Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny. Připojím se do řady těch, které si sem přicházejí pro trochu naděje. O miminko se snažíme celkem krátce, a tak nejsem zběhlá ve „čtení“ a interpretaci duchů. Tedy: je toto na testech ten duch, ze kterého se může něco vyvinout? Jsem 16. DPO (milovali jsme se 3 a 2 dny před OVU) (měřím BT a sleduji hlen - původně kvůli krátké menstruační fázi), cyklus mám normálně dlouhý 29. - 30. dní. Dnes je ten den, kdy jsem měla MS dostat (31. DC), zatím se nedostavila. Je mi tak nějak zvláštně od žaludku, bolí mě hlava a trochu podbřišek, ale vím, že tyto příznaky můžou být i sugerace. Testovala jsem teď odpoledne (tedy ne z ranní moči) - je to moje první testování. A vlastně mi přijde, že na 16. DPO je toho na testu vidět moc málo. A moc by mi pomohlo, pokud si myslíte, že i přesto by mohlo z tohoto ducha něco být, to vědět. Pro podporu a uklidněnou. A za jak dlouhou dobu případně přetestovat? Díky moc a prosím o shovívavost k mé netrpělivosti. Možná ji také znáte…
@Breheni Měla jsem 16 dpo čárku o dost slabší, dál jsem netestovala a objednala se ke gynekoložce.
Není moc nad čím špekulovat : )
To už nemůže být jasnější a čárka (duch) je viditelná klidně 10 dpo ![]()
@Mista1 @Kryptozoo @Kriss Tina @Helena1886 - vážně, dámy? Já nevím, co na to říct… Popravdě jsem myslela, že mi napíšete, že je to hraniční duch, a že mám s úsudkem počkat, i když jsem si přála, aby testy pozitivní byly. A vy si všechny myslíte, že čekám miminko! Víte, mate mě, že tam nemám takové ty ukázkové fialové tlusté čáry. Myslíte, že ještě přijdou nebo je zkrátka někdo nemá? Díky moc všem za ochotu. ![]()
@Breheni každý je mít nemusí, tohle je jasne pozitivní, možná se ti objeví později, ale tohle stačí, abys vedela na čem si.
@Breheni Pokud si dobře vybavuju, tak i v návodu k testu jsou obrázky co lze považovat za pozitivní výsledek.
Platí jak tlustá čára, tak i takováhle světlejší ![]()
Je možné, že ještě ztmavne, ale i kdyby ne, tak je to prostě pozitivní test a je na místě se podle toho chovat : )
@Breheni Duch je to, co jde stěží vidět. Tohle je jasně a bezpochyby pozitivní.