Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj, nemáte někdo zkušenosti s kočárky emmaljunga? Vyzkoušela jsem si jeden typ a jsem z něj nadšena! ale ta cena… Jsou opravdu tak dobré, jak se říká? děkuji
Máte zkušenost s Emmaljunga City Cross?
Přidejte zkušenost s Emmaljunga City C...četla jsi toto?:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
třeba ti to pomůže.
Koukala jsem na foto. Kočárky vypadají skvěle, ale ta cena. Já osobně bych do tak drahého nešla. Po malým jsme přišli na to, že z toho tak šíííííííleně rychle vyroste. Stačila nám obyč. DorJan za 8tis.
Ale rozhodně ti ho nevymlouvám, jen můj názor. Kočárky jsou to vážně pěkné.
mava
Ahojky, ziji ve Finsku a pred tim jsem byla par let i ve Svedsku. Emmaljunga je svedsky vyrobek a tady ve Skandinavii jsou opravdu vsude. Musim podotknout, ze cena je desna, ale kvalita je umerna penizkum za kocar vydanych. Rekla bych, ze jsou ve stejne cenove a kvalitativni kategorii s Teutoniia Gesleinem. Ty jsou taky dobre, ale hodne drahe. Vydrzi opravdu hodne, neco jako Volvo a vyplati se podle mne tomu, kdo bude kocar opravdu pouzivat hodne anebo v pripade, ze si chces poridit vice deti a mas tim kocar na radu let. Doporucuji, jsou opravdu kvalitni.
Marketa
Ptala jsem se na tento kočárek v obchodě, kde jsme kupovali Teutonii. Bylo mi řečeno, že kočár brali, ale je s nima příšerná spolupráce (například při placení) a proto přestali oodebírat. Nějak chválou neopěvovali, ale pokud se dá kvalita porovnat s Teutonií tak bych neměnila. Také jsem byla šokovaná částkou, ale nakonec jsme koupili. Máme v plánu ještě další dítko (možná časem i ještě jedno) a tak kočár rozhodně nebudu prodávat to si myslim že se mi určo vyplatí. Akorát sem si prostě ještě nezvykla na to, že to je trojkolka. Prostě mám pořád problém s ovládáním kočárku…není na to nějaký speciální fígl?
![]()
bubetka píše:
ahoj, nemáte někdo zkušenosti s kočárky emmaljunga? Vyzkoušela jsem si jeden typ a jsem z něj nadšena! ale ta cena… Jsou opravdu tak dobré, jak se říká? děkuji
Ahoj,také jsme dnes „našli“ s manželem pro vnuka kočárek Emmaljunga-čtyřkolku.Sice stojí přes 20 tisíc,ale v této ceně je podvozek,hluboká vanička a sporťák.Je to novinka a moc propagačního materiálu nemají-snad odkaz na www.emmaljunga.se.
.No,nevadí,napsala jsem si mejlem o seznam doplňků,které potřebujeme-fusak,pláštěnku atd.Viděli jsme hodně kočárků a ty ceny jsou neúměrné kvalitě.U toho kočárku,který se nám společně líbí je mnoho vychytaných věciček,které maminky jistě ocení.A co si myslím jako žena je skutečnost,že ten kočárek je nadčasový-bude moderní i pro druhé,či třetí dítě
.Ptala jsem se v obchodě,zda mají na kočárek reklamace.Prodavačka se usmála a říkala,že ne,že tento kočár je Mercedesem mezi kočárky.Věřím tomu a jsem ráda,že se v něm náš vnuk bude mít dobře.Pa Hana
Ahoj, máme už rok a půl kočárek Emmaljunga Duo Combi a nějak se nám ohnuly osy u koleček a dvě kolečka „šmajdají“ myslíte že je to na reklamaci? Nemáte s tím někdo zkušenost? Kočárek byl celkem drahej chtěli jsme fakt kvalitní, který by nám vydržel i na další děti ne jen na jedno. Dost mě to mrzí a nelíbí se mi to… Poraďte co se „šmajdajícíma“ kolečkama.
Ahoj, tak jsem objednala NXT90F, mel by prijit do 2 mesicu. Doufam, ze budeme spokojeni ![]()
Ahoj holky, nějaké recenze jsou tu , pokud by něco chybělo, napište, já přidám a moc díky za přidání vaší zkušenosti ![]()
@ebaby píše:
@nika.veroni Jak si s nim spokojena?
Já jsem spokojená moc. Je opravdu kvalitní včetně doplňků. Nová kolekce je i trochu odpružená, takže zvládne i nějakej terén. Vůbec nevysisoval, nepromokne, dobře se udržuje. Korbička menší, cca 72cm, ale sporťák je velkej. Trochu se hůř polohuje. Teď jsem kupovala fusak a je nejteplejší, co jsem vůbec viděla. Další minus je váha, ale za to je fakt stabilní. Dokoupila jsem pedál na chodníky, k přizvednutí. Další mě štve hlučnost použití brzdy. Jinak určitě super kus! Co je ale otřesný, je čekání na servis, objednany doplňky. To je několik týdnů.. klidně 6.