Oddlužení – podvod?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@pomfir1 píše:
tak jste asi zadala bbě IČ: 28186869 JE TO Obecně prospěšná společnost
sídlo: Americká 508/22, 12000 Praha 2 a poskytuje Pomoc při prevenci před vznikem tíživé finanční situace a platební neschopnosti na straně spotřebitele. Společnost vyvíjí činnost tak, aby působila na spotřebitele, aby se zadlužovali chytře a zodpovědně.
ju a zapoměl jsem dodat, že zřizovatelem je Česká spořitelna… Tak koho víc chcete aby Vás nepodvedli??? Takže je po celé ČR jen se podívat na net nebo optat ve spořce… opatrujte se
- Citovat
- Upravit
@pomfir1 píše:
sídlo: Americká 508/22, 12000 Praha 2 a poskytuje Pomoc při prevenci před vznikem tíživé finanční situace a platební neschopnosti na straně spotřebitele. Společnost vyvíjí činnost tak, aby působila na spotřebitele, aby se zadlužovali chytře a zodpovědně.
Kontakt Ostrava
Poradna při finanční tísni, o. p.s.
Vítkovická 1 (budova ÚAN), 702 00 Moravská Ostrava Tel: (+420) 595 532 740
Zelená linka: 800 722 722 (v provozu každé pracovní pondělí od 8.30h do 12h a od 13h do 17.30h)
Fax: (+420) 222 524 198
E-mail: poradna@financnitisen.cz
Otevírací doba: Po - Čt 8h – 18h
Pá 8h – 16h
- Citovat
- Upravit
Chtěla bych se zeptat, jestli někdo takovou zkušenost má. Manžel splácí od června oddlužení. Momentálně je bez práce, ale má možnost nastoupit do zaměstnání v Rakousku, kde by měl základ cca 1800eur. Životní minimum nebo nazabavitelná částka se bude vypočítávat u nás nebo v Rakousku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Firma, která vám pomůže zbavit se dluhu
Dobrý den, doporučuji www.koncimsdluhy.cz. Jedná se o tým kvalitních advokátů, kteří Vám pomůžou zbavit se 70% dluhu navždy! Sestra vyplnila formulář na jejich stránkách, oni se ji ozvali a pak šlo vše rychle. Nejdříve se mi tomu nechtělo moc věřit, ale dopadlo to dobře a sestra ted platí podstatně nižší částky díky zrušení úroků. Myslím, že tuto firmu můžu doporučit, aspon podle zkušenosti mojí segry. Nejsou to žádní podvodníci, kteří nabízejí další půjčku..hezký den Petra
- Citovat
- Upravit
Rada
Dobrý den, jsem ve stejné situaci ačkoliv moje lduhy činí cca 130.000,– Prosím o radu jak posutpovat, jak jste paní našla a cca kolik jste ji z aplatila…Děkuji
bobáková
- Citovat
- Upravit
@123zaza píše:
Chtěla bych se podělit o zkušenost s oddlužením přes soud. I já jsem zaplatila jako hloupá husa hodně poplatků, ale když člověk ty peníze opravdu potřebuje, tak moc nepřemýšlí.....Vím, jaké to je, proto nikoho neodsuzuji. Samozřejmě, žádné peníze jsem neviděla.Dostala jsem se do stádia, kdy jsem se bála zvednout telefon. Nestíhala jsem splácet a taky nechtěli čekat, vyhrožovali exekutorem, chtěli splátky v plné výši.....Kontaktovala jsem Asterii, ale napsali mi, že se žádnou oddlužovací společností nejednají.
Kdo to zažil nebo zažívá, ví......Musela jsem jednat rychle a nezbývalo, než insolvence. Narazila jsem na inzerát jedné paní, že pomůže s oddlužením - insolvencí. Se smíšenými pocity jsem podle jejích pokynů postupovala. Není to jednoduché. Asi za 14 dní jsem měla připravené doklady a poslala je na soud. Čekala jsem, co se bude dít. Asi za 10 dní mi přišlo usnesení ze soudu, že mi oddlužení povolují.Byla jsem opravdu šťastná.
Ustaly telefony, výhrůžky a já zase klidněji spím. Pokud budu poctivě splácet po dobu 5 let, můžu si požádat o prominutí zbytku dluhu. V mém případě by to dělalo skoro 520.000,–! Chci Vám jen říct, nezadlužujte se ještě více, přijde den, kdy už nikdo nepůjčí, tak jako mně. Kdoví, možná to bylo i dobře.....
PRosím nějaký kontakt na paní nebo firmu přes kterou jste to řešila?
- Citovat
- Upravit
férové oddlužení
Dobrý den, taky jsem byla ve stejné situaci, taky jsem už nespala a bála se jakéhokoliv zvuku, který připomínal telefon, nebo domovní zvonek. Pak jsem ale na doporučení známého našla paní, která mu pomohla s oddlužením a dnes je tento můj kamarád za vodou a vlastně já už také. Ta paní je z Ostravy, takže to nemáte až tak daleko a platí se jenom zpracovaný návrh, tedy všechna práce, kterou odvádí do sepsání návrhu je zdarma a ještě mi i sama podala návrh na soud, fakt jsem se o nic nemusela starat. Jakmile jsem byla vyvěšena na insolvenčním rejstříku, tak mi i volala a sama mne informovala. Opravdu jsem byla moc spokojená. Návrh mne stál 6.000.- Kč, ale jak jsem si projížděla net, tak to je opravdu férová částka. Pokud budete chtít, pošlu vám na ni mail, případně telefon. Já už jsem teď v klidu a jsem za to moc ráda.
- Citovat
- Upravit
Nic co by se platilo, bych do toho nikdy nešla!!!
našla jsem si Občanskou poradnu ve svém bydlišti, kde vám poradí zdarma jak a co vyplnit, jaké přílohy a to podle mě zvládnete.
Insolvenci mám už takto povolenou a 6OOO,–které zminujete, je pro mě dost peněz, na to abych zbytečně vyhazovala!!
- Citovat
- Upravit
Jak myslíte, jenom jsem chtěla pomoci, protože jsem opravdu byla moc spokojena. A setkala jsem se i s lidmi, kterým říkali v poradně, že na insolvenci nedosáhnou a u této paní sepsali návrh a dnes v insolvenci jsou. Ale každý si o svém životě rozhoduje sám.
- Citovat
- Upravit