Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj ženy, po dlouhém uvažování jsem vyřadila x kočárku a rozhodla se volit mezi jané a x lander. Jané muum nejspíš více do města a x lander spíše do terénu, jenomže já potřebuji oboje, bydlím ve městě, ale občas pojedu i po polních cestách, líbí se mi více jané, ale bohužel nemá nafukovací kola, takže vůbec nevím, k čemu se přikláníte více? Ještě jsem koukala na baby design Lupo comfort, ale moc se mi nelíbí vzhledově. Díky za rady
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-MoveJane jsem viděla a miminko bylo malé a kola fakt ojeta. Jsou opravdu tenká, já bych to nechtěla.
Lepší terénní kočárek na rovném chodníku než městský kočárek na poli.
Ahoj, my Jane Muum mame a jsem s nim nadmiru spokojena. Presne, resila jsem, ze budeme obcas chodit po polnich cestach, vse zvlada, neni malej, ba naopak. kazdy, kdo ho ma, s kyn jsem mluvila, ti rekne- velice se dobre sklada, je lehky, to je dost dulezite, my jsme porad na cestach…kamaradka, co mela x lander, tak ho po roce a pul prodala, je tezky, jen tak tak jsme ho strcily do kombika s nasim kocarem. Ale je to kazdyho vec…
@ncc1701 píše:
Lepší terénní kočárek na rovném chodníku než městský kočárek na poli.
Taky jsem si říkala, to je v prčici, když se mi líbí kočárek, tak se vždycky najde zádrhel, kterej mi to výsledné rozhodnutí kazí, to nemůže mít normální kolečka ![]()
Ahoj, tak já jsem spokojená majitelka MUUMíka. Město dává v pohodě i terén zvládá… servis je taky bez problémů. U Xlandera bych měla osobní problém s tím, že se vyrábí v Polsku ![]()
@123ivča píše:
Ahoj, my Jane Muum mame a jsem s nim nadmiru spokojena. Presne, resila jsem, ze budeme obcas chodit po polnich cestach, vse zvlada, neni malej, ba naopak. kazdy, kdo ho ma, s kyn jsem mluvila, ti rekne- velice se dobre sklada, je lehky, to je dost dulezite, my jsme porad na cestach…kamaradka, co mela x lander, tak ho po roce a pul prodala, je tezky, jen tak tak jsme ho strcily do kombika s nasim kocarem. Ale je to kazdyho vec…
A kde všude s ním jezdíte?
@Fíííjááá píše:
Ahoj, tak já jsem spokojená majitelka MUUMíka. Město dává v pohodě i terén zvládá… servis je taky bez problémů. U Xlandera bych měla osobní problém s tím, že se vyrábí v Polsku
Taky mi trošku vadí to Polsko a u jané se mi líbí cena http://www.moje-miminko.cz/…3-10941.html. X lander vychází dráž
Jo, tak presne, problem, ze je to polsky vyrobek.
Jezdime s nim mesto, polni cesty, v zime snih, samo, neni to kocar do hor. Bydlime v Praze. Kdyz jsme fakt potrebovali jit do uplneho terenu, stejne jsem vzala Manducu nebo ted uz nositko Osrey.
@123ivča píše:
Jo, tak presne, problem, ze je to polsky vyrobek.
Jezdime s nim mesto, polni cesty, v zime snih, samo, neni to kocar do hor. Bydlime v Praze. Kdyz jsme fakt potrebovali jit do uplneho terenu, stejne jsem vzala Manducu nebo ted uz nositko Osrey.
Tak já bydlím v Brně, jde mi o to, že když budu potřebovat jet třeba po polní cestě nebo po hrází, tak to ten kočár zvládne.
Máme x-move a neřekla bych, že je vyloženě do terénu, nemá odpružená kola. Je to spíš městský kočár, co si poradí i s nerovnostmi
Je sice těžší, ale skvěle a lehounce ovladatelný. Provedení je také kvalitní.
Mám jané muum a je super, kola jsou sice sjetá, ale jezdím s ním i do lesa, na louku, prostě všude, je lehoučký a perfektně se s ním jede. Teď ho prodávám, malá už je chodec, kočár už nechce. Ale koupila bych ho znovu, ale do druhého už s největší pravděpodobností nejdu.
@Lucy 21 to si myslim, ze v pohode zvladne. My jsme hodne sportovne zalozeny a kocar jsme vzali z toho duvodu, ze dobre vypada, cena vykon ok, hlavne ze je lehky, dobre se slozi do auta a dobre ovladatelny. Kdyz vidim x landery, tak jo, maji vetsi vybavu, ale to jsrm si uz take zaridila, pani z jihu Cech sije krasne nanozniky, originalni, sama si reknes, jakou barvu, co na to, jestli zirafu..atd. Fusak jsem stejne chtela Lodger.
Už jsme absolvovali snih cca. 10 cm bez problému, bláto, kořeny v lese byly pracnější, ale šlo to. Nejvíc se nadřu v písku, ale to asi s každým kočárkem. Kola po roce a půl ojetá jsou, ale která gumová ne.