Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je mi 16. Měsíc zpátky jsem si dělala tt a všechny jsem si pro jistotu schovala do šuplíku. Dnes jsem si dělala velký pořádek v pokoji a test jsem chtěla vyhodit. Omylem jsem ho nechala na okně. A zapomněla že tam je. Mamka se přišla podívat a šla k tomu oknu. Chvíli tam stála a pak odešla. Až pak mi došlo že tam byl ten test.. Negativni ale stejně se teď cítím hrozně trapněMyslíte že to bude nějak řešit?
To my nemůžeme přece vědět ![]()
@Dahlia0409 to jo no, hrozne se bojim, co ji reknu
si bude myslet že jsem hrozne blba
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 to jo no, hrozne se bojim, co ji reknusi bude myslet že jsem hrozne blba
no však bude mít pravdu
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je mi 16. Měsíc zpátky jsem si dělala tt a všechny jsem si pro jistotu schovala do šuplíku. Dnes jsem si dělala velký pořádek v pokoji a test jsem chtěla vyhodit. Omylem jsem ho nechala na okně. A zapomněla že tam je. Mamka se přišla podívat a šla k tomu oknu. Chvíli tam stála a pak odešla. Až pak mi došlo že tam byl ten test.. Negativni ale stejně se teď cítím hrozně trapněMyslíte že to bude nějak řešit?:
Já bych to jako matka řešila. Minimálně s tebou (znovu?) probrala metody antikoncepce.
@Anonymní píše:
@Jahru ještě mi o tom nic neřekla…🙃
Ale nějakou antikoncepci používáš, že jo? ![]()
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 to jo no, hrozne se bojim, co ji reknusi bude myslet že jsem hrozne blba
Tak jestli jsi si ho dělala, protože se u sexu nechranis tak si to bude myslet oprávněně.
Jestli se dostatečně chranis s bylo to je pro jistotu tak by to měla pochopit.
@Anonymní píše:
@JancaS84 bylo to jen pro jistotu. Sex byl chraneny
a z jakého podivuhodného důvodu si použité testy schováváš a pak je dáváš na okno? to není moc inteligentní chování
@Anonymní píše:
@Jahru no pritel kondom, jinak u gynekologa jsem ještě nebyla
Tak nejvyšší čas začít chodit když jsi sexuálně aktivní.
@stinga psala jsem, při uklízení jsem ho tam odložila, vedle věci ktere jsem chtela vyhodit. Aby jsem nemusela porad chodit do kose..
@Anonymní píše:
@stinga psala jsem, při uklízení jsem ho tam odložila, vedle věci ktere jsem chtela vyhodit. Aby jsem nemusela porad chodit do kose..
no jo, kdybys nebyla líná, tak bys teď nemusela řešit, co na to mamka ![]()
@stinga jezis tak omlouvam se ze jsem delala velky poradek a bylo hodne veci do vyhodeni.. ale jo vim ze si za to muzu sama
Ahoj holky, je mi 16. Měsíc zpátky jsem si dělala tt a všechny jsem si pro jistotu schovala do šuplíku. Dnes jsem si dělala velký pořádek v pokoji a test jsem chtěla vyhodit. Omylem jsem ho nechala na okně. A zapomněla že tam je. Mamka se přišla podívat a šla k tomu oknu. Chvíli tam stála a pak odešla. Až pak mi došlo že tam byl ten test.. Negativni ale stejně se teď cítím hrozně trapně
Myslíte že to bude nějak řešit?