Zkušenost s takovým nebo podobným elektrickým mopem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Elektrický mop
Přeji pěkný den!
Nemá prosím někdo zkušenost s takovým nebo podobným zařízením:
Elektrický mop EWM 2 KÄRCHER
Na umývání dlažby se rozhoduji mezi tímto druhem a parním mopem.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kamarádka ho má a odvařená z toho nejsem. My jsme měli Bisell crosswave a taky mi nechybí. Strašně se těším, až jednou vyrobí vytírač, co bude vysávat jako vysavač a podlaha po něm bude čistá a beze šmouh, jako po stěrce na okna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako mám ho. Ale na větší plochy by byly lepší náhradní válce, protože jsou za chvíli špinavý a dělá to na dlažbě šmouhy. Jednou za čas stejně vezmu klasický mop.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame nieco podobne (https://podlahove-myci-stroje.heureka.cz/…1_055-701_0/#…), zatial raz reklamovana ta nadobka na odpadnu vodu (zlomily sa tie uchyty ktore ju drzia na mieste).
Je to smejdovy plast ako vsetko v dnesnej dobe. Z praktickych skusenosti:
PLUSY:
- Je to tiche
- Vydrz baterie relativne dobra (v porovnani s ostatnymi bateriovymi srandami co mame doma)
- Umyva to celkom dobre aj olejnate veci, aj sladke veci
- Dva druhy valcov na rozne podlahy
- Dve rozne moznosti davkovania cistiacej kvapaliny
- (Edit) A teda je to asi 100× lepsie ako tie mopovacie veci ktore maju iba handricku, v lepsom pripade ju nastriekaju vodou, ale nezberaju odpadnu vodu
- (Edit) Ako pisali vyssie tak cmuhy nam to nikdy nenechalo, valce cistim vzdy po doumyvani, nikdy som nemal potrebu ich cistit pocas umyvania (s vynimkou zaprasenej podlahy, viz nizsie)
MINUSY:
- Nadobka na odpadnu vodu je zalostne mala (stale to vylievas) a zle skonstruaovana, pretoze po ceste sa to vylieva, uchyt je vyznamna poddimenzovany takze sa uz raz utrhol (vymena v ramci reklamacie)
- Tie valce maju v strede medzeru na nahon, nechavaju neumyty pas v strede takze musis umyvat s prekryvom viac ako polovicka masiny co ju efektivne degraduje na polovicnu sirku, lepsie by bolo keby valce boli hnane iba z jednej strany a nenechavali neumyty pasik (priamo k stene by sa potom ale dalo dostat iba z jednej strany, pretoze z druhej by bol nahon valcov - ja by som to takto radsej, pretoze vzdy najskor obidem okraj a potom robim priestor, a priestor by som mal 2× rychlejsie urobeny)
- NEMA to ‚dokovaci stojan‘ kam to polozis a ono sa to nabije, vycisti, doplni… vsetko musis robit rucne co ma vzhladom k malym kapacitam dost obtazuje, mali by sa poucit z robotickych vysavacov
- Neumyva to poriadne zaprasenu podlahu, pretoze prach s vodou vytvori ‚zhluky‘ ktore sa tam stale tocia a brania poriadnemu umyvaniu, treba predtym povysavat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit