Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nemáte někdo srovnání těchto dvou kočárků? Potřebuji kočárek do města - i dlažební kostky, do auta. Nevíte který má větší kolečka - ty přední? Bude chtít vozit i můj 2,5letý syn - na to mi přijde lepší rukojeť u concordu. Chci ho z druhé ruky, nevíte který je větší držák?? Moc děkuji za postřehy. Jo a naše výška 175-180 - není bugaboo moc nízký?? Nemůžu se rozhodnout
Ještě jednou díky.
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo CameleonCo jsem slyšela a četla tak Concord je nic moc do města a terénu. Také se mi dřiv hodně líbil.
Moc se mi líbí Brio go.
Bugaboo mě také přišel dost nízky, ale nemám zkušenost
Velikostně budou ty kolečka nastejno. Na dlažebních kostkách asi nebudeš nadšená ani z jednoho. Já mám 172cm manžel kolem 180cm a cameleon nám nízký nepříjde, sedačka je umístěná oproti ostatním kočárkům níž, ale vysunovacím madlem to jde korigovat.
Ještě teda nevím jak je syn veliký, ale pokud je vysoký, tak budeš mít asi problém ho do cameleona nacpat.
Já si koupila cameleon protože se mi hodně designově líbil, bydlíme ve městě, ale mám zároven ještě další kočárky.
@mammy asi jsem se špatně vyjádřila - syn bude chtít vozit mimi. Čekáme druhé.
@toitoika no já mám pocit, že bude chtít stejně nejen vozit, ale i povozit, my máme skoro 3 letýho a už kočárek zkoušel, když jsme si ho přivezli, nejen vozit, ale i sedět v něm ![]()
@mammy no my už jsme tedy docela dlouho i bez golfek, tak doufám, že nebude žárlit a nechá se ukecat jenom na skate - jako velkej brácha ![]()