Kde koupit vestavné spotřebiče
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kde koupit vestavné spotřebiče
Prosím o radu. Jaké spotřebiče máte v kuchyni? Budeme dělat novou a chceme vestavné. Dostali jste někde (mimo kuch. studia) výhodnou nabídku na celé sety? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V elektrech mívají různé akční nabídky na celé sety nebo se dají sehnat i na netu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, když už jsem měla jasno jaké chci, tak jsem obešla elektra ve městě a obeslala e-shop co mi přišel zajímavej a net vyšel mnohem levněji a byla super domluva přivezlo se to až v den montování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vendle píše:
Prosím o radu. Jaké spotřebiče máte v kuchyni? Budeme dělat novou a chceme vestavné. Dostali jste někde (mimo kuch. studia) výhodnou nabídku na celé sety? Děkuji
My máme Bosch, ale opravdu výhodný set se nám tenkrát nikde najít nepodařilo. Navíc jsme zjistili, že pokud budeme chtít vše z jednoho obchodu, tak to vyjde vždycky draho - někde měli dražší troubu a levnější mikrovlnku, jinde zase levnější troubu ale drahou varnou desku. Evidentně počítají stím, že většina lidí to chce objednat všecko naráz.
Nakonec jsme to udělali tak, že na heureka.cz jsme našli 3 eshopy a znich si ten „set“ poskládali.
Nadruhou stranu, když člověk vezme spotřebiče od studia, tak pak nemá žádné starosti se zastavěním do linky. Když si spotřebiče koupíš sama, musíš se pak dohodnout se studiem nebo s montérama.
PS: Jestli můžu ještě poradit, tak je dobrý vzít opravdu vše od jedné značky a v jednotném designu. Pak taky ještě nechápu, jak si dnes někdo může koupit do nové linky mikrovlnku, kolem které je rámeček a vevnitř má ten šílenej točící talíř s podvozkem (takže se na tom pěkně drží bordel).
Já tedy rozhodně doporučuju mikrovlnu co už nemá točící talíř a dá se přesně zastavět do linky.
Na vaření jsme vzali indukci, což znamenalo vyhodit všechny hrnce a koupit nový. Při vaření to vydává takový divný zvuky, ale výhoda je že když Ti něco vyteče z hrnce tak to vezmeš utěrkou a nic se nepřipálí (naše indukce je během provozu horká, ale není vařící).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@https díky moc. Já ještě koukala na vestavne-sety.cz to mi přijde cenově únosné, ale asi teda kouknu také zvlášt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vendle já šla do Whirlpoolu omrknout předvybrané z nabídky kuchyňského studia. Sami mi řekli, že když vezmu vše od nich tak že mi dají slevu. A bylo to teda všechno o poznání levnější než kdekoliv jinde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych si vybrala jednotlivé spotřebiče a hledala, jestli nebudou v jednom eshopu, pokud by nebyly, tak bych je koupila každý jinde… Pochybuju, že bych objevila set, kde by mi všechno vyhovovalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila jsem vše BEKO. Na netu byly různé výhodné sety, ale žádný neodpovídal tomu, co bych chtěla… tak jsem zašla do elektra a nechala si udělat cenovou nabídku, kdybych vzala všechny mnou vybrané spotřebiče od nich… a vyšlo to výhodněji než kupovat každý zvlášť…
a zkus se zeptat i toho, kdo ti bude tu kuchyni dělat… třeba by ti také nabídl zajímavou cenu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vendle na sety pozor. Většinou do nich dají to, co moc na prodej nejde. Já jsem vybírala radši všechny spotřebiče zvlášť, podle mých požadavků, vybrala jsem na netu konkrétní typ, na heuréce nechala vyjet nejlevnějšího prodejce a objednala - jen jsem si zkontrolovala míry naší „skříně“ v popisu, ale pasovalo to vždy, dělají to asi dost univerzální (kuchyň máme od kuchyn. studia, ale jejich spotřebiče jsme nechtěli).
Nekupovala jsem stejnou značku, kladla jsem důraz hlavně na kvalitu, požadované funkce a cenu, takže máme asi pět značek, ale třeba zrovna u vestavné myčky, lednice, digestoře je to úplně jedno
Říká se, že panel trouba a nad tím mikrovlnka by měl být od stejné firmy, ale my to taky nemáme a kupodivu se to netluče
- načítám...
- Citovat
- Zmínit