Elektřina

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
3.10.14 20:17

Původní profesí jsem energetik. Je nesmysl, aby se někdo připojil k vzdušnému vedení. Je nesmysl, že by se někdo napíchnul v zemi. Většinou se el. energie v bytech ujídá sousedům, občas se najde nějaká machinace s elektroměrem. Nicméně jako počítačových virů existují tisíce, zrovna tak fint na ošizení el. energie existuje rovněž mnoho. Nicméně všechny jsou velice snadno zjistiltelné i přístroji nakoupených v hodnotách od 200-300 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
6.10.14 12:21

Já se za svůj názor alespoň neschovávám ani nestydím. Pokud budu chtít někoho udat, nepotřebuji k tomu souhlasné reakce zde a už vůbec to zde nebudu vypisovat a čekat poplácání po ramenou, jak jsem uvědomělá. Ale každý má svou hlavu a svůj názor, nikomu ho neberu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
6.10.14 12:22
@mulder99 píše:
Původní profesí jsem energetik. Je nesmysl, aby se někdo připojil k vzdušnému vedení. Je nesmysl, že by se někdo napíchnul v zemi. Většinou se el. energie v bytech ujídá sousedům, občas se najde nějaká machinace s elektroměrem. Nicméně jako počítačových virů existují tisíce, zrovna tak fint na ošizení el. energie existuje rovněž mnoho. Nicméně všechny jsou velice snadno zjistiltelné i přístroji nakoupených v hodnotách od 200-300 Kč

A záhada zamčeného pokoje rozluštěna :lol: :potlesk: :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat