Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@medun
Já už se něj těším teď
měla jsem k němu jen jednu výhradu a to byla cena. Jinak mi přišel naprosto úžasný, prostě jak píšeš Pan Kočárek ![]()
@jezzz to sis ještě nezvykla, jak se tady chovaj k zákazníkovi?! V cizině pro tebe udělaj první poslední, tady?! Je každýmu jedno, že jim děláš kšeft… Ale zas na druhou stranu… Ta prodavačka nemůže za to, že se ti nikdo neozval, vždycky v Malvíku mi jich přijde na takový obchod děsně málo a pokud nemají ošéfovaný nějaký ‚hotline‘, tak je to marný. Vyčkej, kočárek určitě bude
Mysli pozitivně, ale já ‚radši‘ kupovala kočárek ve Špuntíkovi a došel dřív než jsem myslela ![]()
@maminka159 Díky moc za zkušenost. Já jsem do teď žila v domění, že je to super obchod, ale jak teď koukám na diskuze, tak to asi tak nebude ![]()
Každopádně chybami se člověk učí, tak aspoň vím pro příště, že se mám podívat i na hodnocení obchodu, ne jen zboží.
@Kies Já právě pracuji s klienty
5,5 roku s lidmi z ulice, teď 1,5 roku z firmami, takže mám určité představy o klientském servisu. A to ne jen díku tomu, že to ode mne očekávali v práci. Občas si ale říkám, že jsme najivka.
Já vím, že za to ty prodavačky nemohou, na druhou stranu to není nic, co by mne mělo zajímat. Křičet tam na nikoho samozřejmě nebudu, to bych si nedovolila.
Já pozitivně myslím (když ne, tak se to moje „malé“ strašně vzteká a kope jako o život), ale nevím jak dlouho budu krotit manžela.
Špuntíka vyzkouším příště, určitě budu ještě hromadu věcí potřebovat
Moc díky za tip ![]()
@jezzz hlavně klíd kvůli miminečku
A pokud ještě tip, tak dětský dům, je to tam takové ‚osobnějšǐ‘ a takové ty doplňky jsem kupovala tam, no ale taky proto, že to mám nejblíž;-) Ale mají i www. Ve špuntíku se o mě nádherně starali, byli rádi za zákazníka, ale nedávno jsem tam byla pro golfku a jsou přestěhovaní a je to tam takové ‚divné‘, spíš asi rozjeli ten eshop a zase v Malvíku, abys naháněla prodavačku, aby Ti laskavě ukázala golfku a autosedačku… Ale vytrvala jsem a paní ukazovala a ukazovala a ukazovala ![]()
@Kies Já jsem klidná, nebudu přece toho mého prcka trápit
Na to ho / ji (nevíme pohlaví) mám až moc ráda ![]()
Tak já jsem měla osobně v Malvíkovi zatím štěstí, prodavačky super a hnes se mi věnovaly a přišlo mi, že i poradily. Čekám první mimčo, tak snad radí dobře ![]()
Špuntíka určitě vyzkouším, eshop mi nevadí ![]()
Ale našla jsem někoho, kdo má ještě lepší služby než Malvík ![]()
Před 14 - ti dyny jsem žádala o novou kartu v GE Money a teď jsem ověřovala v jakém stádiu to je a dozvěděla jsem se, že nemají v evidenci žádnou žádost o novou kartu. No neber to. Takže místo 14 - ti dnů bez karty, budu bez ní měsíc.
Ještě štěstí, že mám manžela ![]()
Necitam diskusiu
Kamoska si tam objednavala kocar(britax),slubili ze bude do 10-12 tyzdnov.Ked tam volala po uplynuti tejto doby, tak jej povedali, ze bude do tyzdna nech vydrzi.
Po tyzdni nic, ani sa neozvali.
Tahali ju takto za nos asi mesiac, zrusila objednavku, zalohu nechceli vratit ale po nejakej komunikacii vratili.
Kocik kupila inde.
Ja mam info, ze oni nenakupiju od vyrobcu ale od distribucie v Polsku, aby na tom vyrobili.
Tak mozno preto tie dlhe cakacky..
