Mamka našla těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16305
25.2.24 17:15
@Anonymní píše:
@stinga jezis tak omlouvam se ze jsem delala velky poradek a bylo hodne veci do vyhodeni.. ale jo vim ze si za to muzu sama

Ono stačí udělat test a pak ho vyhodit, po limitu. Nemusíš pak řešit nějaké přendávání a hlavně se chraň tak, abys testy dělat nemusela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuhy_LU
25.2.24 18:16

Ja bych se dcery zeptala, jestli nějakou antikoncepci používá a jestli nepotřebuje s něčím pomoct nebo poradit.
Jsi zodpovědná, ze používáte kondom👍. Ze tady na tebe holky útočí, zes test nevyhodila - no a co. O to v této diskusi přece nejde.

• Citovat
  • Upravit
6868
25.2.24 18:22

Jako mamka bych tě objednala na gynekologii a pobavila se s tebou o ochraně. Ale vybalila bych to hned. Na co čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
25.2.24 19:04

Máma ví, že máš přítele? Normálně bych ji v klidu řekla, že spolu žijete a poprosila o objednání na gynekologii. Chráníte se :kytka:
Neboj, mamka je možná ve větším šoku než ty ;)

• Citovat
  • Upravit
11828
25.2.24 19:57

Stalo se mi něco podobného…taky akorát test byl v koši a moje aktivní máti šla koš vynést..test byl na vrchu takže ho viděla…řešila to…věděla teda že mám kluka a že spolu asi spíme..ale nevěděla jestli používám nějakou ochranu apod…takže se má na to prostě zeptala…já ji odpověděla a ona pak ještě dodala že kdyby se náhodou stalo že by byl test pozitivní tak hlavně ať to nezatloukam a řeknu to včas…aby byl čas to nějak poresit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
25.2.24 19:59
@Tuhy_LU píše:
Ja bych se dcery zeptala, jestli nějakou antikoncepci používá a jestli nepotřebuje s něčím pomoct nebo poradit.
Jsi zodpovědná, ze používáte kondom👍. Ze tady na tebe holky útočí, zes test nevyhodila - no a co. O to v této diskusi přece nejde.

v této diskusi právě jde o to, co mamka zakladatelce řekne, takže kdyby test okamžitě vyhodila do popelnice nebo cestou do školy do odpadkového koše, nemusela by řešit, co na to mamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.2.24 20:02
@Anonymní píše:
@stinga jezis tak omlouvam se ze jsem delala velky poradek a bylo hodne veci do vyhodeni.. ale jo vim ze si za to muzu sama

Spis za mamkou zajdi sama, vysvětli to a pozadej ji, jestli by tě třeba neobjednala na gyndu k svému lékaři. Mívají dost plno. Stejne uz jsi tam měla dávno byt.

Co si asi myslíš, ze ti mamka řekne? Není ti 12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
25.2.24 20:05
@Anonymní píše:

A ty nemáš odpadkový koš v pokoji? 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.24 20:45
  • Citovat
  • Upravit
44197
25.2.24 21:41
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je mi 16. Měsíc zpátky jsem si dělala tt a všechny jsem si pro jistotu schovala do šuplíku. Dnes jsem si dělala velký pořádek v pokoji a test jsem chtěla vyhodit. Omylem jsem ho nechala na okně. A zapomněla že tam je. Mamka se přišla podívat a šla k tomu oknu. Chvíli tam stála a pak odešla. Až pak mi došlo že tam byl ten test.. Negativni ale stejně se teď cítím hrozně trapně :zed: Myslíte že to bude nějak řešit? :oops:

Jsou ženy, které si dělají každý měsíc po menstruaci těhotenský test pro jistotu. Ať s hormonální antikoncepcí nebo bez ní. Až budou moje dospívající dcery sexuálně aktivní, doporučím jim to taky.
Pokud nejsi troll, můžeš to vysvětlit nějak podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2656
25.2.24 23:51

Asi bych na tvém místě za mamkou šla sama. Nakonec tohle fakt nemá být mezi matkou a dcerou žádné tabu téma. I když bohužel dost často je. Každopádně ty by jsi v tomto věku a navíc po zahájení sexuálního života měla absolvovat první prohlídku na gynekologii kam by tě mamka měla objednat. A tam případně můžeš probrat i další způsoby ochrany pokud ti kondom nepřipadá dostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
26.2.24 08:57

Zajdi za mamkou a zeptej se jí, zda by s tebou nemohla jít na gynekologii. Řekni, že žiješ sexuální život, že se chránite Kondomen, ale pro jistotu bys chtěla antikoncepci. A kdyby se ptala na test, tak řekni, že sis ho dělala pro jistotu, že nic neznamenal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí