Jaké tablety do myčky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
11.6.10 20:47
Danasa píše:
Ale vzdyt je na nem napsano,ze je to 3 v 1.Ze uz se nepridava sul ani lestidlo.

No že jo??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
11.6.10 20:47

jinak sul i lestidlo jeste pridavam i k tabletam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danasa
11.6.10 20:52

Ja kupuju v Dm denk mit natura tablety.Pridavam jen sul,lestidlo ne.Jsem s nima moc spokojena.Kdyz me dosli a ja mela zbytek jeste Somatu prasku tak byl viditelnej rozdil.O hodne hur umyto.Chtela jsem vyzkouset i ten gel,ale nechci uz chemii moc.Zajimalo by me jak jsou ty tablety moc :-? :-D prirodni

• Citovat
  • Upravit
343
11.6.10 23:11

Somat gel je supr, a když jednou za čas zahlídnu na lžíci flek, tak dosypu do nádržky sůl a je vystaráno. Mám dvě flašky gelu z nějaké akce, tuším za 250 korun, takže cena celkem dobrá. Až je vyplácám, tak zkusím ten somat gel ocet.
Dříve jsem používala tablety, ale asi 2× se mi stalo, že se mi tableta zašprajcla mezi nádobí (když ho tam manžel špatně naskládal :-)), a nerozpustila se. Gel jsem proto přivítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.10.11 13:16

osvědčily se mi tablety do myčky ecover.Nejen,že nádobí je čisté, ale hlavně jsou ekologické a člověk do sebe z toho nádobí nedostává žádnou chemii!Nakupuju v e-shopu ekologicke-produkty.cz.Mají tam i prací prášky pro zdravé praní a jiné užitečné věcičky :-D

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
25.10.11 23:44

Já kupuju w5 v lidlu stojí 99,– a myslím, že jich tam je 40. Ale jistá si nejsem, krabičku jsem už vyhodila. Kupuju tam i sůl a leštidlo za pár kaček a jsem spokojená :-)

• Citovat
  • Upravit
19
27.10.11 13:01

u nás Sonett nebo Ecovér :) šetřím statečně tu přirodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rorys
19.12.11 08:53

Nenechte se zmást reklamou.Sůl musíte dávat jinak zničíte zařízení na odvápnění vody.Přečtěte si raději návod k použití než reklamní leták.Ne všechny myčky umí použít 3-4 v jednom,a nebo gel.Opravář Starý Bláha.PS ten prevít Vám zničil myčku. :cert:

• Citovat
  • Upravit
13141
20.12.11 22:10

Kde berete ten gel Somat gel v akci za 250,– nebo 300,– ? Já si na něj vždycky počíhám a kupuji ho za 199,–, někdy jsem ho viděla i za 150,– (tuším v Kaufu). Udělám si zásobu a pohoda. Jinak sůl a leštidlo mám z DM. Až dojdou zásoby gelu a nebude žádná akce, tak zkusím i prášek z DM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
3.1.12 14:31

Používám kapsle 3v1 od Jaru a spokojenost. V akci balík s 54 ks za180 Kč. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lahcim
1.3.12 17:30

Somat gel

Dobrý de, chtěl jsem se zeptat jetli používáte Somat Multi-perfect gel ocet.? zajímalo by mě etli to poněm nepáchne. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
412
2.3.12 11:56

taky teď řeším jaký koupit .. dosud jsem používala Calgonit, jsem spokojená, používám sůl, leštidlo a tablety 3 v 1. Tak si říkám jestli toho nepoužívám nějak moc, když už ty tablety by mělí mít vše, pak mě ale svítí myčka že to tam chybí. Jinak je to ale hrozně drahé, teď jsem koukala v Tescu za 499 Kč 40 tablet … vždy to kupuju v akci, ale teď ji nemají. Proto uvažuju o změně. Tak říkáte Somat nebo W5 v Lidlu, jo ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
11.4.12 19:35

Chtěla bych poprosit o názor a zkušenost uživatelek myčky a hlavně různých tablet.
Právě budou v akci tablety od Jaru a těch měkkých tablet od Finishe.Cena za jeden kus je hodně podobná 3,75kč nebo 2,8kč.
Já mám vyzkoušený jen Somat tablety a tak nevím které vybrat.
Poradí někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
11.4.12 19:48

používám tablety Denk mit z DM ,za 99,– stálá cena, je jich tam 60 ks.
leštidlo taky DM a sůl mám ted od značky Claro.
jinak chválu jsem slyšela i na W5 z Lidlu,ale tam moc nechodím takže nemám vyzkoušeno.
jinak sůl a leštidlo dosypu a najelu a vydrží až 40 umytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
11.4.12 19:57

Používám také tablety z DMka a maximální spokojenost, doplňuji pouze sůl, leštidlo ne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat