Emailing - zdarma hotel

37
4.7.11 11:11

emailing zdarma hotel

Ahoj,
Nepřišlo vám někomu náhodou něco podobněho. Dnes mi přišel email přes emailing-klikačky, že jsem bylala namátkou vybrána ke strávewní 3nocí v hotelu pro 2 osoby Programem pro rozvoj turistiky, a to zdarma. Jen mám vyplnit dotazník a příjde mi certifikát. Bojím se, aby to nebyl podvod.
Díky za reakce. Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
say
1461
4.7.11 11:20
poradna píše:
Ahoj,
Nepřišlo vám někomu náhodou něco podobněho. Dnes mi přišel email přes emailing-klikačky, že jsem bylala namátkou vybrána ke strávewní 3nocí v hotelu pro 2 osoby Programem pro rozvoj turistiky, a to zdarma. Jen mám vyplnit dotazník a příjde mi certifikát. Bojím se, aby to nebyl podvod.
Díky za reakce. Marcela

Přišlo mi to také a mám docela obavy že to bude nějaký podvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
4.7.11 13:02

Zkušenost nemám, ale řekla bych, že to je podvod. Buď potřebují jen kontakty pro rozesílání reklam, nebo tě požádají o nějaký manipulační poplatek, poplatek seberou a na dovolenou nikam nepojedeš :think:
Nejde mi do hlavy, jak by to losovali, pokud ses sama nepřihlásila do nějaké soutěže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
4.7.11 13:09

přesně tak, nesoutěžím, neklikám nic nevyplňuji… trošku nechápu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajik
4.7.11 14:24

Taky mi to přišlo, údajně platíš akorát „stravovací poplatek“ který je různý podle hotelu, ale po vyplnění tam psali, že při převzetí certifikátu na poště budeš platit asi 280 korun (nevím už přesně tu částku). Takže jsem skončila vyplňovat a zavřela okno, ať si to ZDARMA strčí do … :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová