Jaké tablety do myčky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
919
11.4.12 20:00

Díky,ale DM tu nemáme… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
11.4.12 20:03

Pro mě jsou nejlepší tablety od Jaru,vždycky všechno krásně omyjí.Nejhorší Somat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
11.4.12 20:04

Aha, tak to jsme Ti napsali trošku mimoinfo :mrgreen: Já jsem vyzkoušela i Jar a Somat a přiznám se, že mi to přišlo naprosto všechno na jedno brdo, žádné rozdíly jsem nenašla :nevim: . Takže pokud máš v okolí nějakou akci, ber cokoliv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.4.12 20:05
@Liduš88 píše:
Pro mě jsou nejlepší tablety od Jaru,vždycky všechno krásně omyjí.Nejhorší Somat ;)

no vidíš,já bych zaboha nechtěla Jar,strašně smrdí,a po umytí smrdí myčka a nádobí.
Somat perfect používám léta,a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
11.4.12 20:09
@momi33 píše:
no vidíš,já bych zaboha nechtěla Jar,strašně smrdí,a po umytí smrdí myčka a nádobí.
Somat perfect používám léta,a jsem spokojená.

Mě se zas pokaždý tablety od Somatu nerozpustí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.4.12 20:13
@Liduš88 píše:
Mě se zas pokaždý tablety od Somatu nerozpustí :nevim:

a nebrání ti třebas nádobí,když je postavené na výšku v točení ostřikovacího ramene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
11.4.12 20:26
@momi33 píše:
a nebrání ti třebas nádobí,když je postavené na výšku v točení ostřikovacího ramene?

To si myslím že ne,když třeba od Finishe se tableta rozpustí v pohodě :nevim: A tyhle od Somatu zůstanou celý a nádobí špinavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
11.4.12 20:33

Mě se dokonce někdy zdá,že kvalita tablet se mění :think: Někdy myje Finish skvěle a někdy jakoby byl horší,třeba teď ta mega bedna,co máme - na talířích zůstávají drobné bílé tečky, všimla jsem si toho,protože máme nové červené talířky…A ty levné Splash,co se koupily na dovolené v Rakousku v nějakém diskontu za pár drobných,myjou skvěle :think: Pak jsme ještě zkusili nějaké levné z Penny a Somat a myly dobře.Nejvíc mi asi vyhovoval gel Somat,ale nikdy se mi nepodařilo nalívat ty dvě složky stejně,vždycky jsem měla jednoho méně a druhého více a nakonec mi jedna slpožka došla a druhého zůstalo dost,tak jsem to vzdala :roll: Na gel nemám talent :mrgreen: Kámoška pořád kupuje prášek,říká,že myje nejlíp a je cenově nejvýhodnější :think: Jen se špatně dávkuje.

Příspěvek upraven 11.04.12 v 20:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.4.12 20:35
@Liduš88 píše:
To si myslím že ne,když třeba od Finishe se tableta rozpustí v pohodě :nevim: A tyhle od Somatu zůstanou celý a nádobí špinavý.

mě se to tedy opravdu ještě za ty léta nestalo.
Pravda,měli jsme asi 3 měsíční výpadek,resp. byli jsme 3 měsíce bez myčky,ale pochybuju,že by se za tu dobu ty tablety tak pohoršily :think:
Potom snad používat ten Somat gel.
Jak jsem psala,já bych Jar už nechtěla ani zadarmo,dostali jsme asi 2 ks na jakésik předváděčce,jednu jsme použili,a myslela jsem,že se :poblion: :poblion: :poblion:
měla jsem sto chutí myčku pustit ještě jednou,na prázdno.
druhá letěla do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
11.4.12 20:38

A žádná z vás nepoužila měkké tablety Finish???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
11.4.12 20:38
@momi33 píše:
mě se to tedy opravdu ještě za ty léta nestalo.
Pravda,měli jsme asi 3 měsíční výpadek,resp. byli jsme 3 měsíce bez myčky,ale pochybuju,že by se za tu dobu ty tablety tak pohoršily :think:
Potom snad používat ten Somat gel.
Jak jsem psala,já bych Jar už nechtěla ani zadarmo,dostali jsme asi 2 ks na jakésik předváděčce,jednu jsme použili,a myslela jsem,že se :poblion: :poblion: :poblion:
měla jsem sto chutí myčku pustit ještě jednou,na prázdno.
druhá letěla do koše.

Já zas kupuju ty od Jaru jen žlutomodrý,ty mi přijdou že voní.Jen žlutý mi taky smrděly.Nevím čím to je :nevim: Gel jsem taky chtěla zkusit,někdo si to chválí někdo ne,tak uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
11.4.12 20:40

Používám tablety od Jaru, jsem spokojená, ale kamarádce také pak smrdí nádobí.
Chystám se do Tety na nákup :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.4.12 20:41

Liduš,já obecně nemám důvěru k věcem,co voní.Nesnáším to u kosmetiky,a ani u čehokoliv jiného krom toaletní vody…
ty smradlavky byly asi zrovna ty žluto-modrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.12 20:45

Já kupuju jar, když je v akci a tablety z Lidlu mi taky vyhovují, ale Lidl mám dost z ruky, tak tam jezdím málo. Měla jsem i z DM a taky spokojenost. Ale nejraději mám Jar, když jsou na něj megaakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
11.4.12 20:45
@momi33 píše:
Liduš,já obecně nemám důvěru k věcem,co voní.Nesnáším to u kosmetiky,a ani u čehokoliv jiného krom toaletní vody…
ty smradlavky byly asi zrovna ty žluto-modrý.

No vidíš a mě zas voněly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat