Emailing - přivýdělek na webu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5126
19.7.11 07:49

tak já jsem se na ten ermail zaregistrovala díky odkazu, co mi přišel od kamarádky. Za 4 dny mám už 131kč, dají stovku jen za registraci a potom posílají dotazníky a maily, za které dostanete peníze. Vybírá se tuším až máte 1000kč. Jsem sama zvědavá, co z toho bude dál, protože je to nějaká nová firma. Ale tak nic nechtějí platit, takže jen klikám a uvidí se. No a funguje to tak, že pod sebou můžete mít další lidi a tím se vám zvětšují částky za to čtení mailu nebo vyplnění dotazníku. Ale nemusíte mít pod sebou nikoho. Není to podmínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.9.11 09:34

Taky jsem to zkoušela… Dokonce jsem k tomu přemluvila i dvě moje kamarádky a byla jsem ochotna na tom trávit veškerý svůj volný čas, jenže denně přišlo jen asi 5-10 e-mailů, někdy ani to ne. Takže na tomhle se opravdu vydělat nedá! :nevim: A ani ten smysl toho celého systému moc nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bagristka 33
10.10.11 10:12

dobrý den já u emailingu pracuji už déle jak půl roku a když pod sebe seženete lidičky kteří jsou ochotni se zaregistrovat,zaškrtáte co nejvíce bodů aby vám chodilo hodně emailů tak se dá na to slušně přibvydělat nejsou to žádné závratné částky,ale já už jsem tu výplatní hranici těch 100 Kč měla poslali bez problémů a nyní tam mám asi 400 Kč tak si to nechám znovu poslat a to jsem našetřila za necelý měsíc..je to tím že ještě nemám hodně lidí..ale za registraci se nic neplatí takže jen za každodenní odkliknutí 4 emailů je to slušný :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
10726
28.11.11 13:15
JVP píše:
Ahoj, já to slyším poprvé 8-o Jsem možná trochu paranoidní, ale kdyby to bylo tak jednoduché, dělal by to asi každý, ne? :mrgreen: Nějaký háček to mít bude :think: :nevim:

Souhlasim,bude v tom hacek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
6.2.12 15:37
kmacek píše:
Maminky, máte některá zkušenost s emailingem? Nevím nic moc informace, ale má to být forma přivýdělku, kdy Vám chodí emaily, vy je odkliknete a tím Vám naskakují peníze. Stojí za to to zkusit nebo je to další podvod na lidi? Děkuji moc za odpovědi a názory

Hele,vezmi to logicky, kdyby to bylo tak uzasny, tak by to delal kazdej. Takhle Ti to skoro vnucujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
6.2.12 15:40

Já jsem na eRmailu taky registrovaná. Možná už skoro rok a jsem teprve na 240Kč. Pokud to budu brát tak , že se mi to jednou bude hodit tak jo. Proč ne, přijmout si nějaký ten email mi problém nedělá , ale jako přivýdělek, který by mi nějak zvlášt pomohl to neberu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.3.12 18:47

Myslím, že je to docela velká blbost. Ještě jsem nepotkala někoho, kdo by si s tím nějak rozumně přivydělal. Myslím, že je to jen ztráta času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pončo
9.7.12 13:43

podvody

No já nevím ale podle mne to jsou podvody já to odklikávám a už se ani na účet nedostanu :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
pončo
9.7.12 13:48

PODVOD

Já na ermalu 2 roky odklikávám pořád a mám tam 340kč
na tom se vydělat nedá kamarádka to zrušila proto že žádné peníze
jí vyplaceny nebyli i když žádala. chtějí poslat ofocenou občanku.
Nevím k čemu by jim byla RUŠÍM TO PROTOŽE TO JSOU VŠE PODVODY
JÁ UŽ PÁRKRÁ NALÍTLA

• Citovat
  • Upravit
24
11.7.12 08:27

Holčiny nestrácejte čas s nějakými klikačkami, ať už to jsou e-mailové zprávy či reklamy na netu. Dostáváte za to jen pár halířů, a než se dostanete an výplatní minimum tak to hodně dlouho trvá a já neznám nikoho ve svém okolí kdo by na tom zbohatl. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.1.13 17:00

Já dělám emailing cca rok a vydělala jsem si kolem 3000Kč, nezbohatla jsem na tom ale peníze se hodily, to jsem měla strach že je nepošlou a přišly na účet bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
2.2.13 16:35

Nemáte někdo zkušenosti se Zumeilem? Jsem tam registrovaná cca půl roku, naspořeno mám cca 600 Kč a vyplácí teda až po 1000 Kč :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat