Jané Muum vs. X-lander X-move?

1686
22.3.14 20:29

Jané muum nebo x lander x move

Ahoj ženy, po dlouhém uvažování jsem vyřadila x kočárku a rozhodla se volit mezi jané a x lander. Jané muum nejspíš více do města a x lander spíše do terénu, jenomže já potřebuji oboje, bydlím ve městě, ale občas pojedu i po polních cestách, líbí se mi více jané, ale bohužel nemá nafukovací kola, takže vůbec nevím, k čemu se přikláníte více? Ještě jsem koukala na baby design Lupo comfort, ale moc se mi nelíbí vzhledově. Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s X-lander X-Move?

Přidejte zkušenost s X-lander X-Move
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
22.3.14 20:31

Jane jsem viděla a miminko bylo malé a kola fakt ojeta. Jsou opravdu tenká, já bych to nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
22.3.14 20:34

Lepší terénní kočárek na rovném chodníku než městský kočárek na poli.

• Citovat
  • Upravit
2788
22.3.14 20:36

Ahoj, my Jane Muum mame a jsem s nim nadmiru spokojena. Presne, resila jsem, ze budeme obcas chodit po polnich cestach, vse zvlada, neni malej, ba naopak. kazdy, kdo ho ma, s kyn jsem mluvila, ti rekne- velice se dobre sklada, je lehky, to je dost dulezite, my jsme porad na cestach…kamaradka, co mela x lander, tak ho po roce a pul prodala, je tezky, jen tak tak jsme ho strcily do kombika s nasim kocarem. Ale je to kazdyho vec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
@ncc1701 píše:
Lepší terénní kočárek na rovném chodníku než městský kočárek na poli.

Taky jsem si říkala, to je v prčici, když se mi líbí kočárek, tak se vždycky najde zádrhel, kterej mi to výsledné rozhodnutí kazí, to nemůže mít normální kolečka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Ahoj, tak já jsem spokojená majitelka MUUMíka. Město dává v pohodě i terén zvládá… servis je taky bez problémů. U Xlandera bych měla osobní problém s tím, že se vyrábí v Polsku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.3.14 20:37
@123ivča píše:
Ahoj, my Jane Muum mame a jsem s nim nadmiru spokojena. Presne, resila jsem, ze budeme obcas chodit po polnich cestach, vse zvlada, neni malej, ba naopak. kazdy, kdo ho ma, s kyn jsem mluvila, ti rekne- velice se dobre sklada, je lehky, to je dost dulezite, my jsme porad na cestach…kamaradka, co mela x lander, tak ho po roce a pul prodala, je tezky, jen tak tak jsme ho strcily do kombika s nasim kocarem. Ale je to kazdyho vec…

A kde všude s ním jezdíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.3.14 20:38
@Fíííjááá píše:
Ahoj, tak já jsem spokojená majitelka MUUMíka. Město dává v pohodě i terén zvládá… servis je taky bez problémů. U Xlandera bych měla osobní problém s tím, že se vyrábí v Polsku :cert:

Taky mi trošku vadí to Polsko a u jané se mi líbí cena http://www.moje-miminko.cz/…3-10941.html. X lander vychází dráž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
22.3.14 20:41

Jo, tak presne, problem, ze je to polsky vyrobek.
Jezdime s nim mesto, polni cesty, v zime snih, samo, neni to kocar do hor. Bydlime v Praze. Kdyz jsme fakt potrebovali jit do uplneho terenu, stejne jsem vzala Manducu nebo ted uz nositko Osrey.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
22.3.14 20:42

Osprey

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.3.14 20:43
@123ivča píše:
Jo, tak presne, problem, ze je to polsky vyrobek.
Jezdime s nim mesto, polni cesty, v zime snih, samo, neni to kocar do hor. Bydlime v Praze. Kdyz jsme fakt potrebovali jit do uplneho terenu, stejne jsem vzala Manducu nebo ted uz nositko Osrey.

Tak já bydlím v Brně, jde mi o to, že když budu potřebovat jet třeba po polní cestě nebo po hrází, tak to ten kočár zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
22.3.14 20:44

Máme x-move a neřekla bych, že je vyloženě do terénu, nemá odpružená kola. Je to spíš městský kočár, co si poradí i s nerovnostmi :lol: Je sice těžší, ale skvěle a lehounce ovladatelný. Provedení je také kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
22.3.14 20:48

Mám jané muum a je super, kola jsou sice sjetá, ale jezdím s ním i do lesa, na louku, prostě všude, je lehoučký a perfektně se s ním jede. Teď ho prodávám, malá už je chodec, kočár už nechce. Ale koupila bych ho znovu, ale do druhého už s největší pravděpodobností nejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
22.3.14 20:50

@Lucy 21 to si myslim, ze v pohode zvladne. My jsme hodne sportovne zalozeny a kocar jsme vzali z toho duvodu, ze dobre vypada, cena vykon ok, hlavne ze je lehky, dobre se slozi do auta a dobre ovladatelny. Kdyz vidim x landery, tak jo, maji vetsi vybavu, ale to jsrm si uz take zaridila, pani z jihu Cech sije krasne nanozniky, originalni, sama si reknes, jakou barvu, co na to, jestli zirafu..atd. Fusak jsem stejne chtela Lodger.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.14 20:50

Už jsme absolvovali snih cca. 10 cm bez problému, bláto, kořeny v lese byly pracnější, ale šlo to. Nejvíc se nadřu v písku, ale to asi s každým kočárkem. Kola po roce a půl ojetá jsou, ale která gumová ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí