Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-Move@Lucy 21 Graco Evo bude zjevně levnější, protože není tak vychytané: nemá velká kola do terénu a sněhu, nemá otočnou sedačku, je širší, nemá brzdu na madle atd. Jako za ty peníze co stojí Graco Evo bych si radši koupila Baby Joggera City Mini. Ale pokud s tím chceš do terénu i do města, tak je Symbio lepší volba.
@Slečna Ferka píše:
@Lucy 21 Graco Evo bude zjevně levnější, protože není tak vychytané: nemá velká kola do terénu a sněhu, nemá otočnou sedačku, je širší, nemá brzdu na madle atd. Jako za ty peníze co stojí Graco Evo bych si radši koupila Baby Joggera City Mini. Ale pokud s tím chceš do terénu i do města, tak je Symbio lepší volba.
Tak sedačka se otočit dá, ale ne ta rukojeť. A kolik stojí ten symbio v té trojkombinaci, na netu jsem našla tohle: http://www.sambaby.com/…it-doprodej/ ale asi je to starší model, oproti ostatním je levný
@Lucy 21 Ne, to by mohlo být. Jinak „starší model“ u kočárků obvykle znamená jen změnu barvy potahu; někdy jsou tam i další vychytávky, ale obvykle jen malé. Kdyby se Ti líbil, tak bych do něj šla - myslím, že tím „starším modelem“ o nic nepřijdeš.
Když já jsem ho kupovala, tak někde (Malvík, Dětský dům) měli akci, že k němu a korbě byla sedačka zdarma: taky to vycházelo na těch 15 tisíc.
@Lucy 21 A jinak teda nikde jsem nenašla, že by Graco Evo mělo otočnou sedačku… ale jak říkám, za ty peníze by mi přišel lepší ten Baby Jogger (i když není otočnej). Symbio je jistota.
EDIT: V popisu to nemají, ale na videu to je vidět, máš pravdu.
@Slečna Ferka píše:
@Lucy 21 Ne, to by mohlo být. Jinak „starší model“ u kočárků obvykle znamená jen změnu barvy potahu; někdy jsou tam i další vychytávky, ale obvykle jen malé. Kdyby se Ti líbil, tak bych do něj šla - myslím, že tím „starším modelem“ o nic nepřijdeš.Když já jsem ho kupovala, tak někde (Malvík, Dětský dům) měli akci, že k němu a korbě byla sedačka zdarma: taky to vycházelo na těch 15 tisíc.
Aha no já myslela, že se vším to vychází na těch 20tisíc, nejdříve jsem chtěla jít do 20tisíc, to byl můj strop, ale pak jsem si řekla, že do 15tisíc je to příjemnější, no kouknu na jané a symbio v obchodech a uvidíme, škoda, že v Brně není ve více prodejnách. Jinak co je to za výrobce?
@Lucy 21 Americkej. Jako já měla Jané a Symbio doma současně (složitosti s objednáváním, long story), a teda jako zcela jednoznačně. Jediný, co je na Jané lepší, je větší koš. (Ale zase nemá možnost pověsit batoh dozadu na sedačku pro dítě.)
@Slečna Ferka píše:
@Lucy 21 Americkej. Jako já měla Jané a Symbio doma současně (složitosti s objednáváním, long story), a teda jako zcela jednoznačně. Jediný, co je na Jané lepší, je větší koš. (Ale zase nemá možnost pověsit batoh dozadu na sedačku pro dítě.)
Tak děkuji za informace, ještě musím sehnat obchod v Brně kde se na něj můžu mrknout!