Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenosti s kočárekem Bohemia Line od Růžového pantera? Děkuji
@sunny.vl Ahoj, kočárek mají u nás na prodejně v šedém lnu a vypadá naprosto luxusně. Kočárek má mega velikou hlubokou korbičku a sporťák je taky pohodlný… viz odkaz
https://www.facebook.com/…29664497910/?…
Dobrý den, můžu se zeptat zda jste kočárek Bohemia Line zakoupila nebo zjistila nějaké další názory na nej? Děkuji za odpověď.
Jak jsem již psala tak kočárek má opravdu velikou hlubokou korbu. S kočárkem se jezdí skvěle a projede každý terén.
@Pavla087 píše:
Jak jsem již psala tak kočárek má opravdu velikou hlubokou korbu. S kočárkem se jezdí skvěle a projede každý terén.
Já jsem kočárek viděla na živo, takže korbičku má opravdu velikou, akorát jsem chtěla zjistit zkušenosti z praxe - zda je opravdu dobrý i v předělání na sporťák, jestli nejsou nějaké mouchy.
@Pavla087 píše:
@JaKi14 Je dobrej
A vy jste majitelka tohoto kočárku, že takhle soudíte? Mě se tedy zatím líbí, ale věřím že nějaké chyby má, protože je cenově velmi příznivý ![]()
@JaKi14 sestra má Bohemku a je s ním maximálně spokojená. I já s ním občas jezdím a nemůžu mu nic vytknout. Na mě je akorát vysokej. Jsem malá a tak mám nižší kočárek (Tako Laret), ale oba kočárky jezdí perfektně a skvěle zvládají terén (les, pole a hluboký sníh).
Nám se kočárek taky moc líbil, ale tenhle typ bych si už asi nekoupila, zřejmě jsme narazili na vadný kus, už 4× jsme jej reklamovali.
Příspěvek upraven 04.09.14 v 10:42
@sunny.vl tak to máte opravdu vadný kus
ségra ho má a žádnou závadu jsme nenašli. To ale hned neznamená, že tento kočárek je nekvalitní. Máme doma Bohemku v šedém Eco Lnu opravdu kočárek nešetříme a stále drží. Ani kola jsme nepíchli.