elektrické odsávačky MM ???
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
elektrické odsávačky MM ???
Ahoj,
máme doma čtrnáctidenního prcka, už v nemocnici jsem měla problém s prasklou bradavkou a doma se to jen horší (jedna už je opět prasklá a druhá rudá a přisávání k ní velmi bolavé), malá se na mě při přisávání doslova vrhá ale potom se snaží ode mne odtlačit, aby měla v puse jenom bradavku, když se to nedaří tak spustí jekot a je po kojení. Zatím zatínám zuby bolestí a kojím z jednoho prsu, druhý odstříkávám a dokrmuju stříkačkou, ale nevím, jak dlouho to vydržím.
Ruční odstříkávání je zdlouhavé a tak uvažuju o odsávačce spíše o elektrické než ruční. Zaujala mě elektrická od Medely Mini Electric (přiznávám, že i cena se mi zdá vcelku dobrá). Můžete se podělit o zkušenosti s ní nebo i s jiným typem od jiného výrobce? 1)Pokud bych byla nucena časem přejít na plné odstříkávání MM a dokrmování lahví, máte někdo zkušenost, že v takovém případě je Mini Electric dostačující odsávačkou?
- Taky by mě zajímalo, jestli když používáte odsávačku ji skutečně po každém odsávání sterilizujete nebo jen propláchnete? (to sterilizování mě trochu odrazuje)
- Pokud jste odstříkavaly ručně a pak si pořídili elektrickou odsávačku byl nějaký rozdíl v množství odsátého MM?
- Máte někdo dobré zkušenosti s chráničemi bradavek při kojení, pomáhá to proti popraskaným a bolavým bradavkám?
Díky moc za vaše zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Plně jsem odsávala skoro 4 měsíce a právě Medelou mini a můžu doporučit, jen bych si pro příště koupila tu „obouprsní“ variantu, ušetří to čas a a obě prsa se odsají stejnoměrně…
Odsávačku jsem po každém použití nesterilizovala, jen propláchla a vyvařila večer
jo a k tomu množství: řekla bych , že ručně šlo pouze to, co šlo lehce, odsávačka vysosla skutečně všechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Medelu mini elektrik můžu jen doporučit, mám už druhou a jsem moc spokojená. Nevyvařuji, jen vyplachuji horkou vodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
s Medelou mini electric mám taky jenom dobrou zkušenost. Ruční odsávačka je podle mě na nic. Verze na obě prsa možná stojí za zvážení, ale určitě se to dá krásně zvládnout i s tou jednoduchou. Co se týká sterilizace, tak jsem pouze proplachovala a přelívala horkou vodou a jednou za pár dní jsem vyvařila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
tak ja s elektrickou odsavackou nemam zkusenost, mam jen manualni Medela Harmony a mne staci bohate, za cca 5-10 minut mam az 100 ml…
Co se tyka tech chranicu, tak ja mela to same, mala je od malinka hrozny zrout, takze uz z porodnice bradavky totalne rozzuzlane a popraskane. Koupila jsem chranice bradavek a asi tri tydny jsem je pouzivala, nez se to spravilo. Taky jsem uz od zacatku kojila z jednoho prsu, aby se stihlo po kojeni + namaznuti Bepanthenem za tech +- sest hodin dat prso dokupy… Doporucuju sehnat chranic od Medely, nebyly spatne ani Nuk. Pres ostatni mi mala nechtela moc pit, jsou silnejsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit