Jaké tablety do myčky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
12.4.12 13:21
@eseta píše:
Používám Somat gel nebo tablety. U obouch se mi občas stane, že nějaká nečistota na nádobí zůstane, ale to je spíš asi tím, že jsme jen dva a máme velkou myčku, takže nádobí myju 1×týdně, takže tam ta špína do tý doby zaschne.
Somat gel ocet - nic z nádobí cítit není a myje líp jak ten klasickej.
Kupuju taky v akcích, kdy jsou třeba dva gely dohromady za 200,– .....jen u toho gelu mi vždycky zůstane jedné složky ve flašce víc, i když se při lití do nádržky snažím, aby to telko rovnoměrně :nevim:
Jinak přidávám i sůl a leštidlo.

mě taky u jedné složky zůstane v lahvi víc :think:
podle mě to asi nemá stejné dávkování :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MÁRA74
13.11.12 12:43

DISH DROPS

AHOJ, CO SI MYSLÍTE O DISH DROPS OD AMWAY?

• Citovat
  • Upravit
5411
26.12.12 11:17

Ahoj holky,
budeme si těd kupovat moji první myčku a absolutně se nevyznám, co je do nich nejlepší za přípravek.. budeme kupovat whirpoolku s tím 6.smyslem a netuším, jestli když budeme kupovat ty tablety 3 v 1 nebo 4 v 1 tak jestli je potřeba kupovat nějakou tu sůl a leštidlo zvlášt nebo jestli už je to v těch tabletách?? :think: :nevim: :nevim: Na klasické umývání nádobí jsem měla vždycky nejraději Jar a tak mě láká koupit ty Jar tablety.. ale co jsem si tu přečetla tak některým z vás prý smrdí.. :nevim: Jen prostě nevím, jestli je nutné kupovat tu sůl a leštidlo k nejakým těm tabletám nebo ne.. Láká mě taky koupit ty tablety z Lidlu jak jste tu psaly nebo z DM.. a k tomu to leštidlo a sůl?? Je tam v tý myčce nějaká zvlášt přihradka kam se ta sůl a leštidlo dává?? A jak často se to doplňuje?? :nevim: :mrgreen: Omlouvám se za tolik otázek, jen prostě absolutně netuším jak se to vlastně používá :mrgreen: :mrgreen:
Děkuju za rady :hug: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
27.12.12 22:38

@Denis11 Jar tablety jsou vynikající, akorát trošku drahé, tak jedině koupit v akci. Lidl tablety jsou taky super, pro mě nejlepší a nejlevnější tak používám tyto, ještě jsem zkoušela DM a ty bych přirovnala lídlovským, jsou skoro stejné. V myčce je otvor pro leštidlo a také pro sůl - to přesně nevím, jak často se doplňuje, zatím za ten rok jsem dávala jednou, leštidlo dávám cca každý týden doplním. Pokud ti nezáleží na ceně, vyzkoušej ty Jar tablety, pokud chceš ušetřit, tak zkus Lídl nebo DM. Ještě jsou prý dobré Finish, ale ty jsou ještě dražší, ty jsem já osobně nezkoušela. No a za ten rok jsme dopláceli 3tis za elektřinu, takže to bylo asi tou myčkou, tak jsem ještě zvědavá na vodu, ale pochybuji, že jsme ušetřili 3 tis.za vodu :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
28.12.12 01:26

Sůl je potřeba, upravuje tvrdost vody a navíc podílí se (chemickou reakcí) i na mytí nádobí.
Možná že některé myčky se ani bez soli nespustí.
Myčka sama signalizuje že dochází sůl.

