Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když měla takový úspěch blbinka s hodnocením počtu příspěvků mám ještě jeden nápad.
Ada mi rozbila další oblíbený hrnek (jsem na hrnky tak trošku úchylná - mám oblíbené na čaj, na kafe (na bílou kávu mám jiné než na černou
) - a plánovitě máme každý hrnek jiný) a já si řekla, že by nebyl špatný eMiminí hrníček - a u Zdeňka se to setkalo s celkem kladnou odezvou a tak mě napadlo - nechtěly byste taky? Hrníček, tričko, bodýčko nebo třeba ručníky? Nebo něco jiného (ale zrovna teď nemám nápad co jiného ![]()
Co vy na to?
L.
PS: Předem upozorňuji, že budu švindlovat a tuhle diskusi budu asi delší dobu posouvat nahoru v top10 ![]()
Jasnee, jsem pro trica a bodycka!!! Manzel se kazdy den pta, zda jsem zase „sjizdela“ emimino, tak myslim, ze by to pak bylo dobre prekvapko, prijit v tom tricu a maly v bodycku
, jako spravni fanousci ![]()
Efa
""http://tac.families.com/ezb/1047042.png:http://tac.families.com/ezb/1047042.png
Jasněěě, já jsem taky pro, třeba bodyna, trička - aspoň se my úchylačky na písku poznáme
![]()
privesek na klice , samolepka na auto (at uz jen s emimi nebo i s Kelisovou a spol.
) , cepice, propisky , tasky , odznacky (spendliky), hracky , magnetky, podlozky pod mys , atd …
Jsem rozhodně pro!!!
Potkáme se v parku, podlě nějakého trička nebo placky se poznáme, a budeme se ptát, která ty jsi???
![]()
Lepku na auto, placku-odznak, třeba na kočárek, nažehlovačku…
Super nápad!
Hele, Lesi, ty jsi dneska jakási akční?? Co za tím stojí? Jaro?
![]()
wow les to rozjíždí ![]()
jasnačka že jsem pro, cokoliv co ponese náznak emimča beru ![]()
Hm, hm… prosím, neberte to jako provokaci, ale trička, hrnečky, placky a bodýčka už mají u sousedů na BC. Mě je to šumák, ale aby to zase nerozvířilo nějaké emoce a tak… Co raději vymyslet něco jiného? … termoobaly na flašky, kšiltovky, kloboučky, šátky, plážové tašky… ty přívěsky na klíče jsou supr … magnety na lednici, …hm, už mě nic nenapadá ![]()
Novire píše:jj taky me to napadlo- Missorka to vymyslela rozjela ja to mam rada am i tady a nechci zbytecne napadani z plagiatorstvi- pojdte vymyslet neco originalniho
Hm, hm… prosím, neberte to jako provokaci, ale trička, hrnečky, placky a bodýčka už mají u sousedů na BC. Mě je to šumák, ale aby to zase nerozvířilo nějaké emoce a tak… Co raději vymyslet něco jiného? … termoobaly na flašky, kšiltovky, kloboučky, šátky, plážové tašky… ty přívěsky na klíče jsou supr … magnety na lednici, …hm, už mě nic nenapadá
teda Les já valím okáče. Co to je? Jaro? ![]()
Říkáte originálního? Takže co potřebuje každé děcko bez rozdílu pohlaví - nočník. To by jsme se pak vítali hláškou : Mám chvíli volna, naše mladá prdí do emimina
.
Pak není špatná unifik nálepka, ať si ji každý plácne kam chce.
Souhlasim
Partner si ze me kdykoliv zapnu pc dela srandu zda uz zase sedim na emiminu takze tricka atd jsou super napad
Novire píše:
Hm, hm… prosím, neberte to jako provokaci, ale trička, hrnečky, placky a bodýčka už mají u sousedů na BC. Mě je to šumák, ale aby to zase nerozvířilo nějaké emoce a tak… Co raději vymyslet něco jiného? … termoobaly na flašky, kšiltovky, kloboučky, šátky, plážové tašky… ty přívěsky na klíče jsou supr … magnety na lednici, …hm, už mě nic nenapadá
Joj, tak to já nevím
Missorku mám na ICQ, na BC bohužel nechodím. Ale to mi nemusí leckdo veřit
Inspiroval mě právě ten rozbitý avoňácký hrnek… A Zdeněk přišel s tričky, bodýčky, žínkami a ručníky - snad je měl i připravené, ale pak z toho sešlo…
Každopádně díky za upozornění, kšiltovky, kloboučky a ostatní je prima nápad - mi osobně se líbí magnetky a přívěsky - na těch ujíždím fest… Miluju fotky a obrázky na ledničce. A magnetky mi dračice kradou a schovávají… Ale hrnek si vzít nedám ![]()
Ovšem víte, co mi trošku přijde jako problém? Zdeněk měl v plánu jen nápis - a chtělo by to něco jiného.
http://emimino.cz/…ges/logo.gif mi přijde jako málo… Ale do takových podrobností jsem to zatím nepromýšlela. Ten můj hrnek měl taky jen nápis - ale celoplošně - jeden malý nápis vedle druhého našikmo.
L.
Nějaké logo by to fakt chtělo… s tím nápisem mi to příjde takové prázdé a smutné… co vyhlásit soutěž?
Uf, jsem ráda, že se tě to, Lesino, nedotklo
![]()
Novire píše:
Uf, jsem ráda, že se tě to, Lesino, nedotklo![]()
Nedotklo, neboj - naopak jsem ráda, že to vím. Ale na hrnky si fakt sáhnout nedám (však jsem se už přiznala, že mám úchylku
- ale manžel je dobrej, pamatuje si to, jen občas mi na snídaňový čaj s mlíkem dá jiný
) - naše dračice dorostly rozbíjecího věku, tak trpím. Jo a máme kocoury, kteří nám hrnky schazují… prostě zdroj hrnků je potřeba.
Soutěž je prima nápad!!!! To vyhlásíme - domluvím se se Zdeňkem a Šárkou a půjdem na to ![]()
L.
PS: Samolepka zadara pro Kelišky je taky bezva nápad - zkusím nadhodit ![]()
Tak já jsem pro. Brala bych hrníček, když sedím u netu popíjím čaj ![]()
A co takhle takové ty reflexní proužky. Sice jsou malé, ale zabily by se dvě mouchy jednou ranou. Je to pro něco a ještě máme náš super nápis.
A logo, budu v noci přemýšlet. Možná by stačil obličej mimina nebo batole jako v monitoru PC. Namalovat to nedokážu…
Už se těším co vymyslí další závislačky
![]()
reflexní proužky jsou super, myslím, že by je mělo mít každé dítě, vlastně i dospělí. My je teda zatím nemáme, ale patřím k řiďičům a tak bych ocenila, kdyby je co nejvíce lidí mělo. A já si počkám až budou s tím emiminem a vybavím celou rodinu.
Jo a příští rok má emimino 10 let, tak by to chtělo nějakou výroční sérii.