Jaké tablety do myčky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Používám tablety od Jaru, jsem spokojená, ale kamarádce také pak smrdí nádobí.
Chystám se do Tety na nákup ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Liduš,já obecně nemám důvěru k věcem,co voní.Nesnáším to u kosmetiky,a ani u čehokoliv jiného krom toaletní vody…
ty smradlavky byly asi zrovna ty žluto-modrý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuju jar, když je v akci a tablety z Lidlu mi taky vyhovují, ale Lidl mám dost z ruky, tak tam jezdím málo. Měla jsem i z DM a taky spokojenost. Ale nejraději mám Jar, když jsou na něj megaakce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@momi33 píše:
Liduš,já obecně nemám důvěru k věcem,co voní.Nesnáším to u kosmetiky,a ani u čehokoliv jiného krom toaletní vody…
ty smradlavky byly asi zrovna ty žluto-modrý.
No vidíš a mě zas voněly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem i ty gelové finish- myjí normálně (zbytečně drahé). Jinak používám z Lidlu W5- ty umyjí všechno
Zbytek přípravků používám z DM ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chlap mi koupil v Makru megakrabici Finish a hrůza a děs…nádobí zprasené, skleničky hnůj… Nechápala jsem a hlavně zuřila
..pak jsem si ale všimla, že je to Finish Clasic, což bude asi nějaká základní verze… quantum, nebo powerball jsou asi jiné kafe..
Teď mám Jar a je super, naprostá spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liduš88 píše:
No vidíš a mě zas voněly
jak říkám,můžu se
![]()
když po přípravku smrdí všechno nádobí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kde mají Finish v akci? Chtěla bych je vyzkoušet. Teď jsme koupili v Lídlu ty jejich W5 a musím říct, že supeeer, fakt umyjí všechno úplně nádherně oproti Somatu a Somat gelu…to se nedá srovnat, s těmi mi to vůbec nemyje. A ještě jsou dobrý Jar, ale je fakt, že po tom to nějak moc vonělo
Takže za mě Lídl W5 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky na kolik vyjdou v Lidlu ty tablety?Mám Lidl dost z ruky,ale kdybych měla cestu tak bych je zkusila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mají je teď a akci v Tescu.Ale u nás v jednom obchodě mají MEGA akci 40+40 tablet zdarma za 299kč a to je myslím hodně dobrej kauf!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lidl - 30 ks za 55 Kč, takže jeden kus cca 1,80 Kč, za to nekoupíš žádné tak dobré ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teďka jsme koupili v akci v Tescu Finish Clasic…No nejsou moc extra,už je nikdy nekoupím…Nádobí je ušmudlané a skleničky flekaté a olepkané.. ![]()
Nejvíc jsem spokojená s Jarovými kapslemi..
Jsou naprosto nejlepší..
Holky a jaké máte zkušenosti s těmi gely a tak…To jsem ještě nezkoušela,zatím…Jenom různé kapsle..
- Citovat
- Upravit
Používám Somat gel nebo tablety. U obouch se mi občas stane, že nějaká nečistota na nádobí zůstane, ale to je spíš asi tím, že jsme jen dva a máme velkou myčku, takže nádobí myju 1×týdně, takže tam ta špína do tý doby zaschne.
Somat gel ocet - nic z nádobí cítit není a myje líp jak ten klasickej.
Kupuju taky v akcích, kdy jsou třeba dva gely dohromady za 200,– .....jen u toho gelu mi vždycky zůstane jedné složky ve flašce víc, i když se při lití do nádržky snažím, aby to telko rovnoměrně ![]()
Jinak přidávám i sůl a leštidlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit