Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
To určitě prober s lékařem. Nemůžeš si sama jen tak nasadit léky, navíc pokud jsi teď těhotná (?) ![]()
@krysoleta píše:
To určitě prober s lékařem. Nemůžeš si sama jen tak nasadit léky, navíc pokud jsi teď těhotná (?)
Dnes jsem byla u obvod. A ta mi řekla že ji normálně mohu brát, je v těhu bezpečná
Elicea mi to dělá, pokud si ji zapomenu vzít, motání je hrozné. Jinak já mám s dr. domluveno, že vysadím a nasadí mi jiné AD vhodnější na těhotenství (jsem nyní těhotná). Určitě řeš s lékařem, nevysazuj sama od sebe. Jinak já ji beru ráno nebo v poledne, pokud ráno zapomenu. Odpoledne už ne, to počkám do dalšího dne.
@Anonymní píše:
Dnes jsem byla u obvod. A ta mi řekla že ji normálně mohu brát, je v těhu bezpečná
Bezpečná je, ale na kojení asi úplně není. Mě bylo doporučeno od odborníka min. poslední trimestr vyměnit za jiné.
@Anonymní píše:
Elicea mi to dělá, pokud si ji zapomenu vzít, motání je hrozné. Jinak já mám s dr. domluveno, že vysadím a nasadí mi jiné AD vhodnější na těhotenství (jsem nyní těhotná). Určitě řeš s lékařem, nevysazuj sama od sebe. Jinak já ji beru ráno nebo v poledne, pokud ráno zapomenu. Odpoledne už ne, to počkám do dalšího dne.
Můžete mi napsat do zprávy děkuji
@Anonymní píše:
Tak v tom případě je to v pořádku ![]()
Ahoj maminky. Používala jsem před těhu Eliceu, zdráv. stav se mi zlepšil tak jsem ji vysadila, ale stav se o5 zhoršil. Motani hlavy, bušení srdce apod… myslíte si že Eliceu si mohu dat i přes den. Dříve jsem ji brala pouze ráno, děkuji za odpověď. ????