Menstruace po požití Ellaone

Anonymní
29.2.24 19:45

Ellaone a MS

Zdravím, předem se omlouvám, nenašla jsem v diskusích, co jsem hledala.

Zajímám se, jakou jste měli ms po požití ellaone? Za jak dlouho přišla první ms a pak ta druha? A v jaké sile?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.12.24 04:13

Dobry den, nekdo zkusenosti? dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.24 05:39

Ahoj, přišla mi tehda za 24 dnu od poslední ms a trvala 3 dny formou špinění.

Takže zhruba týden zpožděni a ms slabou (mam ji 4-5 dnu, tehda 3 dny velmi slabou).

Pak další měsíc uz normální.

Každopádně nas ta nehoda tak vykolejila, ze jsme si rekli, ze bychom miminko jeste jedno chteli. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.24 06:22
@Anonymní píše: Více

Dekuju moc. Ja zvszuju zda si to mam brat nebo ne..ja mela ovulacni hlen minuly tyden ve stredu ale nevim jestli to znamena ze ovulace zricte probehla :-( nevim co mam delat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.24 06:37

Muzu se jeste zeptat zda jste pak sla na utz k dr? Nebo jste tomu prasku plne verila?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.24 07:54

Úplně jsem mu nevěřila, já nevěděla, nevěděla jsem, kdy bude ovulace, protože to bylo nějak těsně v tom období.

Ale zpětně když se na to koukám, prášek bych si už nevzala:) k doktorovi jsem nešla. Ale měla jsem ten cyklus trošku rozhozený. Když jsem jen spojila, myslela jsem si, že to nezabíralo. Bylo to dlouhé čekání. Kor když má mám jak hodinky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.24 08:14

Aha ni ja uz si to objednala, tak si to radsi vezmu. Ja si myslim ze jsem ji mela minuly tyden ale test sem ovulacni nedelala a dite nechci

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex