Oddlužení – podvod?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
bankrotář
15.11.10 22:53

s.r.o. =podvod

ahoj anonymní jestli chceš řešit finanční problémy tak jedině legálně na internetu si najdi občanskou poradnu která je zdarma taky jsem tam byl jedinná možnost oddlužení je buď se domluvit přímo s věřiteli nebo osobní bankrot ale to ti vysvětlí v poradně. mám vlastní skušenost jsem ženatý mám tři děti a nevěděl jsem kudy kam nabraly jsme půjček jak blázni a nebylo na splácení tak jsem našel asterii a naslibovali hory doly a po roce mandátní smlouvy s nimi mám jednu exekuci za druhou takže už mi nic jinýho než osobní bankrot nezbýva ale to díky asterii když jsem k nim šel měli jsme asi 900 000kč dluhů po roce s asterii máme už 1 800 000 kč a to není konečná částka protože na mě podali žalobu zatím 3 věřitelé ze 7 takže jsem asterii vypověděl smlouvu zašel do obč.por. a jdu do bankrotu už nemám co ztratit. takže jestli oddlužení jedině legálně ne žádný s.r.o. nebo a.s. jsou to půodvodníci nech si poradit od právníka ať nedopadneš jak my čau…!!!!!

• Citovat
  • Upravit
pajda99
16.11.10 15:07

dobry den, děkuji já už to mám zasebou –sice 5 let na minimu ale zato žadné nervy . s tou asterii máta pravdu !!!! jsou to podvodníci já byl u nich asi 2-3 měs. a pak jsem jednoduše skončil a to ješte chteli 10000,–kč. sice 5 let je dlouhá doba ale za klidek to stojí. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
pajda99
16.11.10 15:08
pajda99 píše:
dobry den, mužu vědet jestli vam soud pozbíral majetek ? už to mám vyřízené :roll:
  • Citovat
  • Upravit
pepa007
22.12.10 21:10

Ahoj,je to přesně tak jak píšeš.Všechny ty firmičky co se snaží vydělávat na druhých bych nakopal do prdele.Taky se mi nabízeli,ale po těch jejich podmínkách jsem je poslal k ledu.Včera jsem donesl všechny potřebné dokumenty do občanské poradny,kde všechno sepsali,tak nějak lidsky vysvětlili a hned se Vám trochu uleví.A lidi pozor vše zdarma.Tak držím palce

• Citovat
  • Upravit
MartinaPU
3.2.11 16:48

oddlužení

Ahojky,

před časem jsem si o oddlužení požádala. Realizovala jsem to přes soukromou společnost - CLEVER MONEY, na kterou jsem dostala doporučení od kamarádky. Všechno proběhlo v pořádku, byli velice solidní a hodně mi pomohli. Tímto jim i děkuji a zdravím pohodového pana šéfa:-) Jsem už přes rok ve splátkovém systému a už se těším až to budu mít za sebou. Stále je to ale lepší než mít za zády bandu exekutorů:-))

Martina

• Citovat
  • Upravit
8
3.2.11 23:26

Ono,já bych možná nakopal do p****e někoho jiného.Neprozřetelně jsem v dobrém úmyslu pomocinaopak půjčil člověku ,jako jsou někteří zde/neříkám,že všichni/.Nevěděl jsem,že už má tolik dluhů a byl to přítel.Nakonec vyhlásil bankrot a tak teď budu jen čekat pět let a nakonec mi když to dobře dopadne vrátí třetinu.Půjčil jsem mu 250 000,prakticky skoro všechny úspory.Moje blbost,ale mám tři děti a nevím jak jim budu pozděj vysvětlovat,že jim něco nemůžu koupit protože určití lidé si užívali za jejich peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
repanak
8.4.11 21:47

Oddlužení je dobrá věc

Vím, o čem píši, protože jsem jím prošel. Měl jsem asi štěstí, že jsem narazil na slušnou firmu, která ho zajistila a nebyli to žádní podvodníci. Prvotní konzultace zadáčo, na všechno dohlížel právník i cena byla přijatelná - ve srovnání, když jsem se poptával jinde. Oddlužení je v celém civilizovaném světě, takže to není žádná habaďura, když se to dělá solidně. Byl jsem spokojen.

• Citovat
  • Upravit
Síma28
3.5.11 21:48

Dobrý den, přítel má také potíže s financemi. U jedné firmy si chce zařídit oddlužení, ale neví zda-li jim může věřit. Zařizuje si to u www.1oddluzovaci.cz Máte někdo s nimi zkušenosti? Je to podvod? Také bych se ráda zeptala, jestli odsouhlasení u soudu záleží na výši dluhu. Mám strach, že přítelův dluh není až tak vysoký a že mu u soudu řeknou, že mu oddlužení kvůli tomu neschvalují. Nevíte jak to je?

• Citovat
  • Upravit
36544
3.5.11 21:54

společnost si prověř na www.justice.cz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
3.5.11 22:03

Pokud chceš řešit oddlužení myslím že je dobrá insolvence, sice se na pět let musíš smířit s málem , ale je to bez podvodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
3.5.11 22:20
Síma28 píše:
Dobrý den, přítel má také potíže s financemi. U jedné firmy si chce zařídit oddlužení, ale neví zda-li jim může věřit. Zařizuje si to u www.1oddluzovaci.cz Máte někdo s nimi zkušenosti? Je to podvod? Také bych se ráda zeptala, jestli odsouhlasení u soudu záleží na výši dluhu. Mám strach, že přítelův dluh není až tak vysoký a že mu u soudu řeknou, že mu oddlužení kvůli tomu neschvalují. Nevíte jak to je?

Přiznám se, že jejich věta na úvodní stránce, že zařídí výhodné oddlužení, se mi moc nelíbí, protože oddlužení moc výhodné není z podstaty - dlouhou dobu žije člověk z naprostého minima, výhodné to bude fakt jen pro ty velké dlužníky :nevim: A hlavně tahle firma s tím může pomoct, ale nezařídí to, to je na soudu, jestli to povolí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
3.5.11 22:30
kadlina píše:
Síma28 píše:
Dobrý den, přítel má také potíže s financemi. U jedné firmy si chce zařídit oddlužení, ale neví zda-li jim může věřit. Zařizuje si to u www.1oddluzovaci.cz Máte někdo s nimi zkušenosti? Je to podvod? Také bych se ráda zeptala, jestli odsouhlasení u soudu záleží na výši dluhu. Mám strach, že přítelův dluh není až tak vysoký a že mu u soudu řeknou, že mu oddlužení kvůli tomu neschvalují. Nevíte jak to je?
Přiznám se, že jejich věta na úvodní stránce, že zařídí výhodné oddlužení, se mi moc nelíbí, protože oddlužení moc výhodné není z podstaty - dlouhou dobu žije člověk z naprostého minima, výhodné to bude fakt jen pro ty velké dlužníky :nevim: A hlavně tahle firma s tím může pomoct, ale nezařídí to, to je na soudu, jestli to povolí :nevim:

Oddlužení není insolvence - to jsou 2 různé věci. Oddlužení má správně navrhnout a upravit splátky tak, aby byly únosné - po důkladném projednání s věřiteli a s jejich souhlasem. A tza to,ž e to zajistí, zaštítí a domluví si berou peníze.

Insolvence nebo-li osobní krach schvaluje vždy výhradně soud. A pokud jej schválí, což se pokud vím stává pořád ještě zřídka, tak rodina žije z existenčního minima (což často pokryje náklady na byt a nejnutnější platby, jako obědy dětí apod. a pak už nezbývá na živobytí vůbec nic). z čehož se pomalu žít fakt nedá. a to po dobu 5 let. zbytek přijmů jde na splátky a po 5 letech je „prominut“ zbytek trestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
3.5.11 22:58
Markit.Hl píše:
kadlina píše:
Síma28 píše:
Přiznám se, že jejich věta na úvodní stránce, že zařídí výhodné oddlužení, se mi moc nelíbí, protože oddlužení moc výhodné není z podstaty - dlouhou dobu žije člověk z naprostého minima, výhodné to bude fakt jen pro ty velké dlužníky :nevim: A hlavně tahle firma s tím může pomoct, ale nezařídí to, to je na soudu, jestli to povolí :nevim:

Oddlužení není insolvence - to jsou 2 různé věci. Oddlužení má správně navrhnout a upravit splátky tak, aby byly únosné - po důkladném projednání s věřiteli a s jejich souhlasem. A tza to,ž e to zajistí, zaštítí a domluví si berou peníze.

Insolvence nebo-li osobní krach schvaluje vždy výhradně soud. A pokud jej schválí, což se pokud vím stává pořád ještě zřídka, tak rodina žije z existenčního minima (což často pokryje náklady na byt a nejnutnější platby, jako obědy dětí apod. a pak už nezbývá na živobytí vůbec nic). z čehož se pomalu žít fakt nedá. a to po dobu 5 let. zbytek přijmů jde na splátky a po 5 letech je „prominut“ zbytek trestu.

No jenže oni právě na té úvodní stránce píšou, že zařídí osobní bankrot v insolvenčním řízení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
3.5.11 23:13

Tak tomu bych asi nevěřila. Asi bych volila poradu s právníkem a radši to řešila s ním a zaplatila jemu, než takovéto společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
3.5.11 23:32
Markit.Hl píše:
Tak tomu bych asi nevěřila. Asi bych volila poradu s právníkem a radši to řešila s ním a zaplatila jemu, než takovéto společnosti.

Asi tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat