se teda zelená líbí, ale napadlo mě, zda ladíte své oblečení ke kočárku? Já ráda nosím výrazné barvy, co se týká fialové, červené atd. a mám strach ať nevypadám u zeleného kočárku blbě. Když jsem ho kupovala vůbec mě to nenepadlo :mrgreen:Asi se v tom už piplu, ale zajmají mě reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
1.3.14 11:44

Ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
1.3.14 11:46

Já si k zelenemu kocaru koupila zelenobilou bundu at ladim, ale jinak nic :mrgreen: jako nebudu zas celej rok chodit v zelenem :mrgreen: taky mam rada fialovou a cervenou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis

Mám zářivej zelenej kočár a ladit oblečení mě nenapadlo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Babisovkaa

Jo :) kočárek je moje „kabelka“ :D

• Citovat
  • Upravit
3451
1.3.14 11:48

Ne, v životě by mě to ani nenapadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
1.3.14 11:49

Mela jsem kocar khaki zelenkavej a ted mám cervenej. Zimní bundu mám fialovou a je mi to sumak. Chlap ma oranžovou, to bysme museli mít kocar cernej nebo bezovej, což se mi nelíbí nebo kupovat jiný bundy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
1.3.14 11:49

Ježiši, mám v hlavě milión věcí nad kterýma stojí za to přemýšlet. A né blbosti tipu jestli ladím s kočárkem. To bych jich musela mít tak 20 a nebo jeden v černé :zed:

náhodou jsem teď sladěná protože mám na zimu červený kabát a červený kočárek. Náhoda :nevim: nepřemýšlela jsem nad tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
1.3.14 11:50

No jiste :mrgreen: od botu az po gumicku na vlasy :pankac: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
1.3.14 11:51

Já tě chápu, taky jsem na barevné kombinace ujetá a taky jsem takhle přemýšlela, proto jsem koupila kočárek černo-béžový, abych nebyla omezená. I nosítko mám v neutrální barvě. Se zelenou se dá kombinovat hodně, fialová úplně bez problému, červená záleží na odstínu a umístění. Asi bych se vyhnula kombinaci dvou výrazných barev na sobě, když už máš výrazný kočárek, prostě aby celkově ty výrazné barvy byly jen dvě a zbytek nějak neutrální (černá, hnědá, šedá, béžová… podle toho, co ti sedí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.3.14 11:51

Obleceni ladim hlavne ke kalhotkam, co kdyby me chtel nekdo prijemne prepadnout na prochazce :think:
Nicmene v patek me celkem prijemne udvilo nebo… nevim, jak to presne rict. V podstate poprve jsem si vsimla dokonaleho ladeni s kocarem. Sla jsem z lesa a videla tatinka se synem cca 13letym. Syn tlacil kocar cerno-zelene kombinace. Tata i syn byly komplet v cernym, vcetne pleti, a syn mel na cernych teniskach zelene pruhy presne v barve, co na kocaru. Bylo to celkem hezke, tak poutave, ze jsem se doopravdy zamyslela, jestli bych se nekdy nemela vyladit. Skoda, ze kocar uz pouzivame max. jednou za 2 tydny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.3.14 11:52

Vzhledem k tomu, že jedna z mých oblíbených barev je zelená, mám zelený kabát i kočáry.. ale cíleně to není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
1.3.14 11:52

Tak to by mě ani nenapadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
1.3.14 11:53
@Ettelwen píše:
Mám zářivej zelenej kočár a ladit oblečení mě nenapadlo :mrgreen:

se omlouvam zakladatelce, ale zajima me, jestli ti na nej jdou musky a jiny hmyz. My mame hraskove zeleny a celkem se toho bojim. díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
1.3.14 11:55

Já se musím přiznat, že jsem si kupovala zimní bundu, aby mi ladila ke kočárku :)
Ale jinak to neřeším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4