Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@jezzz Já jsemse musela se seznamem spolehnout jen a jen na sebe, ale nic mu nechybelo ![]()
Teda z GE prekvapili!!! My o vlku… A tys na tom jeste vydelala, to je super, aspon nejaka pozitivni zprava ![]()
Co se tyce pohlavi, to jste dobri, ja bych to nevydrzela
Ale mam kamaradku, co si to take nenechali rict a tak jsem ‚zvykla‘ a zas tak divne mi to neprijde
Co se tyce typu, mne treba kazdej (nedoktor) rikal, ze urcite budu mit holku, vsichni, vsude, ze jsem holcici atd atd atd
Samozrejme hned na prvotrim. screeningu Dr. na me prani tipnul, ze spise kluk a pak to jeste mnohokrat potvrdil
No z prvu jsem to obrecela, ze to nebude vysnena holcicka ![]()
A jinak jsem měla termin 17.3. a 17.3. take porodila, takze… Zkus to 17ho, to se rodej bajecny deti ![]()
@Kies Dobré ráno
Ono naštěstí jsou šikovné seznamy na netu, já jsem si udělala jeden jako výcuc z těch tří. Ale byla jsem za exota, nikoho přede mnou to v mém okolí nenapadlo. Já jsem ten seznam měla i s cenami, abych třeba něco nekupovala moc draho (přece jen některé kamené obchody mají ceny o 50 - 100 % výše než eshopy).
Ju, mile překvapili
Jen jsem popravdě koukala - tak nakonec u GE zůstanu. Dostali plusové body i za to, že volali hned po té, co jsem jim napsala, že jsem nespokojená. No a účet zdarma je příjemný bonus ![]()
Já jsem věděla od začátku, že to vědět nechci
Ale fakt jsme v tomhle výjimka. Mne to takto přijde prostě hezčí a tak nějak intimnější ![]()
Mne až snad na dvě výjimky tipují kluka - prý jsem v těhotenství zkrásněla ![]()
Podle mne taky vypadám tak nějak lépe (nechci se chlubit). Myslím si však, že to je spíše tím, že jsem se dala neuvěřitelně do klidu a do pohody. A prostě to jde vidět i na venek. Protože těhotenství nemám úplně super (nic hrozného - jen nevolnosti, bolesti kostí a nechutenství
Ale ani nic příjemného proč bych se měla cítit bůhví jak super
). Tak jsem si říkala, že by byla sranda, kdyby se mi narodila holčička a všem vytřela zrak ![]()
Právě to samé co tobě se stalo švagrové - řekli jí, že čeká holčičku a narodil se jí kluk. Srovnala se s tím až týden po porodu. Ale jak píšeš, máš super kluka, takže to dobře dopadlo ![]()
Můj manžel by byl nejšťastnější, kdybych porodila dnes
Má dnes 33. narozeniny
17. 3. ale taky zní super
Já bych chtěla beránka, ne rybičku (sama jsem beran), takže pro mne je nejlepší termín kdykoliv po 21. 03. ![]()
Teda max. do 26. 03. protože déle mne přenášet nenechají a vyvolávání se bojím. Porodu ne, vyvolávání ano. Každopádně se nic neděje, žádné bolesti, tak nějak mi je poslední dva dny dokonce lépe
Dnes jdu na monitor, tak jsem vzědavá a třeba to manželovi vyjde a bude mít nejkrásnější dárek k narozeninám ![]()
@jezzz Ahoj, promiň za zpozdění, trochu hektika
Také jsem měla takový seznam, ale bez cen teda, ty hlídám až teďko, ptž je zbytečně za něco přeplácet, plíny apod ![]()
Tak uvidíš, co to bude, já si tak nějak vnitřně byla jistá, že je to kluk už předtím, než to doktoři řekli… a taky jsem „kvetla“ a tak mi asi holčička neubírala krásu, nabrala jsem necelých 10kg… no prostě… ať je to, co je to, je to zázrak! ![]()
Já si také přála berana, já jsem býk, manžel beran, ale zase jsem to chtěla mít rychle za sebou, tak jsem si furt říkala 3.3.,13.3., nebo až tedy 21.3. na berana a samozřejmě to bylo úplně jiný den, den kdy jsem byla v klidu, ptž „rodit budu přeci až na první jarní den“… hm… to si člověk nenaplánuje… a ač neznám žádnou rybu, tak budu doufat, že nebude takový ňouma, jak se o rybách píše ![]()
Jsi pořád 2v1?
Nebo byly manželovo narozky ty nej? ![]()
@Kies Ahoj, pořád jsme v 2 v 1
V pátek jsem byla poprvé na monitoru a doktorka i porodní asistentka mi řekly, že se nic neděje a zatím to nevypadá.
Manžel samozřejmě nadšený nebyl ![]()
Včera jsem byla s lidmi z firmy v hospodě a trochu mne pobolívalo břicho - samozřejmě na mne hned vyděšeně koukali a báli se, že už budu rodit ![]()
Já popravdě ani nepřemýšlím nad tím, co to bude, pro mne je hlavní, abychom byli všichni zdraví - já + mimčo + manžel + náš miláček králík ![]()
Jinak na ceny plínek koukám už teď. Rozdíly v obchodem jsou šílené. Nejhorší je, že ze začátku bude muset nakupovat manžel. On je sice šikovný, ale nesnáší nakupování a řešení jednotkové ceny moc nedělá. Ale co vím, tak to chlapi mají, takže je to vlastně v pohodě ![]()
Tak právě mi napsali z Malvíka, že jejich dodavatel měl dovolenou až do 07. 01. aproto je vyřízení objednávky zpožděno (objednávka je od 24. 12.). Furt to stihnou v termínu, alepoň se přes email dušovali, že max do 3 týdnů kočárek budu mít doma
Ale proč hlavně píši - na pobočce mi slečna tvrdila, že objednávku zasílají přímo do Hartanu a až nyní mi napsali, že to objednávají u jiné firmy, která následně kontaktuje Hartan. Kdyybch to věděla, tak si do Hartanu zajedu sama, kamarád mi říkal, že mají firemní prodejnu…Nebo bychom jeli do Kolína.
Chjo, vypadá to na poslední nákup u Malvíka
Vám všem jsem chtěla holky poděkovat za Vaše reakce