Elektrický sporák smrdí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
sunshinegirl
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
13.10.15 12:40
@sunshinegirl píše:
Ahoj holky, v bývalém bytě jsme vařili na plynu, teď jsme v podnájmu a je tu starší elektrický sporák (elektrická trouba, elektrické ploténky), klasika, ne žádná indukční deska ani sklokeramika. Jsme tu už týden a pořád když zapnu ploténky při vaření, je to strašný smrad. Jakoby se prostě vypíkal smrad z toho, takový skoro až chemický smrad spáleniska. Myslela jsem, že třeba vadí, že mám obyč hrnce, protože jim smrdělo po vaření dno. Jenže dneska jsem zapla ty ploténka naprázdno bez hrnce, že je zkusím vypéct a smrdí ty ploténky (na hrnce se to asi jen přeneslo z nich) a prostě bych to mohla vypíkat hodiny, zasmradit si celý byt a nic z toho. Nenapadá vás co s tím???Nemám zkušenosti s elektrickým sporákem, ale ten smrad nejde, bolí mne z toho hlava a je mi zle. Chci se toho nějak zbavit.
Vydrhnout to jarem a houbičkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sunshinegirl
13.10.15 13:13
@Caitlyn píše:
Vydrhnout to jarem a houbičkou.
To jsem samozřejmě udělala, dokonce i drátěnkou a pískem. Ani prd, smrdí pořád. A nejhorší je, že nevypadaj špinavě, spíš jakoby smrděla ta plotýnka sama o sobě. Je to možné?
- Citovat
- Upravit
13.10.15 18:31
@sunshinegirl píše:
To jsem samozřejmě udělala, dokonce i drátěnkou a pískem. Ani prd, smrdí pořád. A nejhorší je, že nevypadaj špinavě, spíš jakoby smrděla ta plotýnka sama o sobě. Je to možné?
Sama o sobe asi ne, bude tam nĕco hodnĕ připáleného. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, v bývalém bytě jsme vařili na plynu, teď jsme v podnájmu a je tu starší elektrický sporák (elektrická trouba, elektrické ploténky), klasika, ne žádná indukční deska ani sklokeramika. Jsme tu už týden a pořád když zapnu ploténky při vaření, je to strašný smrad. Jakoby se prostě vypíkal smrad z toho, takový skoro až chemický smrad spáleniska. Myslela jsem, že třeba vadí, že mám obyč hrnce, protože jim smrdělo po vaření dno. Jenže dneska jsem zapla ty ploténka naprázdno bez hrnce, že je zkusím vypéct a smrdí ty ploténky (na hrnce se to asi jen přeneslo z nich) a prostě bych to mohla vypíkat hodiny, zasmradit si celý byt a nic z toho. Nenapadá vás co s tím???
Nemám zkušenosti s elektrickým sporákem, ale ten smrad nejde, bolí mne z toho hlava a je mi zle. Chci se toho nějak zbavit.