Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
chtěla bych vám popřát krásný den žen, při té příležitosti nás napadla s holkama v kanceláři taková komunitní hra. Není to čistě náš nápad, ale viděly jsme na Heroine hlášku „Kytka hezká, ale konec patriarchátu postačí“. Napadá vás podobná hláška? Tady v redakci padlo: „Kytka dobrá, ale lux je v předsíni, prachovka pod dřezem a v lednici suroviny na večeři“. Nebo „Kytka hezká, ale vypít si ještě teplý kafe by mi stačilo“.
Těšíme se na vaše nápady
a s vaším dovolením je budeme sdílet na našem instagramu ![]()
Krásný MDŽ
Diana ![]()
„Kytka hezká, ale dejte mi dneska všichni pokoj!“ ![]()
Kromě lidi na netu, s těma dnes jedině opravdu chci být ![]()
Kytka hezká, ale když si vezmeš děti a uklidíš, budu mít větší radost. Nebo Kytka hezká, ale když se mi přestaneš smát za poprodní kila, budu šťastnější.
,,Kytka potěšila, ale mohlo by to být i častěji ".
![]()
Hezký MDŽ všem. ![]()
Přidávám se k Dáje a také přeju všem k MDŽ.
A kromě té květiny každé z vás dnes přeju:
A krásný víkend,
Jitka
Kytka dobrá, ale vem to (aspoň na chvíli) za mě ![]()
@Blondiena píše:
Kytka hezká, ale kde máš děti? Ty jsi je nevyzvedl?![]()
Hodně dobrý ![]()
No tak chlap přišel domů a žádnou kytku nedonesl, ani nic neřekl. Tak nevim. Ale kdyby bejval přinesl, řekla bych kytka hezká, ale mohli bychom být někdy jen tak spolu. Mohl bys mi říct, mám tě rád a ne furt jen pracovat. Mohl bys uznat, že moje práce je taky důležitá, že si mě vážíš. Že jsi rád, že mě máš. Tak snad se vy ostatní alespoň tý kytky dočkáte.
Kytice hezká, ale to abych ten záhonek před oknem vysázela znova… ![]()
Kytka hezká, ale když má manžel pomačkanou košili, řekněte to jemu, ne mně ![]()
Můj manžel na kytky není, ale ráno popřál, pak ještě jednou poslal obrázek kytky z mobilu, zato v práci vytáhli.
Děkuju za přání, sice žena nejsem, ale když se naštvu, začnu ji fistulkou připomínat…
@Blondiena píše:
Kytka hezká, ale kde máš děti? Ty jsi je nevyzvedl?![]()
Kytka hezká, ale čekala jsem Porsche
Kytka hezká, ale románek s tou fuchtlí od tebe z práce to stejně nevyžehlí