ELMO - maska na maškarní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
ELMO - MASKA NA MAŠKARNÍ
Ahoj holky,
moje sestřička se pravidelně každý rok účastní plesů - hlavně maškarního. Minulý týden u nás byla a přemýšlela nad nějakou šikovnou maskou, která není okoukaná a ve které by ji nikdo nepoznal. A ze mě z ničeho nic vypadlo: " a co kdyby jsi šla za Elma". ![]()
Ta se toho hned chytila a dodala, že když jsem jí tak super masku vymyslela, tak že ji taky musím vyrobit.
![]()
Tak se obracím na vás, poraďte mi prosím, jak ji vyrobit? Hlavně z čeho, aby byla tak pěkně chundelatá jako je Elmo. Aby se nemusela šít maska na celou postavu, tak jsem vymyslela, že by si vzala oblek a tím pádem by se maska dělala jen na nohy, ruce a hlavu.
Napadá vás něco, z čeho by se to dalo? Budu vděčná za jakoukoliv radu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Aha, já myssela že to znají všichni. Babička ho měla vždycky na sedačce a pěkně načesaný.
Je to taková umělá chlupatina, mají jí ještě pořád hojně v látkách. Nahrazovalo to kožešinu. Z jedný strany je taková látka a z druhý chlupy. A maj spoustu barev.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to vím, co myslíš. Jen jsem nevěděla, že se to jmenuje leskymo
Tak to by bylo super. A to se prodává normálně v galanterii? Nikde jsem si toho teda nevšimla. Aspoň ne tady u nás v našem malém městečku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je běžně k dostání v galanterce nebo látkách a cena není nějak přemrštěná, záleží na délce chlupu a hustotě chlupu. Někdy ho maj i Vietnamci. Taky jsme z něj dělali kostýmy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit