Elena/Robin

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3161
27.3.18 07:42

Mě se líbí obě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
27.3.18 07:55

My máme Elenu doma, krásné jméno, ale k příjmení se mi hodi spis třeba Adriana, něco s r. A Robin k příjmení dobry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75963
27.3.18 08:06

@peti13 k příjmení jde dobře obojí, Robin je moc hezké a málo časté jméno, Elenek už je docela moc, ale jméno je také hezké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
27.3.18 08:10

Elena Šímová nezní tak dobře jako Elen Šímová, protože je v obou stejný počet slabik. Lépe znějí jména s odlišným počtem slabik. Proto Elen Šímová nebo třeba Rostislav Šíma. Ale i tak bych si u obojího tebou navrhovaného řekla, že to docela jde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.18 08:16
@peti13 píše:
K příjmení Šímová, Šíma :hug:líbí se Vám? :kytka:

K příjmení se mi obě varianty líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
27.3.18 10:02

Robin zajímavé, Elena je hrozná. Teď se ty Elly a Eleny nějak dávají, ale mně to připomíná Upíří deníky a taky to slýchávám mezi méně přizpůsobivými občany :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.3.18 20:57

@peti13 předpokládám, že Robin je jméno pro chlapečka :think: To se mi tedy nelíbí. Elenka ano, to je krásné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
4.5.18 12:51

Za mě jsou pěkná obě jména. Elena se mi líbí moc, mám to vybráno taky jako jméno pro mé mimi, kdyby to byla holčička :)

Upíří deníky jsem taky viděla, ale prakticky je všude film/seriál, který je spojený s nějakým jménem, to si nevyberete. Ne každý ujížděl na Deníkách, takže si té shody ani nevšimne.

Já mám například Elenu spojenou s Řeckem, kde jsem pracovala a moje jméno se jim špatně říkalo, tak mě přejmenovali na Elenu. :) :srdce:

Hlavně jde o Váš názor, co Vám se líbí. Já si vybírám i dle toho, koho si vybavím JÁ při tom jméně = takže např. když znám osobu, kterou nemůžu vystát a při tom jméně si vzpomenu na ni, to jméno si nevyberu. :D Neznamená to ale, že to jméno není hezké.

Je to Vaše dítě, vyberte dle sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko