Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@SasankaB nevím, jestli vypouklé je normální, každopádně u těchhle kombinací mi to po vyndání tašky a ležení jenom na té matračce nepřišlo moc vyhovující, prostě to nebylo rovné, takže jsem si kočárek „vytunila“ - uřízla desku, a na to si ušila novou matračku z cca 2cm molitanu, a jakpak prcek pěkně ležel na rovném. Až začla sedět, tak jsem to vyndala a nechala sporťák jak byl. Teď to udělám s druhým kočárem zrovna tak.
Myslím takové ty sporťáky, co nemají korbu a sportovní sedačku zvlášť, ale takové to „vše v jednom“
Příspěvek upraven 31.03.14 v 13:27
Já teda v korbě žádnou vypouklinu neměla. Spíš se asi ptej na konkrétní značku kočárku!
@SasankaB No já to měla ve svém dost podobně řešené, ale určitě to bylo rovné. Tady to vypadá, že to je účel, aby se tam vešel ten stojánek. Asi by fakt bylo řešení, uříznout tam nějakou desku, aby to bylo rovné a na to matraci…
@SasankaB no mně to moc normální nepřijde, mám stejně řešený kočárek (jiné značky) a takto to rozhodně nevypadá. Je to klasicky placaté. Zkus tu desku, co radí holky.
@SasankaB tak to to mám teda taky rovné. Zkus tu desku, ono toho s tím moc nepůjde.
@SasankaB já měla nějakou slabou dřevotřísku nebo umakart, nějaký zbytek co měl děda doma…bylo to silné cca půl cm.
Ahoj holky, mám trojkombinaci kočárku. Nevím jak to popsat, ale pod matrací je takový plastový rošt tím se potom později reguluje sklon sezení. ted ho mám položený a na konci asi tak v rovině bederní páteře je vypouklý. Je to normální? Mám strach protože se moje malá prohybá v zádíčkách a tohle mi přijde na ležení, že jí to bude v prohybání ještě podporovat.