Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, přišla mi tehda za 24 dnu od poslední ms a trvala 3 dny formou špinění.
Takže zhruba týden zpožděni a ms slabou (mam ji 4-5 dnu, tehda 3 dny velmi slabou).
Pak další měsíc uz normální.
Každopádně nas ta nehoda tak vykolejila, ze jsme si rekli, ze bychom miminko jeste jedno chteli. ![]()
@Anonymní píše: Více
Dekuju moc. Ja zvszuju zda si to mam brat nebo ne..ja mela ovulacni hlen minuly tyden ve stredu ale nevim jestli to znamena ze ovulace zricte probehla
nevim co mam delat
Muzu se jeste zeptat zda jste pak sla na utz k dr? Nebo jste tomu prasku plne verila?
Úplně jsem mu nevěřila, já nevěděla, nevěděla jsem, kdy bude ovulace, protože to bylo nějak těsně v tom období.
Ale zpětně když se na to koukám, prášek bych si už nevzala:) k doktorovi jsem nešla. Ale měla jsem ten cyklus trošku rozhozený. Když jsem jen spojila, myslela jsem si, že to nezabíralo. Bylo to dlouhé čekání. Kor když má mám jak hodinky
Aha ni ja uz si to objednala, tak si to radsi vezmu. Ja si myslim ze jsem ji mela minuly tyden ale test sem ovulacni nedelala a dite nechci
Zdravím, předem se omlouvám, nenašla jsem v diskusích, co jsem hledala.
Zajímám se, jakou jste měli ms po požití ellaone? Za jak dlouho přišla první ms a pak ta druha? A v jaké sile?