Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Brala jsi antibiotika a ještě jsi zapomněla vzít antikoncepci. Máš rozhozený cyklus, opravdu nemůžeš čekat, že by “ovulace měla být uprostřed cyklu jako bys antikoncepci nebrala vůbec. Těhotenství bych brala za spolehlivě vyloučený nejdřív za 14 dnů, ne jeden den po předpokládané menzes.
@Janli ok, díky.. počkám ☺️ prave jsem si říkala, ze když tady některé mají duhy už tak 7.-8. Den, ze by už mělo být něco vidět 🤣 zkoušela jsem test citlivosti 10
@Anonymní píše:
@Janli ok, díky.. počkám ☺️ prave jsem si říkala, ze když tady některé mají duhy už tak 7.-8. Den, ze by už mělo být něco vidět 🤣 zkoušela jsem test citlivosti píše: Více
14 dní po oplodnění už bys měla pozitivní test. Ale vzhledem k tomu, že jsi brala ATB a zapomněla na HA, tak jsi mohla otěhotnět z pozdějšího styku, ne jen z toho v půlce „cyklu“.
Ahoj Holky ![]()
Minulý rok jsem prodělala ZT cca v 8tt. Jeidnym příznakem těhotenství tehda byla bolest a zvětšení prsou, kterou běžně před MS ani pocas MS spíše nemávám. Rozhodli jsme se po roce znovu to zkusit. Sledovala jsem plodné dny jen dle appky v mobilu, ale měli jsme sex v plodném období každý druhý den. Cyklus mávám občas spíše trochu kratší 25-28dni. Dnes jsem 27DC, 13DPO cca. MS ještě nepřišla a nemám ani nijak silnou bolest břicha ale zato mám šílenou bolest a nafouklé prsa, testovala jsem, dva dny dozadu teda 11DPO a test negativní a dnes taky negativní
.. Myslíte že je tady ještě naděje že by to vyšlo? Hodně holek psalo že 14DPO už by měl být test pozitivní..
@martina_0707 ahoj, pokud se ridis jen mobilem, tak nevis kdy jsi mela presne ovulaci. Ono mobil ti nikdy presne nerekne, kdy ovulace bude, je to jen to co napises do nastaveni. Ja ji mam nekdy 16.den, nekdy az 18.den. Musis se ridit podle priznaku, slizky, kluzky ovulacni hlen par dni pred ovulaci, v den ovulace bolesti jako na ms nebo silnejsi. Takhle ti sice mob rekl, kdy byla asi ovulace, ale nemusel se trefit. A 11.DPO je hrozne brzo. Ja mela 14.den teprve ducha a silne carky byly az o tyden pozdeji. Pokud jsi otehotnela, tak je na test jeste brzo a pockala bych tak tyden spozdeni, at mas jistotu ![]()
Dobrý den,
Mám zpoždění MS teprve 1 den, cyklus 28 dni, dnes jsem si dělala test a byl negativni. Ještě nikdy jsem neměla zpoždění, cyklus 28 dni, dnes bych byla tak 14.-15. den PO. V době styku jsem brala antibiotika DUOMOX a taky antikoncepci, ale nějak jsem zapomela si vzít 2 dny prasek. Příznaky nemám, akorát me trochu bolí v podbrisku, ale to muže i ze stresu. Stalo se vám, ze jste takto otěhotněly? Ps kdy se Vám objevila druhá čárka? Mám cekat ještě, nebo to mužu brát, ze nejsem tehotna?