Oddlužení – podvod?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.3.10 19:33

Oddlužení = podvod?

Poslední dobou se na nás pořád valí jeden problém za druhým, máme potíže s penězi a horko těžko vycházíme. Banka není ochotna diskutovat o možnosti „UZNÁNÍ DLUHU A SNÍŽENÍ SPLÁTEK“, proto nevím, jak to vše řešit. Při brouzdání po internetu jsem našla nabídky, kde slibují oddlužení? Nechce se mi tomu věřit, není to nějaký podvod? Zřejmě ano, že? :-( Chtěla jsem po nich bližší informace, ale poskytnou je pouze po vyplnění formuláře, kde jsou dost osobní údaje, toho se bojím, takovýmto pochybným odkazům moc nevěřím.. Neznáte společnost, která opravdu pomáhá lidem v nouzi? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
xzuzkax
2.3.10 19:44

Ahoj! Já si myslím že žádná společnost lidem k oddlužení nepomůže, spíše naopak, snaží se z lidí vytřískat další peníze. Já takovým společnostem nevěřím. Nevím, uvidíš co ti napíší ostatní, ale já bych ti poradila, dej si na tohle opravdu pozor!!! Aby jsi neskončila ještě v horší situaci, než jsi teď. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16492
2.3.10 19:49

Ahoj Anonymní,
oddlužnění je 100% podvod. Tyto firmy ti garantují, že ti sníží splátky, ale částka, kterou k nim posíláš se dělí na jejich poplatky a splátky bance. Většinou jde bance jen malá část peněz a stejně zbytek banka vymáhá po tobě. Vím o čem mluvím, pracuji v tom. Tyto firmy jsou neskuteční podvodníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
2.3.10 19:49

Pozor na to, pokud byste do toho chtěli jít, tak jen u nějaké velké známé společnosti či banky. Známý si zařídil něco podobného u GE money či jak se to jmenujou a je spokojený. Měl tři půjčky, splátky mu přerostli přes hlavu a nestíhal splácet. Pokud vím je na tom po sloučení finančně trochu lépe. Ale neznám jejich podmínky. Hlavně pokud byste do něčeho podobného šli, tak přečíst všechno i to co je tím nejmenším písmem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
2.3.10 19:55

ahoj nevím odkud jsi ,ale sežen si nezávislého finančního poradce, který by vám měl pomoci najít řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568

No hlavně pokud nemáte ekonomické vzdělání, šla bych to probrat s finančním poradcem - nejlíp někým, koho znáte nebo kterého vám doporučí někdo, komu důvěřujete…

Příspěvek upraven 02.03.10 v 19:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847

Anonymní, dluhy se dají též refinancovat. Jde o to, že jiná banka tvůj dluh odkoupí od té původní a tobě sníží splátky, ale budeš platit delší dobu. Ovšem musíš být pro tu druhou banku aspoň trochu solidní klient. Viděla jsem reklamu, že to dělá GE Money, tak se poptej :wink:
jmenuje se to konsolidace úvěrů.
Tohle vypadá hooodně podezřele. Jde o s.r.o, tudíž nebankovní subjekt, do toho bych nešla, je to jak píše Maja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
2.3.10 19:57

Jo, přesně jak píše Gina - žádné půjčky ani „pomoci“ od nebankovních subjektů :evil: Ty jejich „výhodné“ nabídky jsou VŽDY výhodné POUZE pro ně :twisted: :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
2.3.10 20:03

Jedině zkusit nějakou banku. Tam je šance na to, že se půjčky někdy splatí. Ostatní společnosti bývají dost pochybné. Vy byste spláceli furt hrozné částky, ale na vaše půjčky by šlo pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.10 21:13

Děkuji za vaše odpovědi. Také k těmto věcem právě nemám důvěru, ale zaujalo mě to. Pokud s tím ale nemáte dobré zkušenosti a ani nikoho s podobnou zkušeností neznám, tak to nebudu riskovat. Konsolidace nám pomůže o pár stovek, bohužel to nemá smysl, navíc přeplatili bychom na úrocích :-( Hold zkusím obvolat všechny banky, která je ochotna půjčit zadlužené rodině s nižším příjmem.. :nevim:
To, že finanční poradci radí i s tímto nevím, můžu se zeptat, jaké společnosti to poskytují? Znám pouze OVB, Partners, ale ti zřejmě poskytují jen poradenství co se týče pojištění a spoření, ne se mýlím?

• Citovat
  • Upravit
3467
2.3.10 21:59

Ahoj Anonymní…Tak do takových s.r.o, bych rozhodně nešla!Jak píšou holky, tak to oddlužení je výhodné pouze pro ně…A bohužel mám ve svím okolí lidi, kteří se tímto „oddlužením“ zadlužili ještě více!
Rozhodně bych zkusila kontaktovat toho nezávislého finančního poradce.
My máme od OVB a jsme moc spokojení. A známým dost pomohl z podobné situace, jakou popisuješ…
Tak hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
2.3.10 22:10

Zkusila bych finančního poradce od OVB-nemám osobní zkušenost-ale zatím jsem slyšela jen samou chválu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.10 22:38

Zkusím kontaktovat kamarádku, kdysi u OVB pracovala, teď už sice dávno ne, ale tak třeba mi někoho doporučí.. Děkuji moc za rady.. Snad se z toho vymotáme, neradi bychom skončili u exekutora.. :-?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.10 22:39

Ještě otázka, na kolik to vyjde, takový poradce?

• Citovat
  • Upravit
3467
2.3.10 22:58

Anonymní, poradci z OVB jsou bezplatní :wink: A odkud jsi?Bych ti mohla poradit toho našeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat