Elektrické struhadlo, robot

5980
1.3.13 20:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25189
1.3.13 21:40

Ahoj, mám Bosch mum, chtěla jsem šlehač, mixer, struhadlo a mlýnek v jednom a před těma asi 3 rokama jsem jiný nenašla. jsem max. spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
18.5.15 11:40

Ahoj nemáte někdo elektrické struhadlo ernesto z lidlu? přemýšlím, že bych ho koupila…ale u tý elektroniky v lidlu je to jako na houpačce… jednou je to super podruhý vyhodezný peníze…takže má někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
18.5.15 19:08

Teď zrovna v letáku mají elektrické struhadlo, je to ale jiná značka. Dnes jsem si ho koupila, ale nejsem spokojená, budu ho vracet.
Nemá to absolutně žádný výkon, točí se to pomalu jako šnek, bála jsem se, že to na celeru zlomím. Tak jsem se na něj těšila a spokojená teda nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
15.6.15 14:35

https://www.slevomat.cz/…-quick-fresh?…

Ahojky, prosím, co si myslíte o tomto struhadlu? Potřebuju něco malého (máme maličkou kuchyň), skladného a ne příliš složitého, co by strouhalo zeleninu na saláty a brambory na placky.. žádný multifunkční robot nechci, ale ručně strouhat už mě taky nebaví.
Nemáte zkušenosti s něčím takovým? A nevíte, jestli je cena odpovídající? Nabídka je tam už docela dlouho a tak mě překvapilo tak málo zájemců :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
15.6.15 14:54

@Iffka ahoj, my jsme nedávno pořizovali a za mě naprostá spokojenost, kupovali jsme teda na Slovensku ale vyšlo nás to taky na těch 700,– a dokonce máme i tuto značku… takže za mě určitě ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
15.6.15 15:28

Já mám ten originální Moulinex a taky jsem spokojená. Je to skladné, vejde se v pohodě na linku, všechno je rychle nastrouhané, struhadla rychle umytá. Je to v podstatě totéž jako tenhle ECG. Cena dle mého je akorát. Já ho dostala, když byl novinka, takže dost předražený. Za tuhle cenu je to pohoda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
15.6.15 18:03

Holky, díky moc za odpovědi, to jsem chtěla slyšet :palec: jdu ho objednat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí