Kočárek - Newbuddy 2013 Easy Way

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7976
5.3.14 14:02

Holky já když kupovala kočár tak jsem vůbec nepřemýšlela o velikosti sportovní nástavby, vůbec mě nenapadlo, že by mohla být malá. No tak uvidíme jak to dopadne.
@badela a velikost 74 nosíme občas už teď a to je malé 5 měsíců. Je fakt, že některé věci má i 62, takže co výrobce to jiná velikost. Ale v roce jí 74 teda fakt nebude asi žádná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.3.14 14:36

@Lucka1111 : Trošku obřík ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No já právě někde četla, že se všichni zaměřujou na ty korbičky, ale měli by spíš koukat na sportovní nástavby, protože většinou do té ležmo korby se to dítě vleze, ale od pěti/šesti měsíců už v ní být nechce… Ale asi to moc hrotim :) Ještě se prdík ani nenarodil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7976
5.3.14 15:14

@Koudynka no malinko :) Jako není až tak veliká, ve 4,5 měsících měla 65cm, no ale není zrovna hubeňour :) Ale s těma věcma je to různý, fakt každá firma má ty velikosti ve skutečnosti jinak. Máme 2 pyžámka velikosti 62 a stále jí jsou. Třeba oblečky z lidlu jsou spíš větší. No a občas je něco menší. Ale na velikosti 74 píší 6-9 měsíců, takže to rozhodně není pro roční dítě. A nehrotíš to moc, já také řešila korbu, ale vůbec mě nenapadlo kouknout na velikost sporťáku, myslela jsem že s velikostí problémy nebývají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
2.4.14 10:33

Ahoj, tak my máme Easy Way, zatiaľ jazdíme v hlbokej korbe a vo vajičku, keď ideme autom. Napíšem viac, len čo malý zaspí :D Ale zatial maximálna spokojnost! Vanička má vnútorný rozmer 80cm!!! Tak zatiaľ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
2.4.14 12:04

Tak ešte raz ahoj, s kočíkom jazdníme od začiatku 11/2013, zatial sme nemali žiadny problém. Máme čierno-modrú kombináciu, slka moc nebolo, tak neviem ako bude reagovat na slnku farba. Vanička ma vnútorný rozmer 80cm, chrbtova část je polohovatelna do 3 pozicií. Športovú verziu sme ešte nevyskúšali, ešte je Luky na to malý, ale spĺňa všetko, čo som chcela: polohovanie nožičiek s plastovou opierkou na nohy, polohovanie chrbta do úplného ľahu a otočiť v smere a protismere jazdy :) Vajíčko používáme pravidelne v aute, nie je potrebný žiadny adaptér. Akurát košík nie moc domyslený, nedá sa dať dole, aby sa vypral, tak ho len otieram a hotovo :) Kolečká sú nafukovacie, jazdí sa s ním dobre aj v teréne, predné otočné sa dajú zaaretovať. Skladanie konštrukcie mi išlo najprv ťažko, než som našla ten spravny svih. Takže za mňa zatiaľ možem len doporučiť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.4.14 20:58

Ahojky holky, prosím, kdo tento kočárek má, jaké má rozměry podvozku (nemůžu je sehnat a potřebovala bych se s ním vejít do výtahu) Dík moc ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
18.4.14 14:29

Ahoj, tak som to odmerala a je to asi tak 61sirka x 83dlzka. Mame novy vytah a bez problemov sa tam vmestime a este aj madlo sa da ohnut uplne, takze nezavadzia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.4.14 21:17

Děkuji moc. Co jsem se tak koukala, tak většina těch kočárků má šířku okolo 64cm…Tak snad to zvládne i ten náš mini výtah :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.4.14 15:27

Holky já jdu do něj - všem moc děkuji za názory :-)
:) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
25.6.14 08:02

Ahoj, taky o něm uvažuji, včera jsem si ho byla osahat a jsem unešená a dnes tu čtu, že to je českej výrobej, to je bomba. Líbí se mi ta hnědá verze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.7.14 16:17

Ahoj, chtěla bych vás požádat, jestli nemáte některá nějaké nové zkušenosti s easy way. Dost o něm uvažujeme, ale recenze jsem nikde pořádně žádné nenašla. Tak jestli s delším užíváním už nemáte nějaké nové poznatky :-) Děkuju moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
19.7.14 16:23

@Katy1106 já do něj jdu, recenzí taky málo, ale byla jsem si ho osahat a okoukat a pojezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.7.14 16:32

My se právě rozhodujeme mezi Baby Design Lupo a Easy way. Přítel je přikloněný spíš k Lupu a já k Easy way. Jen mě trochu nalomilo přečtení této diskuze o velikosti sportovní nástavby. Ale v prodejně nám tvrdili, že většina sporťáků, které jdou otočit pro i proti směru jízdy (což my chceme) má velikost srovnatelnou. Že větší bývají jenom ty, které jdou nacvaknout jenom po směru jízdy. Tak snad vědí, co říkají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
19.7.14 19:18

@Katy1106 no, kámoška má Camarelo Q12, a holku, který je teď rok, tam na zimu ve fusaku nenarve, do tý sportovní verze, Pro to jsem byla nadšená já, ale chci kočár dokavaď prcek nebude sám běhat. U toho easy way mně štvou ty barevný variace, mně by se líbil výraznější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.7.14 17:52

Nám se má pinďa narodit v listopadu, takže první zimu bude v korbě, ale příští zimu budeme jezdit ve sporťáku, tak bych potřebovala mít aspoň trochu jistotu, že se tam vůbec za rok vejde. To je pravda, že moc barevný výběr nemají. My chceme něco neutrálního, takže se nám líbí ta šedočerná kombinace, tak nám to neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí