Mamka našla těhotenský test

Anonymní
25.2.24 16:41

mamka a tt

Ahoj holky, je mi 16. Měsíc zpátky jsem si dělala tt a všechny jsem si pro jistotu schovala do šuplíku. Dnes jsem si dělala velký pořádek v pokoji a test jsem chtěla vyhodit. Omylem jsem ho nechala na okně. A zapomněla že tam je. Mamka se přišla podívat a šla k tomu oknu. Chvíli tam stála a pak odešla. Až pak mi došlo že tam byl ten test.. Negativni ale stejně se teď cítím hrozně trapně :zed: Myslíte že to bude nějak řešit? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16302
25.2.24 16:44
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je mi 16. Měsíc zpátky jsem si dělala tt a všechny jsem si pro jistotu schovala do šuplíku. Dnes jsem si dělala velký pořádek v pokoji a test jsem chtěla vyhodit. Omylem jsem ho nechala na okně. A zapomněla že tam je. Mamka se přišla podívat a šla k tomu oknu. Chvíli tam stála a pak odešla. Až pak mi došlo že tam byl ten test.. Negativni ale stejně se teď cítím hrozně trapně :zed: Myslíte že to bude nějak řešit? :oops:

To my nemůžeme přece vědět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.24 16:48

@Dahlia0409 to jo no, hrozne se bojim, co ji reknu :zed: si bude myslet že jsem hrozne blba

• Citovat
  • Upravit
76727
25.2.24 16:50
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 to jo no, hrozne se bojim, co ji reknu :zed: si bude myslet že jsem hrozne blba

no však bude mít pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9768
25.2.24 16:52
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je mi 16. Měsíc zpátky jsem si dělala tt a všechny jsem si pro jistotu schovala do šuplíku. Dnes jsem si dělala velký pořádek v pokoji a test jsem chtěla vyhodit. Omylem jsem ho nechala na okně. A zapomněla že tam je. Mamka se přišla podívat a šla k tomu oknu. Chvíli tam stála a pak odešla. Až pak mi došlo že tam byl ten test.. Negativni ale stejně se teď cítím hrozně trapně :zed: Myslíte že to bude nějak řešit?:

Já bych to jako matka řešila. Minimálně s tebou (znovu?) probrala metody antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.24 16:53

@Jahru ještě mi o tom nic neřekla…🙃

• Citovat
  • Upravit
9768
25.2.24 16:55
@Anonymní píše:
@Jahru ještě mi o tom nic neřekla…🙃

Ale nějakou antikoncepci používáš, že jo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35854
25.2.24 16:56
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 to jo no, hrozne se bojim, co ji reknu :zed: si bude myslet že jsem hrozne blba

Tak jestli jsi si ho dělala, protože se u sexu nechranis tak si to bude myslet oprávněně.
Jestli se dostatečně chranis s bylo to je pro jistotu tak by to měla pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.24 16:59

@JancaS84 bylo to jen pro jistotu. Sex byl chraneny

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.24 16:59

@Jahru no pritel kondom, jinak u gynekologa jsem ještě nebyla

• Citovat
  • Upravit
76727
25.2.24 17:00
@Anonymní píše:
@JancaS84 bylo to jen pro jistotu. Sex byl chraneny

a z jakého podivuhodného důvodu si použité testy schováváš a pak je dáváš na okno? to není moc inteligentní chování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35854
25.2.24 17:01
@Anonymní píše:
@Jahru no pritel kondom, jinak u gynekologa jsem ještě nebyla

Tak nejvyšší čas začít chodit když jsi sexuálně aktivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.24 17:04

@stinga psala jsem, při uklízení jsem ho tam odložila, vedle věci ktere jsem chtela vyhodit. Aby jsem nemusela porad chodit do kose..

• Citovat
  • Upravit
76727
25.2.24 17:07
@Anonymní píše:
@stinga psala jsem, při uklízení jsem ho tam odložila, vedle věci ktere jsem chtela vyhodit. Aby jsem nemusela porad chodit do kose..

no jo, kdybys nebyla líná, tak bys teď nemusela řešit, co na to mamka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.24 17:09

@stinga jezis tak omlouvam se ze jsem delala velky poradek a bylo hodne veci do vyhodeni.. ale jo vim ze si za to muzu sama

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex