Emailing - přivýdělek na webu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Emailing
Maminky, máte některá zkušenost s emailingem? Nevím nic moc informace, ale má to být forma přivýdělku, kdy Vám chodí emaily, vy je odkliknete a tím Vám naskakují peníze. Stojí za to to zkusit nebo je to další podvod na lidi? Děkuji moc za odpovědi a názory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, já to slyším poprvé
Jsem možná trochu paranoidní, ale kdyby to bylo tak jednoduché, dělal by to asi každý, ne?
Nějaký háček to mít bude
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem tam zaregistrovaná x let a zatím jsem od nich ještě neviděla ani korunu
Takže za mě zkušenost, že s tímhle se opravdu vydělat nedá. Pokud můžu poradit, můžeš zkusit Aisamap či tak nějak, jsem tam už taky docela dlouho a penízky už mi párkrát přišly, ale rozhodně bych to neviděla na obživu. No možná se tomu málo věnuju nebo nesplňuji podmínky - tam se zase totiž vyplňují dotazníky ![]()
Ale taky jsem zvědavá, zda někdo bude mít lepší zkušenost a řekne mi, co dělám blbě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdysi jsem to dělala, za dva roky výdělek 30Kč
Emaily chodily jednou do týdne, honorář za jeden klik třeba osm halířů
zkusila jsem víc firem, výdělek veškerý žádný. Většinou mají podmínku, že vyplatí peníze až při nějaké výši, např od 200Kč. Jediná věc, že nechtějí vstupní polatek, takže o nic nepřijdeš. Za mě už nikdy víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě, že se mi to zdálo divné, že kdyby to bylo tak jednoduché, dělal by to každý, proto žádám o zkušenosti ![]()
Werusko děkuji za tip na ty dotazníky, nepočítám, že to budou tisíce, ale každá kačka dobrá …
Werusko a Murko děkuji za zkušenosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kmacek kdybys chtěla více info, tak pisni SZ, nevím jak moc se to tady může psát, abych nedělala reklamu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,tak hlásím že táke registrace 2roky a ani ň,emaily mažu.pááááá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak, jak píšou holky… Taky jsem tam registrovaná asi už 3 roky, výdělek za tu dobu 32,– a to se vyplatí, ne???
Takže zbytečná ztráta času ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zkušenost
Já jsem byla na Emailingu zaregistrovaná od července letošního roku. Před nedávnem jsem to ukončila, protože když jsem zažádala o vyplacení peněz za přijaté E-maily, poslali mi smlouvu abych ji podepsala a k tomu chtěli ještě kopii občanky. To se mi vůbec nelíbilo. Navíc jsem ještě zjistila, že pokud jim tam nepřivedeš měsíčně určitý počet nových členů, tak ti strhávají myslím 10% z vydělané částky ![]()
Takže já jsem to ukončila a osobně NEDOPORUČUJI
- Citovat
- Upravit
Já jsem také zaregistrovaná. Aby dostal člověk nějakou pěknou částku, musel by mít pod sebou hodně registrovaných lidí. Je ale víc možností, jak na webu přivydělat, i když je potřeba si dát pozor na podvody. Když budeš chtít něco vědět, napiš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no, pokud mohu za sebe- přivýdělek za mesíc cca 3-8 tisíc, záleží jak se daří… ale musí se pro to neco udělat, ne čekat že se to udělá samo.. ale jde to.. kdo nevěří at nevěří, ty peníze se prostě vydělat dají, k mateřské je to pěkné přilepšení, navíc kontakt s lidmi, akce… no… každý svého štěstí strůjce..
nikomu nic nenutím, jen suché konstatování… a víte co je na té práci nejlepší?? že jde dělat z každého koutu republiky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lopato, prosím tě a o jaké práci to píšeš? o emailingu? nebo nějaké jiné?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě je emailing.cz v pohodě
, jsem tam pár měsíců a už jsem asi na 48kč, výplata je při 100kč a jsem sama, pod sebou nikoho, proto to jde tak pomalu. Když se nezaregistrujete pod nikoho, tak máte o 0,10kč míň za mail než když jste pod někým, takže je to výhodné, mě se to bohužel podařilo bez refa, našla jsem si to sama, takže mám míň
. Nechápu jak tam může být někdo 2 roky, maily mazat a neklikat na ně? Tak se odhlašte, když vám to vadí a stejně je mažete
. Mě to teda neobtěžuje a chodí mi jich za týden dost a už jsem díky tomu i narazila na zajímavé věci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak teda nevím, ale mně tohle nikdy neoslovilo, navíc nevím teda kolik se tím dá vydělat.
Já dělám něco jinéh a jsem spokojená, neříkám, že je to pro všechny, spousta lidí se k tomu obrací zády, protože je to MLM, tak jako tak, ale co není ?!?! pokud to má být seriózní, na nějaké lepení obálek, přijímání mailů nevěřím (neříkám, že třeba ty maily nefungují, ale s výdělkem si nejsem jistá). Já si k RD přivydělám zatím 4-6 tisíc měsíčně, takže spokojenost. Letos mi firma přispěla na dovču 6tis. ![]()
Takže přivydělat na webu opravdu jde.
- Citovat
- Upravit