Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky co říkáte na fotku z UZ 6+1, prý už bije srdíčko, ale když koukám na fotky u holek tak tam mají vidět žloutkový váček - jak to popsat vypadá to jako provázek, ale u mě jen kulička.
@Jahru aha, já právě si říkám kde jakoby ten provázek je, ale doktor říkal, že srdíčko je, tak je to doufám vše v pořádku ![]()
@laiila510 něco takového jsem měla v 6tt u syna. Řekla bych, ze to +- odpovídá.
@laiila510
A co rekl doktor? Tim bych se asi ridila. Je to zatim tak malinke, ze tam asi neni co zkoumat. A srdicko je znamka, ze tehotestvi prosperuje, takze neres hlouposti a uzivej tehu
![]()
@Lucililika máš pravdu
Já po dvou ZT už mám takový strach
Tentokrát jsem ale po IVF, tak snad vybrali bojovníčka ![]()
@laiila510 píše:
@Lucililika máš pravduJá po dvou ZT už mám takový strach
Tentokrát jsem ale po IVF, tak snad vybrali bojovníčka
Nedivim se, ale me třeba vycházelo když jsem se dokázala na to dítě jako napojit. Vnitřně jsem cítila, ze tam něco v břiše opravdu je a i přes nerovozitu a pochybnosti jsem tak nějak tusila, ze je to v pořádku. A vyslo mi to u všech 5 těhotenství a jen 2 vyšly.
@laiila510
Tak to rozumim. Mam tri potraty za sebou, takze chapu tve obavy. Ale nehledej tam nic. Kdyby tam bylo neco spatne ani doktor by to asi jeste nevidel. Bude to dobre, uvidis ![]()
Záleží taky na tom jaký má doktor ultrazvuk, ale za mě máš úplně krásného prcka.
Doktor na to má školu, takže by ti řekl kdyby bylo něco špatně. Já měla v 6+4 takovou malinkou kuličku (spíš oválek no), které uprostřed blikalo srdíčko (viz foto) a teď už jsem 19+5.
![]()
@laiila510 píše:
Holky tak ultrazvuk přesně po týdnu a mimi krásně vyrostlo
@laiila510
No, paráda, gratuluji! ![]()