Elicea použití

Anonymní
27.9.19 11:54

Elicea použití

Ahoj maminky. Používala jsem před těhu Eliceu, zdráv. stav se mi zlepšil tak jsem ji vysadila, ale stav se o5 zhoršil. Motani hlavy, bušení srdce apod… myslíte si že Eliceu si mohu dat i přes den. Dříve jsem ji brala pouze ráno, děkuji za odpověď. ????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
393
27.9.19 12:01

To určitě prober s lékařem. Nemůžeš si sama jen tak nasadit léky, navíc pokud jsi teď těhotná (?) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.19 12:10
@krysoleta píše:
To určitě prober s lékařem. Nemůžeš si sama jen tak nasadit léky, navíc pokud jsi teď těhotná (?) :think:

Dnes jsem byla u obvod. A ta mi řekla že ji normálně mohu brát, je v těhu bezpečná

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.19 12:14

Elicea mi to dělá, pokud si ji zapomenu vzít, motání je hrozné. Jinak já mám s dr. domluveno, že vysadím a nasadí mi jiné AD vhodnější na těhotenství (jsem nyní těhotná). Určitě řeš s lékařem, nevysazuj sama od sebe. Jinak já ji beru ráno nebo v poledne, pokud ráno zapomenu. Odpoledne už ne, to počkám do dalšího dne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.19 12:16
@Anonymní píše:
Dnes jsem byla u obvod. A ta mi řekla že ji normálně mohu brát, je v těhu bezpečná

Bezpečná je, ale na kojení asi úplně není. Mě bylo doporučeno od odborníka min. poslední trimestr vyměnit za jiné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.19 12:16
@Anonymní píše:
Elicea mi to dělá, pokud si ji zapomenu vzít, motání je hrozné. Jinak já mám s dr. domluveno, že vysadím a nasadí mi jiné AD vhodnější na těhotenství (jsem nyní těhotná). Určitě řeš s lékařem, nevysazuj sama od sebe. Jinak já ji beru ráno nebo v poledne, pokud ráno zapomenu. Odpoledne už ne, to počkám do dalšího dne.

Můžete mi napsat do zprávy děkuji

• Citovat
  • Upravit
393
27.9.19 12:56
@Anonymní píše:

Tak v tom případě je to v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast