Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S magnetky a logem souhlas… něco, co se bude zobrazovat i když si člověk uloží stránku na plochu, jako já… Snadno se pak orientuju, že támhle mám banku a tánhle iDnes… a támhle by bylo eMimčo ![]()
Do triček apod. byh moc nešla.. pravděpodobnost, že se člověk s někým fakt potká… je mizivá… reklama - dobrý… ale každý si rád tričko ohmatá, než si jej koupí.. sladí s oblečením apod… takže maminek, které by pak do trička naslepo šly.. a fakt do něj děti či sebe oblékaly, by bylo podle mne málo… Taky pod potiskem se snadněji potí… Takže radši malba barvou než vyloženě potisk… Tak nějak to vidím, samozřejmě zkresleně dle sebe…
Ale magnetky - kdo je nepoužívá? Naše lednice s mrazákem je plná magnetů.. málem se tam už nevejdou ty výkresy ze školky.. vždy když nějaký objevíme, dostaneme či vyrobíme, nějaké místo se na něj najde.. pak se občas nějaký rozpadne pádem apod… Kvalitní magnet bych brala hned ![]()
Nějaký originální další předmět by byl faké prima.. ale oblečením fakt moc nefandím…
To radši houkačku na dětské kolo ![]()
Reflexní proužky jsou prima nápad!! Jestli tedy myslíte to, co si děti s oblibou a bouchnutím nechají omotat okolo ruky… To je pro děti zábava = bylo by to fakt využívané ![]()
Mava píše:
Jééé tak to jsem rada, že se vám ty proužky líbí…
Líbí - a moc. A pokud jsi myslela takové ty na ruku tak mě napadly (teda hned jsem si představila jak jsem tě četla) ještě reflexní nášivky - ty jsou navíc náramně užitečné…
L.
Novire píše:
Hm, hm… prosím, neberte to jako provokaci, ale trička, hrnečky, placky a bodýčka už mají u sousedů na BC. Mě je to šumák, ale aby to zase nerozvířilo nějaké emoce a tak… Co raději vymyslet něco jiného? … termoobaly na flašky, kšiltovky, kloboučky, šátky, plážové tašky… ty přívěsky na klíče jsou supr … magnety na lednici, …hm, už mě nic nenapadá
No ono když by se to tak nějak víc počítalo, tak BC je „kopie“ emimina, a vlastně plmp bcařek je původem z emimi …
Já na BC chodím, páč tam jsou holky které znám odsud, a taky i jiné, a dozvím se tam zas jiné věci než tady (i kdsyž stejná diskuze tu i tam mě pokaždé drtí) …
ale pátrám v paměti, nezazněla už tady někdy tahle otázka, zda udělat něco?? ![]()
No a k tématu, já bych byla pro … a co třeba nažehlovací obrázky? To bych si to mohla dát na cokoliv co chci já, nebo třeba na jakékoliv triko, a nebyla bych omezena jedním střihem a 5ti barvami např. .
Hrnečky beru taky …
Lesi - taky jsem kapánek ulítlá na hrnečky, to se mi nějakej líbil a už jsem ho měla. Ovšem poté co víc využíváme půllitráky a máme už 4, tak museli jít obyč hrnky stranou.Akurát po poslední větší návštěvě u nás jsem usoudila, že pořídím 6 hrnečků stejné barvy, páč mi přišlo blbý aby 6 lidí mělo kažedej jinej hrnek
, nakonec jsem vytáhla skleničky a všichni měli kafe v tom ![]()
A něco pro naše taťky co takhle voňavé stromečky do auta? Budeme slídit u marketů, jestli tam není někdo z emimina. Jinak by mohla být fajn taková reflexní placka která by se dala připnout kamkoliv, na bundu, mikinu, batoh a tak.
Na čem bude „náš“ symbol bude fajn.
Ještě jsou OK takové ty gumové náramky. Libča to rád nosí.
Ten pirátský šátek, jak psala Mišuna. To je taky super nápad
andela píše:
Lesi - taky jsem kapánek ulítlá na hrnečky, to se mi nějakej líbil a už jsem ho měla. Ovšem poté co víc využíváme půllitráky a máme už 4, tak museli jít obyč hrnky stranou.Akurát po poslední větší návštěvě u nás jsem usoudila, že pořídím 6 hrnečků stejné barvy, páč mi přišlo blbý aby 6 lidí mělo kažedej jinej hrnek, nakonec jsem vytáhla skleničky a všichni měli kafe v tom
Půllitrák je mezistupeň
Teď jedu na čaj a meltu dva litráky
Ale nový půllitrák mám taky - kocouři mi rozbili můj keramický a tak jsem dostala nový - před divadlem jsme zašli v Ově do Librexu na kafe - a odešla jsem s novým hrnkem…
L.
.. jeste me napadly takove ty mekke, mackaci micky proti stresu
![]()
nebo nafukovaci mic na plaz ![]()
nebo kalendare ? ![]()
Lesi .. budete posilat i do zahranici ?
![]()
Lesi
Ty jsi vážně dneska nějak akční.
Jsem pro cokoliv kromě oblečení. ![]()
A co třeba podložku pod myš,prostírání,bryndák,krabičku na sušenky na cesty,.......?
A jak už tu bylo:přívěšek na klíče,magnet,reflexní páska,hrníček,reflexní placka.
Holky, to je super nápad!!!! ![]()
Z toho výčtu, co jsem už četla bych měla docela slušnej seznámek, co chci
Je fakt, že bych raději věci typu - samolepka, reflexní proužek, magnet, hrnek, podložka pod myš, bryndák, krabičku na sušenky, stromeček do auta, bodynko a pro chlapa klidně jako pomstu trenýrky
![]()
Už se těším, co klapne ![]()
jáááj, tak to ten můj si bude myslet, že už jsem fakt „ujetá“
![]()
takže místo MMB se budu koukat na EMM
![]()
ale fakt supr nápad…beru, co bude ![]()
ještě mě napadl třeba nějakej malinkej polštářek (na tom jsem zas ulítlá já
)