Jaké tablety do myčky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaké tablety do myčky?
Ahoj maminky, jaké používáte tablety do myčky? Já jsem doposud používala Somat, ale docela mám chuť zkusit nějaké levnější. Můžete mi nějaké doporučit, s kterými jste spokojené? Nebo jsou ty dražší opravdu lepší a vyplatí se připlatit nebo je to jen reklama? Slyšela jsem, že mají tablety do myčky i v Lidlu, máte s nimi zkušenost? Mají je tam ve stálé nabídce nebo pouze v občasných akcích? Moc děkuji za Vaše rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
DM - denk mit
Jsem spokojená s tabletama DENK MIT - značka DM drogerie. stojí 99,– za 60ks a umejou … nemám tedy větší srovnání s jinýma, jak by to zvládly, ale tyhle prostě umejou, tak to neřeším
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuju Somat gel, počkám si na akci, kdy ty dvě lahve stojí tuším kolem 300 a je to teda diametrální rozdíl oproti tabletám. Ty jsem zkoušela různé a vždycky jsem stejně jetě musela přidávat leštidlo a sůl, protože třeba skleničky byly nechutné. S gelem jsem naprosto spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám z Lidlu prášek, myslím ta značka je W5? (mám ho přesypaný, prodává se v sáčku) a myje super, nevidím rozdíl oproti drahému DishDrops od Amway (ale nevím, jak je na tom s odbouráváním v přírodě potom?)
Sůl z Tesca a leštidlo… Asi Somat, ale ona vydrží ta lahvička hrozně dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ten prášek v Lidlu mají ve stálé nabídce? Kolik stojí a na jak stačí dlouho? Dá se to takhle říct? Mají tam i tablety?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já používám somat gel ale taky tablety z lidku,Jsem snima moc spokojená,doporučuji vyzkoušet,mají je každý den nejen v akcích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tablety asi budou mít taky, když mají prášek… jsou ho dvě kila za stovku myslím a řekla bych, že minimálně půl roku vydrží, spíš déle - myju tak jednou za dva dny.
A asi je to v běžné nabídce. My tam byli jen jednou tak náhodou a vzpomněla jsem si, že jsem někde četla, že je dobrý, tak jsem ho vzala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já používám taky tablety z Lidlu a jsem spokojená. Ze začátku jsem měla Somat gel a ten mi teda vytekl z nádržky jen co jsem zavřela dveře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Se Somatem jsem nebyla spokojená, Calgonit byl o hodně lepší, ale střídám i s levnějšími Domol tabletami s Rosmanna.
Jinak holkdy ten gel jsem chtěla také vyzkoušet, ale není mi jasná jedna věc ( jsem to nějak nepochopila) - když je ta tuhá tableta, tak je tam více složek, které se v určité fázi toho procesu uvolnují a vlastně zastávají své funkce odděleně ( mytí, leštění a bůh ví co ještě), ale jak to dělá ten gel???
To ho naleju do těch dvířek, pak to přibouchnu, ono se to hned vyteče a je to jen jednorázově, pak se to spláchne a už tam v další fázi nic není???
Nejsem odborník, tak se bojím, že to nebude fungovat i když jsem měla cukání to vyzkoušet.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lizbeth, ke gelu přidáváš ještě leštidlo a sůl. nemá tu funkci 3v1.
já používám mycí tablety od Eurony a sůl a leštidlo somat. s Euronou teda moc spokojená nejsem - nechává mi na vršku skleniček bílé stopy a to jsem už snížila dávkování. Somat gel jsem taky vyzkoušela a byla jsem s ním hodně spokojená. jinak používám i somat tablety (ale ne ty 3v1). ty mi připadají v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aha děkuji za vysvětlení..
Tak to potom ale nechápu tu přiblblou reklamu na gel, který má být oproti tabletám skvělý..když je vlastně nenahrazuje
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale vzdyt je na nem napsano,ze je to 3 v 1.Ze uz se nepridava sul ani lestidlo.
- Citovat
- Upravit
měla jsem somat 7 i somat perfekt, finisch, ted jsem na zkousku vzala somat gel ocet v makru v akci a super…zda se mi mnohem lepsi nez tablety
- načítám...
- Citovat
- Zmínit