Audajnd je problem potom so servisom. ![]()
@jezzz já si teda udělala seznam a s tím šla do dětského domu a tam mi pani fakt poradila, co ano, co je zbytečné, co až pak, co ješté třeba navíc.. Takhle si představuji přístup ![]()
A k GE, no co k tomu dodat! Bordel všude! Už aby byl konec světa ![]()
Nenecháš si říct, co to bude?! Nebo je ještě brzy
@maminka159 píše:
Mě objednávku složenou z drobností! (plínky, zavinka,… takové to běžné vybavení pro miminko, tak 15 položek) dodávali 2 měsíce. Nejprv měli skladem vše kromě dvou položek, postupem času se to měnilo, když naskladnili ty dvě, neměli zase hromadu jiných… Byla jsem pěkně naštvaná a byla to moje poslední objednávka tam, protože evidentně preferují malé objednávky a na velké kašlou.EDIT: jo a taky se moc neobtěžovali komunikovat, člověk aby z nich vše páčil…
Tohle se mi taky stalo. Tak jsem jim tam zavolala a ty položky co měli mi poslali a ten zbytek jsem si koupila jinde ![]()
Malvík je dobrý na prohlédnutí vystavených autosedaček a kočárů (velký výběr), člověk si to může osahat a vyzkoušet. Ale radši si to pak objednám někde, kde to mají skladem (např. Mall) a dodají mi to max do 2 dnů
![]()
Hodně věcí mají i na Zličíně v tom Babyparku, je to skoro vedle Ikey.
@miisenka Díky moc za zkušenost.
V tohle případě se fakt čeká na výrobce, kočáry dělají na zakázku. na druhou stranu je to vždy i o přístupu v obchodě, tak snad to bude ok. Budu optimista ![]()
@Kies Já jsem měla seznam a nakupovala jsem se švagrovou, co už má dvě děti (malé holčičky, takže nakupovala sama před 3 až 1 rokem). Tenhle nákup jsem dělala v Olomouci a sehnala jsem tam věci za super ceny a švagrová mi hodně pomohla
V Praze jsem už pak kupovala jen asi 3 věci. Malvíka jsem na drobnosti zavrhla hned, přijde mi drahý a do Dětského domu to mám trochu z ruky (nebydlím v Praze). Ale příště jej vyzkouším - s mimčem pojedu s manželem autem a to už pak nebude moct říct, že semnou jet autem nemůže
(nemůže se rovná v tomto případě nechce se mi, nesnáším nakupování
)
Tak z GE mi hned volali, omlouvali se a abych jim neodešla, tak mi změnili vedení účtu - nově jej mám zadarmo
Tohle jsem ani nečekala.
My to vědět nechceme
Já jsem nechtěla od začátku, manžel ano. Domluvila jsem mu to i s doktorkou - že mu na to na kontrole řekne. On si to na poslední chvíli rozmyslel a teď všude chodí a říká, že je to super a že se těší na překvapení
Jen rodina pro to neměla moc pochopení, a le už si zvykli, že se to dozví také až po porodu
Termín mám 24. 03. takže za chvíli to budu vědět už i já
Bude to hezké překvapení ![]()
Ale popravdě mne docela baví ty tipy kamarádů, snad každý den přichází s novou teorií proč to bude určitě holka nebo určitě kluk ![]()
@MUFICE Ten mi přišel docela drahý, ale byla jsem tam jen jednou na skok, tak jsem možná špatně koukala.
@jezzz píše:
@miisenka Díky moc za zkušenost.V tohle případě se fakt čeká na výrobce, kočáry dělají na zakázku. na druhou stranu je to vždy i o přístupu v obchodě, tak snad to bude ok. Budu optimista
Vacsina kocarov sa robi na zakazku, i ten Britax bol na zakazku, ja som objednavala Bugaboo a volali sme vyrobcovi, nech mame pravdive info, ne info od obchodu.. ![]()
@Kies Jo, s tím počítám, že do konce března nemám nárok na vrácení zálohy, protože dodrží termín. Já jsem to myselala tak, že by se mi neozvali - žádala jsem je dvakrát o ověření kdy kočár cca bude. Musí mít na ně nějaký telefon a email, když od nich odebírají. Takže kdyby se neozvali, tak tam zajedu a budu chtít aby tam zavolali.
Já tam mám shodou náhod k vyzvednutí postýlku, tak bych to spojila
Ale nejsem „řvací“ typ, snažím se jednat asertivně a v klidu. Zase na druhou stranu odpovídat musí, jsem přece jen jejich kient. A pokud odpovídat nechtějí, tak už ani více nebudu.