Zásobník na sůl je ve dně myčky (pod spodním košem), a nádobka na leštidlo je vedle prostoru pro tabletu…

Jináč všechno je napsaný a namalovaný v návodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
28.12.12 11:15

@xxpetka a @kafemlejnek holky děkuju za rady :mrgreen: nakonec jsem zkusila koupit ty finish, byly ted v akci v kauflandu 114 tablet za 222,– tak to je asi dobrá cena ne? Když si vezmu že je nás 2 a půl lidí :mrgreen: tak si řikám, že nádobí budeme mít tak 1× za 2 dny.. tak by to mělo vydržet dlouho :) no a ted ještě aby mi už přivezli tu myčku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
28.12.12 21:56

@Denis11 No tak to je super cena teda a v kaufu, to mají v každém kaufu? Brácha používá jen tyhle a nemůže si je vynachválit. Nám tedy myčka nesignalizuje, že tam není sůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
29.12.12 14:19
@xxpetka píše:
@Denis11 No tak to je super cena teda a v kaufu, to mají v každém kaufu? Brácha používá jen tyhle a nemůže si je vynachválit. Nám tedy myčka nesignalizuje, že tam není sůl.

No asi jo, my jsme to kupovali 26.12. v Praze, ale nebylo v letáku napsaný že je to jen v některých, takže by to mělo být asi v každém kauflandu.. ale nevim nevim, jestli ted ještě bude. my jeli toho 26.12. a bylo tam toho ještě dost teda, ale to byla vyjímka, protože normálně dělají důchodci nájezdy hned po vypuknutí akce.. :pocitac: :pocitac: minule brali po hrstech kapsle do dolce gusto a pak se mě asi 4 babičky s plnou náručí ptaly, na co že to vlastně je.. :zed: :zed: tak jsem jim měla chut fakt říct že to jsou tablety do pračky s vůní kávy.. :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :mrgreen:
To když to tak slyšim, tak jsem měla vzít teda asi aspon dvě krabice.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
21.11.13 20:11

alio tablety

Nepoužíváte je někdo? nevím zda se vyndavají z obalu či ne, jsou z Německa a já německy neumím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
21.11.13 21:12
@dzarunka píše:
Nepoužíváte je někdo? nevím zda se vyndavají z obalu či ne, jsou z Německa a já německy neumím

Snadná pomoc, stačí tabletu trochu navlhčit, ten rozpustný obal začne tak jako lepit a klouzat, igelit neudělá vůbec nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
21.11.13 21:35
@MOUSEka píše:
Snadná pomoc, stačí tabletu trochu navlhčit, ten rozpustný obal začne tak jako lepit a klouzat, igelit neudělá vůbec nic ;)

děkuji, jdu vlhčit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
3.12.13 07:35

My jsme meli Somat tablety a ted zkousime Somat gel a oboji v pohode:-) kupujeme jen v akcich a vzdycky pridavame sul a lestidlo. Ty kupujeme v Lidlu, stoji par korun:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jsem
15.4.14 14:50

Myčka

Tablety žáádnéé!! Mnohem lepší je Celestina automatic.

• Citovat
  • Upravit
4.6.14 14:54

Gelové kapsle Jar strašně smrdí. Platinum teda hrozně, hlavně teda hrnky a sklenice. Zkusím koupit něco jiného. Sůl jsem dávala jen před prvním použitím :-( Což je víc než rok :-( Máme myčku Whirpool se šestým smyslem, kontrolka na sůl a leštidlo tam je, ale nikdy se nerozsvítila. A kolikrát mi přijde, že když jsem tam to nádobí dávala, tak bylo čistší než když ho vytahuju :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
4.6.14 16:36
@Námořnička píše:
Gelové kapsle Jar strašně smrdí. Platinum teda hrozně, hlavně teda hrnky a sklenice. Zkusím koupit něco jiného. Sůl jsem dávala jen před prvním použitím :-( Což je víc než rok :-( Máme myčku Whirpool se šestým smyslem, kontrolka na sůl a leštidlo tam je, ale nikdy se nerozsvítila. A kolikrát mi přijde, že když jsem tam to nádobí dávala, tak bylo čistší než když ho vytahuju :-( :-(

Jéé tak to je dobrý :-D My máme tu samou myčku, a ted používám taky zrovna jar kapsle a jsem teda naprosto spokojená..:-) fakt..nejčastěji používám program č.8 a nádobí je naprosto dokonalý, máme ji rok a půl a pořád se kochám tim, jak je to nádobí dokonale umytý.. :dance: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat