Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hezky den,
zvazujeme nahradu vetsiho z nasich aut - osobni dodavka 8 mist - necim mensim. Nevime ale zda si koupit klasicke vozidlo nebo elektromobil. Do hry vstupuje i to ze jsem OSVC a mohu si vzit na elektromobil 200t dotaci.
Mate prosim nekdo realnou zkusenost bud s Skoda Enyaq, Volvo EX30 nebo neco podobneho? Dojezd, nabijeni jak doma tak na cestach.
Prosim nechce se mi ale v diskusi resit zda jsou/nejsou elektromobily hruza. Jde mi o realne zkusenosti
Myslím, že hybridní auto se vyplatí vice, resp. na delší trasy
@pannda
hybrid je ideální do města, na delší cesty je nevýhodné
záleží jaké vzdálenosti jezdíš, jakou máš možnost dobíjení
pokud ti mohu něco doporučit, podívej se na hybridy
My jsme teď v zahraničí a jezdí tady fakt hodně elektroaut. Je to super aspoň z toho pohledu, že u silnice vůbec není smrad. ALE tady jsou nabíječky naprosto všude. Za sebe bych si nejdříve zmapovala, jak to vypadá v mém okolí a na často ježděných trasách a rozhodla se podle toho. Na delší trasy je nutno vždy připočíst čas na nabíjení, ale jinak si kolem nikdo na nic nestěžuje.
S elektroauty mám zkušenost jen ohledně půjčení, kdy si to člověk chce vyzkoušet.
Za mě možná na kratší vzdálenosti, kdy dobíjíš doma nebo v jednom místě, kde máš jistotu, že vše bude fungovat a to auto nebudeš nenadále potřebovat a nejezdíš dlouhé trasy.
Jinak naprosto nefunkční koncept. Ukazuje to nějaký dojezd za ideálních podmínek, realita když poloviční, tak dobré, dobíjení je pomalé a parkování uvnitř bych vlastně ani neriskovala, ono to nehoří často, ale to, že mě s tím do vnitřních garáží v cizině často nikdo nepustil, mluví za vše.
@Mratik píše: Více
Tak EX30 je fakt prcek, velikost fabie.
Enyaq je super, pak spolu s tím velikostně třeba Tesla Y, teďka nový Torres EVX, nebo Renault Scénic a další. Ale doporučuji si je prolezt a projet, co víc sedne a co konkrétně potřebuješ. Bohužel jinak píšeš absolutní minimum informací.
Kdo tu radí hybridy, tak pro zakladatele nesmysl, když může čerpat dotace.
@Leontodon píše: Více
Pokud může zakladatel dobíjet doma, tak není o čem. A pokud nejezdí stovky km denně…
@Cenarius
vím, že hybrid není na dotace, ale má jiné přednosti, než 200 tisíc, dotace v podnikání, to znamená časté návštěvy finančáku
Znám pár lidí v zahraničí kteří e vehicle mají už roky a jsou spokojení. Určitě zvážit možnosti dobíjení, v rychlonabijecce se prý baterie dobije do 30ti minut, takže to je taková ta akorát pauza na WC, kafe, pití protáhnuti u delsich cest.
@Sany80s píše: Více
Tak musí k tomu člověk přistupovat trochu jinak. Víš že v létě po městě najezdis i víc než je dojezd dle WLTP a naopak v zimě nebo dálnice dojezd snižuje dost. Ale to jsou holt vlastnosti EV. Ale stačí se podívat na zkušenosti lidí a dojezdy jsou víc než dostačující. Těch 300-500 je reálných dle modelu. Samozřejmě tady je to samý člověk co jezdí 1000km na jeden zátah a jezdí to 5× to týdne a proto je EV úplně k ničemu…
@Lenon píše: Více
Tak mild hybrid nemá žádný, a plug-in je jen zbytečná kombinace dvou technologií v jednom autě. Kdo to potřebuje, tak si rovnou má koupit čistý EV nebo když má nájezdy, tak diesel.
v ČR je žalostně málo dobíječek, směr Ostrava, to je katastrofa, čím víc na západ, tím je to lepší
K jakému účelu by to auto mělo sloužit? Na jak dlouhé trasy bude auto primárně využíváno a po jakých cestách?
Pokud je to rodinné přibližovadlo na cesty do školy/ práce kde se nejvíc kilometrů najezdí „kolem komína“ a nabíjet se bude hlavně doma, tak na to je elektromobil fajn.
Pokud je ale drtivá většina nájezdu po dálnici a na delších trasách, tak je to dost obtěžující a cesty se musí pracovat dle možností nabíjení a pročíst i čas který nabíjením člověk stráví.
Máme menší elektroauto a jsme s tím spokojeni. Máme ale na střeše fve a bydlíme na vesnici, takže se jezdí 25 km do práce a zpět a nabíjí se hlavně doma. Jet s tím ale někam dál po dálnici je už ale otrava. Na dálnici to šíleně žere, takže jezdíme tak 110 km/h a člověk musí vědět kde jsou nabíječky.